Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky ![]()
potřebuji trošku poradit s takovou pitomostí když to řeknu upřímně
v mládí jsem si nechala 2× píchnout pupík ale pokaždé mi naušnice po pár měsících vyrostla ven. Jak je to možné?
Vždycky vidím holčiny jak mají krásné naušnice v pupíku a mě to prostě nevydrží. S jiným místem nemám a neměla jsem v minulosti problémy.
Teď bych si chtěla nechat bříško napotřetí píchnout, mám nějakou šanci, že se to udrží a ven nevyroste? Rozumíte tomu tady některá proč tomu tak bylo? ![]()
Děkuji a přeji krásný den ![]()
@NicoleX asi jsi to měla moc málo píchnuté. Když se to dá dostatečně hluboko, tak se tohle nestane.. Mi se toto stalo u obočí, prostě mi to „odrostlo“.. musí to jít víc do hloubky.. ![]()
@martina.se
Jsem někde četla, že to může být zapříčiněno i tím, že jsem v době kdy se to hojilo nosila moc upnuté oblečení. ![]()
@NicoleX tak to netuším, to jsem nikdy neslyšela
mojí ségře první píchnutí taky „odrostlo“.. prostě bylo moc mělko dané. Druhý pierc má už 10 let a úplně v pohodě.
@martina.se
Super, tak díky za radu
půjdu do toho a uvidíme, třeba budu mít štěstí a tentokrát mi nikam neodběhne
![]()
Musí se to píchnout hlouběji.
Ale některým lidem to může vyrůstat pořád, znám jednu takovou holčinu.. ![]()
Tak tak, zalezi na vpichu. ovsem vycestovani piercingu muze zpusobit i samotne telo. proste cizi material neprijme.
jak dlouho uz to mas zahojene? zalezi ted, jestli tam mas jeste dostatek tkane, pro hlubsi vpich. to uz by ti ale mel rict samotnej piercer ![]()
@NicoleX píše:
Ahoj holky![]()
![]()
v mládí jsem si nechala 2× píchnout pupík ale pokaždé mi naušnice po pár měsících vyrostla ven. Jak je to možné?
Vždycky vidím holčiny jak mají krásné naušnice v pupíku a mě to prostě nevydrží. S jiným místem nemám a neměla jsem v minulosti problémy.
Teď bych si chtěla nechat bříško napotřetí píchnout, mám nějakou šanci, že se to udrží a ven nevyroste? Rozumíte tomu tady některá proč tomu tak bylo?
Děkuji a přeji krásný den
zase ti to vyroste, někdo holt piercing mít nemůže ![]()
@mrs.gendy
Ty jo, naposledy jsem ho měla snad někdy v 15ti.. takže 6 let + co už ho nemám
místa pro vpich tam mám podle mě dost, zkusím říct té slečně co mi to bude dělat at to píchne co nejvíc hluboko a uvidíme třeba se udrží ![]()
Ty jo, tak to slyším poprvé a to ho mám už 9 let, jen jsem si ho v těhotenství na chvilku vyndala…Myslím si to, co holky nade mnou, že je potřeba to píchnout hlouběji ![]()
@NicoleX tak hlavne dobrej salon. sama by ti mela rict, jestli to jeste jde nebo ne ![]()
Mě ho píchali na chíře, jinak jsem si ostatní píchala sama. Zrovna dneska jsem nasadila piercing do pupíku po těhotenství ![]()
@NicoleX píše:
Ahoj holky![]()
![]()
Teď bych si chtěla nechat bříško napotřetí píchnout, mám nějakou šanci, že se to udrží a ven nevyroste? Rozumíte tomu tady některá proč tomu tak bylo?
Děkuji a přeji krásný den
Ahoj, mě se stalo totéž co tobě. Bylo to opravdu málo hluboko píchlí. Teď si to dám píchnout znova, ale do spodní strany. Jakoby pod pupík a ne nad pupík. Pod pupíkem je více tkáně a jde to píchnout hlouběji. Určitě bych zašla do dobrýho studia a klidně si připlatila. Nebo jako já šla přímo za chirurgem. Hodně štěstí! ![]()