Piercing v pupíku během těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
19.1.09 12:28

Já jsem si na aukro.cz koupila těhu náušničku s plastu a naprosto bez problémů !!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
19.1.09 12:36

Jojo, prý je super!!!

http://www.aukro.cz/…iercing.html

• Citovat
  • Upravit
7870
31.1.09 19:36

díky za odkaz :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leia
5.4.11 11:52

Ahojky,před měsícem se mi narodila krásná holčička Kristýnka. :-D Piercing jsem si v těhotenství vyndala a dnes jsem si ho zase nasadila.Na ukazování to sice fakt není,ale dírka mi nezarostla a jsem na piercing tak zvyklá,že mi chyběl a neumím si představit,že bych ho neměla. :-D

• Citovat
  • Upravit
24
14.4.11 20:56

Ahojky,
já jsem ho nosila celé těhotenství, vyndala až na porodním sále :-P a po týdnu opět dala do pupíku. Za ty roky už je to moje součást 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maria-na
14.10.11 11:52

Piercing pro těhotné

Pro těhotné se vyrábí speciální piercing, jednak je z poddajného bioplastu, a jednak je extra dlouhý.....http://www.marre.cz/piercing-bananek-pro-tehotne-bioplast-s-kaminky-abnoccg,6483.html

• Citovat
  • Upravit
Pusinkarmaerktet
7.1.12 18:14

Prosim pomoc

Chci si nechat píchnout piercing do pupíku,od kamošky,ale jen mě zajmá jestly to jde když nemám normální pupík ,mám takový vyboulený , špatně ustřižena pupečni šnura myslím .. má to hodne lidí,ale jde na to piercing?

• Citovat
  • Upravit
97
4.6.12 17:12

holky, přes net jsem si objednala piercing, tak se chci zeptat, jestli ho mám odnést do salonu na sterilizaci nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
4.6.12 17:14
@Penelopka píše:
holky, přes net jsem si objednala piercing, tak se chci zeptat, jestli ho mám odnést do salonu na sterilizaci nebo ne :nevim:

Já bych to jen namočila do lihu z lékárny. to by myslím mělo stačit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
4.6.12 17:15

penelopko stačí když si ho vyčistíš sama jako tobudeš dělat tak jednou za 3 měsíce :-) stačí ti buď obyč desinfekce nebo převařit ve slané vodě :-)

• Citovat
  • Upravit
97
4.6.12 17:15

moc děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
4.6.12 18:15
@Penelopka píše:
holky, přes net jsem si objednala piercing, tak se chci zeptat, jestli ho mám odnést do salonu na sterilizaci nebo ne :nevim:

Ahoj urcite staci prevarit ve vode jak uz bylo psano

ja objednala tento a jen jsem ho nechala chvilku v lihu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
4.6.12 19:28

Penelopko, samozřejmě je lepší donést to salónu, tam to zaručeně vysterilizují dobře. Znám salóny, kde nic sterilizovaného doma ani nepíchnou. Jestli nemáš možnost to tam donést, nech to aspoň přes noc v lihu (100% nebo lihobenzín) a v té lahvičce jim to i nes, piericng z ní nevyndavej, nasahej na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
4.6.12 20:51
@NinaH píše:
Penelopko, samozřejmě je lepší donést to salónu, tam to zaručeně vysterilizují dobře. Znám salóny, kde nic sterilizovaného doma ani nepíchnou. Jestli nemáš možnost to tam donést, nech to aspoň přes noc v lihu (100% nebo lihobenzín) a v té lahvičce jim to i nes, piericng z ní nevyndavej, nasahej na něj.

moc děkuji, zavolám jim a poptám se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ila.ila
2.9.12 18:45

Ahoj. Chtěla bych vás poprosit o radu, asi před čtyřmi lety jsem si vyndala z pupíku piercing, ale dírka mi zcela nezarostla, jen částečně a teď po čtyřech letech mi ranka začala hnisat a je na dotyk trochu oteklá. Nesetkal se již někdy někdo z vás s tíhle problémem? Děkuji za každou odpověď.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová