Pohyby jen občas

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
70
15.11.16 15:04

pohyby jen občas

Ahoj, chtěla jsem se zeptat - jsem prvorodička. Nějaké pohyby jsem již cítila cca na konci 20tt - od té doby je ale ještě necítím každý den - teď jsem 22tt. Poprvní byly silné, ale od té doby jen maličko - sem tam jedno „zaťukání“ - párkrát za den. Srdičko jsem poslouchala přes Angelsounds - to by mělo být ok. Mohu se zeptat, odkdy tak bývají ty pravidelné pohyby? A jestli jste to měly zpočátku (zvlášť poprvní) taky tak (sem tam) a pak se ti stupňovalo? Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24016
15.11.16 15:12

Ano, je to normalni, prece jen miminko je jeste male a nema takovou silu, taky hodne spi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
15.11.16 15:29

@kacaba666 Každý to má jinak. Ale takhle brzy je to normální, že je necítíš pravidelně. Já malou cítím fakt pravidelně - několikrát denně - asi od 27. týdne. Ted jsem 29tt a jsou dny, kdy se ozve trošku ráno a trošku večer a dny, kdy mám pocit, že mi vyletí z břicha ven celej den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13966
15.11.16 15:29

@kacaba666 ja zacala s jistotou citit pohyby cca ve 22tt, ted jsem 31 a mala me obcas zbudi i v noci. Takze nemej strach ted ma tve mimco sotva pul kila za par tydbu budes rikat at se trochu uklidni ;), ale chapu te taky jsem panikarila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
15.11.16 15:46

@kacaba666 V tomhle týdnu u prvorodičky naprosto normální. Postupně se to bude stupňovat, v závěru naopak zase zmírňovat - nebude mít moc místa na vývrtky kolem dokola, už bude jen propínat nohy, kopat do močáku a podobně :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
15.11.16 16:18

Ja jsem dneska 24+0 a taky nevidim v pohybech zadnou pravidelnost. Nekdy necitim cely den skoro nic, jindy me div neprokopne. Vetsinou citim pohyby vic, kdyz jsem doma v klidu. Rekla bych uplne normalni a nic cim bych se znepokojovala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
16.11.16 08:53

Já jsem neměla pohyby, skoro vůbec. Cítila jsem jen takové šimrání a pravidelnou škytavku. Syn nebyl moc akční v břiše a teď si to vynahrazuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
17.11.16 15:35

Ahoj, děkuji vám za reakce. Něco málo cítím, ale jen občas. Chtěla jsem se zeptat, kdy vám začalo růst bříško? Jsem ve 22tt a nikde nic :) Mám pocit, že nic neroste a nic se neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí