Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PeBa12 píše:
Tak ať si to vytáhne a má pokojStejně to není nic pěkného.
citace] ****@Anonymní****
Hele já nic takovýho neměla, ať si prolívá heřmánek a protáčí to, klidně i z venku potírá heřmánkem. Ona má přímo ret? Nebo pod spodním rtem? Nesmí si tam jazykem pořád šťourat…@Nelel12 má to pod spodním rtem. Vyřídím jí ten heřmánek děkuji. ![]()
Okolo (z venku) jsem mazala nějakou mastí..tuším, že bepanthenem
Ale to nechci kecat, kdo jí to píchal? Salon, nebo kámoška
..většinou oni poradí, jak pečovat a čím mazat.
@Nelel12 píchala jí to doktorka a ta jí řekla, že to má mazat zvenčí desinfekcí a pusu vyplachovat vodou že to stačí ![]()
@Lucky12 píše:
@Nelel12 píchala jí to doktorka a ta jí řekla, že to má mazat zvenčí desinfekcí a pusu vyplachovat vodou že to stačí
já fakt nevím, jak dneska, ale většinou oni poradí, co a jak. Heřmánek je dar z nebes, ten vždycky pomůže. Ať si za to netahá zubama, nešťourá jazykem a nesahá. Hlavně ať má spíš vydesinfikovaný ruce, když bude mazat a cokoliv s tím dělat. Ta boule mě napadá leda, kdyby už chtěla měnit náušnici a cpala si tam jinou
..minimálně tri týdny bych na to nesáhla, řekni jí, že až si vzpomene a bude to chtít vyndat, tak ji tam zůstane díra jako do komína
. Čehož lituju dodneška ![]()
Ahoj, máte prosím někdo zkušenost s piersingem ve rtu? Konkrétně s hojením? Dcera si ho nechala píchnout a uvnitř pusy u vpichu se jí udělal flek bílé barvy a boulička. Děkuji za odpověď