Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem si na aukro.cz koupila těhu náušničku s plastu a naprosto bez problémů !!!!!
Ahojky,před měsícem se mi narodila krásná holčička Kristýnka.
Piercing jsem si v těhotenství vyndala a dnes jsem si ho zase nasadila.Na ukazování to sice fakt není,ale dírka mi nezarostla a jsem na piercing tak zvyklá,že mi chyběl a neumím si představit,že bych ho neměla. ![]()
Ahojky,
já jsem ho nosila celé těhotenství, vyndala až na porodním sále
a po týdnu opět dala do pupíku. Za ty roky už je to moje součást ![]()
Pro těhotné se vyrábí speciální piercing, jednak je z poddajného bioplastu, a jednak je extra dlouhý.....http://www.marre.cz/piercing-bananek-pro-tehotne-bioplast-s-kaminky-abnoccg,6483.html
Chci si nechat píchnout piercing do pupíku,od kamošky,ale jen mě zajmá jestly to jde když nemám normální pupík ,mám takový vyboulený , špatně ustřižena pupečni šnura myslím .. má to hodne lidí,ale jde na to piercing?
holky, přes net jsem si objednala piercing, tak se chci zeptat, jestli ho mám odnést do salonu na sterilizaci nebo ne ![]()
@Penelopka píše:
holky, přes net jsem si objednala piercing, tak se chci zeptat, jestli ho mám odnést do salonu na sterilizaci nebo ne
Já bych to jen namočila do lihu z lékárny. to by myslím mělo stačit ![]()
penelopko stačí když si ho vyčistíš sama jako tobudeš dělat tak jednou za 3 měsíce
stačí ti buď obyč desinfekce nebo převařit ve slané vodě ![]()
@Penelopka píše:
holky, přes net jsem si objednala piercing, tak se chci zeptat, jestli ho mám odnést do salonu na sterilizaci nebo ne
Ahoj urcite staci prevarit ve vode jak uz bylo psano
ja objednala tento a jen jsem ho nechala chvilku v lihu ![]()
Penelopko, samozřejmě je lepší donést to salónu, tam to zaručeně vysterilizují dobře. Znám salóny, kde nic sterilizovaného doma ani nepíchnou. Jestli nemáš možnost to tam donést, nech to aspoň přes noc v lihu (100% nebo lihobenzín) a v té lahvičce jim to i nes, piericng z ní nevyndavej, nasahej na něj.
@NinaH píše:
Penelopko, samozřejmě je lepší donést to salónu, tam to zaručeně vysterilizují dobře. Znám salóny, kde nic sterilizovaného doma ani nepíchnou. Jestli nemáš možnost to tam donést, nech to aspoň přes noc v lihu (100% nebo lihobenzín) a v té lahvičce jim to i nes, piericng z ní nevyndavej, nasahej na něj.
moc děkuji, zavolám jim a poptám se ![]()
Ahoj. Chtěla bych vás poprosit o radu, asi před čtyřmi lety jsem si vyndala z pupíku piercing, ale dírka mi zcela nezarostla, jen částečně a teď po čtyřech letech mi ranka začala hnisat a je na dotyk trochu oteklá. Nesetkal se již někdy někdo z vás s tíhle problémem? Děkuji za každou odpověď.