Pilulka PO - Escapelle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
15.11.16 17:41

Pilulka PO, Escapelle

Dobrý den, ve středu 19. 10 jsme s přítelem měli pohlavní styk s kondomem. Bohužel se stala nehoda a kondom prasknul (neměla jsem plodné dny, plodné dny začínají 21.10). Do půl hodiny jsem si vzala pilulka Escapelle. Od 24. 10 přišlo to špinění, které má nastat po užití tabletky. U mě to však špinění nebylo, průběh byl úplně stejný jako u běžné menstruace. A to skončilo 28.10. A dneska je 9.11. menstruace už mi měla začít od 6.11 a nic. Ale mám takový výtok - je bezbarvý, možná trošku nažloutlý, krupičkový a zapáchá jako výtok při menstruaci…Myslíte, že můžu být těhotná? Jaká je jistota, že tableta zabrala? Jaký je Váš názor na můj problém? Moc Vám děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Padme93
15.11.16 19:22

Máš to nějaký divný.

Po escapelle nemusí žádný špinění nastat, ani krvácení. Rovněž nechápu „výtok při menstruaci“ - pokud menstruuješ, tak přece výtok nemáš, krvácíš.

Je velice nepravděpodobné, že těhotná jsi. Samozřejmě, nic není 100%, to bys musela sexuálně abstinovat.

Těhotná nebudeš, pro jistotu si udělej těhotenský test.

To už spíš budeš mít rozhozený z Escapelle cyklus, než abys byla těhotná. Proto se nedostavila menstruace.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.16 20:07

No já i přes escapelle otěhotněla. Prášek jsem si vzala včas a stejně mi to bylo prd platný… :oops:
Díky za anonym

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí