Piercing v pupíku během těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7870
12.12.08 19:13

Piercing v pupíku

Ahoj všem, máte někdo piercing v pupíku? Jak jste to řešily nebo budete řešit? Já ho vyndavat nechci. Na americkém webu jsem našla těhotenský piercing, hned bych si ho pořídila, ale bohužel lze platit pouze kartou a tu nemám :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2431
12.12.08 19:48

Ahoj já jí vyndala :wink: a být tebou tak jí taky vyndám počkej až Ti bříško samo povaroste a uvidíš.Ale zajímalo by mě,jak vypadá ta těhotenská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
12.12.08 19:57

piercing je vlastně silikonová bužírka, která se s rostoucím bříškem smrští a dírka tudíž nezaroste a neuškodí to pupíku.

tady je odkaz na ty stránky: http://www.pregnancypiercings.com/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.12.08 20:00

Taky od prvního těhotenství piercing nemám. Ani si dost dobře nedokážu představit, jak by mi tam ten kroužek vydržel, vzhledem k tomu, jak pupík časem vypadal. Nejspíš by někomu v nestřežený chvíli vystřelil oko :lol: Dirka mi zarostla, a vůbec teď pupík vypadá jinak než vypadával… 8O
 Hanka

• Citovat
  • Upravit
6200
12.12.08 20:44

ahoj,
tak můj piercing přežil obě těhotenství bez úhony, nosila jsem klasickou naušnici tyčku až do porodu, ke konci spíš jen na noc, aby se dírka nezatáhla, na vypouklém bříšku to v létě pod lehkým oblečením vypadalo divně :lol: udělala se mi teda drobná strie v místě vpichu, ale stáhla se a díky většímu kamínku, který dnes nosím to není vůbec vidět :wink: takže bych se toho nebála :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
12.12.08 20:59

Ahojky, Při prvním těhotenství s dvojčaty mi to doktor asi v 6. měsíci zatrhl, tak jsempiercing vyndala a stejně mi pupík popraskal hlavně z té dírky, pak jsem ho tam vrátila, ted jsem ji vyndala uz zezacatku a uz ji tam vracet nebudu, uz to holt neni na ukazovani :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
12.12.08 21:51

Ahoj, já po dvou těhu naušnici do pupíku dostala. Jen jsem ten „špuntík“ co se dělá malinko propíchla. Ale je fakt, že na ukazování bříška to není. Uvidíš, jak bude potom vypadat. Já ji tam mám, protože už jsem na ni navyklá a beru ji jako součást mého já..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
12.12.08 21:51

Ahoj, já po dvou těhu naušnici do pupíku dostala. Jen jsem ten „špuntík“ co se dělá malinko propíchla. Ale je fakt, že na ukazování bříška to není. Uvidíš, jak bude potom vypadat. Já ji tam mám, protože už jsem na ni navyklá a beru ji jako součást mého já..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
12.12.08 21:57

Já jsem naušnici vyndala asi v pátým měsíci, pak zase vrátila. Dirka nezarostla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
12.12.08 21:58

no právě, mám stejný pocit. prostě za ty roky už je to moje součást.
Chtěla jsem proto vyzkoušet ten těhotenský piercing, škoda je, že ho neposílaj na dobírku :? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
12.12.08 22:16

http://emimino.cz/modules.php?…

Mrkni sem, Pehot tam píše o nějakým vlasci jako náhrada naušnice v těhu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
12.12.08 23:22

Ahoj,

já jsem měla taky piercing při obou těhu, při prvním kroužek, v průběhu druhého jsem dostala činku, tak jsem si ho vyměnila, ale jinak bych kroužek měla pořád :) . S piercingem jsem dokonce naklusala i na porodní sál :lol: , ale to mi jaksi neprošlo. Kůže na břiše se mi sice trochu vytáhla, ale ne tak moc, nosím ho pořád, ikdyž ho nikomu neukazuju, prostě je to taky kus mě :) (a už pěkných pár let).

Jinak zkus se poptat v piercingových studiích, jestli nemají něco vhodného, ale myslím, že s činkou se to dá v pohodě zvládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
13.12.08 12:49

Holky, vám ta dírka po piercingu zarostla???
Já jsem při prvním těhu piercieng vytahovala jen když jsem měla jít na UTZ, protože to se celkem blbě dívali, ale jinak jsem ho vytáhla až před porodem - měla jsem tyčinku s kuličkama!
Od té doby jsem si ho do pupíku nedala, protože pravda už to není to co to bývalo a není co ukazovat ani se čím chlubit :oops: :oops: :oops: , ale dírku mám pořád „plně funkční“ vůbec mi nezarostla, jen na vrchní dírce se mi sem tam udělá takový stroupek jako špuntík! :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.1.09 22:35

ahojky, ja jsem si bananek vyndala a opet po porodu nandala. zadny problem jsem nemela. je pravda, ze za ta leta se stal mou soucasti a bez nej jsem si pripadala „nekompletni“ :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
2
19.1.09 12:25

bioplast

existují specielní těhu náušničky - já jsem ji koupila na aukro.cz a bez problémů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová