Foto: Piha na chodidle – nebolí

Anonymní
13.3.26 15:39

Piha na chodidle, nebolí

Ahoj holky!

Dneska jsem se dočetla, ze by piha na chodidle nemela vubec byt… mam malou, hnedou, ma tam 2mm? Neboli, nesvedi… nevim, kdy jsem si ji vsimla, ale nemate některá taky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22224
13.3.26 16:32
@Anonymní píše: Více

Měla jsem něco podobného, vypadalo to jako znaménko a nakonec to byla sražená krev. Nékde jsem si poranila nohu, ani o tom nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17003
13.3.26 16:48
@Anonymní píše: Více

Mám pihu na chodidle několik let - proč by tam neměla být? :think: Mám ji i na dlani :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.26 17:15

Několikrát jsem četla, že piha muže být kdekoliv na těle. Děti jich mají několik na dlaních. A dcera ji má na poštěváčku, tak 2 nebo 3 mm v průměru. Gynekoložka, která ošetřuje dospělé i děti, říkala, že to v životě neviděla. Ale vygooglila jsem, že je to v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.3.26 18:01

Mám pihu dole na patě už 50 let. :-)

• Citovat
  • Upravit
TRG
5511
13.3.26 18:40

Ale tohle není piha přímo na chodidle - na plosce nohy, ne? To máš někde na boku. Tam mám malinkou pihu od malička a nikdy jsem neslyšela, že by tam být neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
13.3.26 20:23

Kde jsi přečetla, že na chodidle nemá být piha? Já mám pihu na nártu i na plosce nohy. Tu na plosce tam mám snad 30 let a když se mi tam udělala, tak jsem to konzultovala na kožním (nevěděla jsem, co to je) a nic neříkala, že tam nemá být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21769
14.3.26 05:39
@Magda124 píše: Více

Mě přímo kožní doktorka říkala, že na dlaních a chodidlech piha být nemá. A kdyby se objevila, je potřeba kontrola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
14.3.26 07:48

@nozu to je hodně zvláštní, protože i internet říká, že je to naprosto běžné. Já mám pihu i na dlani a chodím na kožní 1× ročně na kontrolu a nikdy nic neříkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
14.3.26 08:47
@nozu píše: Více

Mám pihu na ruce odjakživa - u palce. Měla jsem ji už jako dítě. Pak se zvětšila. A teď už je hodně let pořád stejna. Nevěděla jsem, že by tam neměla být. Na kožním jsem s tím byla a kontrolovala mi růst. Nic neříkala, že by tam neměla být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí