Deprese po sexu

Anonymní
18.7.22 17:21

Deprese po sexu

Ahoj, setkala jste se tu některá s tím, že po sexu se necítíte úplně psychicky dobře? Začalo se mi to projevovat u dvou posledních partnerů a myslím že diky tomu se mi začali i hnusit a k tomu pomohl už jen rozchod. Nevím jestli je něco špatně se mnou, nebo je to pouze tím že jsme si nesedli a třeba mě nepřitahovali natolik? Třeba mezi námi nebyla dostatečná chemie, ale co když se mi to bude dít u každého chlapa v každém vztahu a nikdy mi pak vztah nevydrží?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
18.7.22 17:38

Tak je k tomu i latniské přísloví " post coitum omne animal triste "

Obecně ten sex je věci, která dělá emočně-hormonální vlny a záleží na tom, co v tvé psychice je, co takové vlny vyplaví.

Pokud máš sex s někým, kdo není zrovana tvůj milovaný a ten sex není žádný zázrak, pokud je to někdo okolo koho máš nějaké komplikované pocity, siutace problémy, tak to ten sex samozřejmě může vyplavit.

Co kokrétně bylo kořeny ti nepoví interet, tam se potřebuješ pustit do nějaké svojí větší sebereflexe, na co to vlatně bylo navázané, proč u těchhle to bylo a před tím ne.

Odpověď je někde v tom co prožíváš, co si myslíš, co bys chtěla a co si zažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
18.7.22 17:58

Holt nespi s kazdym, ale pockej si na takoveho, kde ta chemie bude fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.22 19:52

Já jsem s manželem spoustu let, funguje nám to ve všech směrech a i tak se často dostaví potom něco jako deprese nebo takový hodně divný pocit, nevím jak to popsat.

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
18.7.22 19:54

A jak to pozná, když se s ním nevyspí?

@Lucie_Sx píše:
Holt nespi s kazdym, ale pockej si na takoveho, kde ta chemie bude fungovat.
  • Citovat
  • Upravit
34322
18.7.22 21:54
@Prostě Vodnář píše:
A jak to pozná, když se s ním nevyspí?

Tak nemusi vickrat, ne ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
18.7.22 22:07

Někdy je ale poprvé zrádné…

@Lucie_Sx píše:
Tak nemusi vickrat, ne ;).
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.7.22 22:12

Já něco takového měla i s manželem, dlouhé léta v zásadě skoro pokaždé. Změnilo se to až po porodu. Ale já byla zneužívaným dítětem, takže jsem měla dost jasnou představu z čeho to bylo :nevim:. A s kvalitou sexu to nemělo žádnou souvislost. Po sebelepším sexu klidně přišel pláč a hodně špatné pocity…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová