Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
chci se poradit, po nastřelení piercingu do ucha se mi objevila vzadu na chrupavce taková boulička. Piercing už tam nenosím, protože mi přišlo, že to tam prostě moje tělo odmítalo mít. Máte s tím někdo zkušenost, čím to například mazat, aby se to zmenšilo? A jak se to u Vás dlouho hojilo? Děkuji za odpověď ![]()
Bolí to, je to zarudlé? Jestli jo, tak to může být zanicene, zahnisané.
Já jsem byla taky nastřelit, musela jsem to vytáhnout a mám tam taky jakoby bouličku, ale měkkou, myslím že je to tím nastřelením, ta chrupavka se poranila, vytlačila. Byla jsem i píchnout a tam nic takového nemám.
@karoli99 mně se tohle stalo po pichnuti. Po nástřeleni nikdy. Ale ta moje nebyla rudá, teplá, nic. Náušnici jsem vyndala a boulicka byla do týdne pryč. Nemazala jsem ničím
@Asiina no občas mě to bolí, jako kdyby se to furt hojilo a když si na to šáhnu, tak to začnu mít červený a horký. Ale vypadá to jako by to bylo už zahojené, máte nějakou zkušenost čím to aspoň mazat nebo tu bouličku třeba masírovat, aby se zmenšila? Jsem z toho docela nešťastná, tak budu ráda za každou radu.