Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pockala bych az prijede a rekne ti to.. Normalne by ho vyhodili, ale tohle je pochybeni urednice, zalezi jestli to uznaji a nebo mu reknou, ze si to mel zkontrolovat driv, nejaky ty pcovnice jsou fakt hnusny :/
Tak pokud to tam paní napsala špatně, tak ho nevyhodí. Myslím, že to dopadne dobře. Po telefonu se vše vždy špatně řeší
.Počkej až přijede, určitě to dopadne dobře…
Já mám tak kartičku, ale nikdo mi na ní nic nepíše. Obávám se, že by to mohl být problém. Tak držím palce, ať ho hned nechtějí vyřadit z evidence.
@Vorvaň obrovský píše:
Já mám tak kartičku, ale nikdo mi na ní nic nepíše. Obávám se, že by to mohl být problém. Tak držím palce, ať ho hned nechtějí vyřadit z evidence.
fakt? měl by se tam psát další termín ne? ![]()
Ten mi tam napsali pouze poprvé. Kartička tedy netuším k čemu slouží, ani jí nepotřebují vidět.
Chyba úřednice - nevyhodí ho
. Kolikrát to lze omluvit i když se opravdu nedostaví na sjednanou schůzku, to ovšem záleží na úřednici
.
Tak já jsem taky bohužel na úp kartičku mám, ale píšu si do ni termín schůzky který mi určí sama, ale přímo před úřednicí
Oni mi říkali, že to tam psát nesmí. ale fakt nevím jsem tak krátce a zatím mi vždycky řekli, at si zapíšu datum sama ![]()
A není lepší, aby tam tehle týden prostě zajel a domluvili se na tom, než se pak hádat a odvolávat na grafologa, že někdo ten klikihák, co měl být trojka, přečetl jako osmičku (a nepřišlo mu divné, že to je sobota)?
Taky se mi to jednou stalo, zapomněla jsem na to jak na smrt…druhý den jsem tam zavolala s omluvou a paní ani nemrkla okem, jen mi řekla, ať přijdu co nejříve a je to ok.
@miriskaw píše:
Tak já jsem taky bohužel na úp kartičku mám, ale píšu si do ni termín schůzky který mi určí sama, ale přímo před úřednicíOni mi říkali, že to tam psát nesmí. ale fakt nevím jsem tak krátce a zatím mi vždycky řekli, at si zapíšu datum sama
S tím bude problém. On si to určitě přítel napsal sám a blbě, ale to je jeho problém. Mamka je také na úp a musí si to psát sama od nového roku. Takže přítel udělal chybu, tudíž bude vyřazen z evidence.
@VACLABI píše:
Chyba úřednice - nevyhodí ho. Kolikrát to lze omluvit i když se opravdu nedostaví na sjednanou schůzku, to ovšem záleží na úřednici
.
tak jestli to datum nepsala úřednice, proč by to měla být její chyba?
myslím, že se nedostavíš bez omluvy jednou a můžeš být vyřazen…kolikrát bys to jako chtěla mít v klidu?
Datum by si mel psat sam. Mozna mu to ale pise ona - pokud jo, a neprepsal si trojku nna osmicku sam (takovych je spousta), tak by mu melo byt prominuto.
@karfice taky si myslím. Jen ho třeba hned nevyřadí ne? Asi to i záleží na úřednici. Já si pro jistotu to píšu fakt před ní a hned doma si to zapisuju i do kalendáře at vidím co je to za den
@miriskaw píše:
@karfice taky si myslím. Jen ho třeba hned nevyřadí ne? Asi to i záleží na úřednici. Já si pro jistotu to píšu fakt před ní a hned doma si to zapisuju i do kalendáře at vidím co je to za den
Jednou se nedostavíš, tak tě vyřadí - bez diskuzí! Takoví co to zkouší a zapomenou je hafo! Mámina úřednice se s takovýma nesere!
Jsou rádi, že se takových zbaví - úřednice mají aspoň za toto prémie.
Ahoj, mám dotaz. Přítel se měl dostavit na úřad práce 28.6.2014, všimli jsme si ale dnes, že je to v sobotu, přítel tam volal a paní mu jen řekla, že od pondělí ma absenci či co a že by se měl, co nejdřív dostavit. V kartičce má doopravdy napsaný 28. ne 23. Myslíte si, když se omluví ukáže tu kartičku na kterou mu paní úřednice psala to datum, že ho nevyhodí z úřadu práce? Hned tam sjel, a já se toho docela děsím, co mu řeknou..díky