Šikmé bříško před močením

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
72
15.11.16 13:59

Šikmé bříško před močením

Ahoj, jsem 14+5 a vždycky když mám hodně plný močový měchýř a ležím na zádech tak mam hodně vystouplé břicho směrem vlevo, úplně šikmo z kopce do strany, pokaždé když se teď ráno vzbudim tak mě to vyděsí, skočím na WC a pak už je zas bříško celkem ploché, měla jste to taky některá? Na fotce to není úplně tak viditelné.

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12185
15.11.16 14:01

Nemela jsem ploche brisko uz asi 20 let, ale v tehotenstvi jsem u vsech deti mela normalne v lehu bricho vypoukle doleva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
15.11.16 14:07

To by bylo fajn kdyby to bylo v pohodě. Ta boule je vždycky hrozně napnuta a tvrdá a nutí mě jít na záchod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
15.11.16 14:08
@Pin-up píše:
To by bylo fajn kdyby to bylo v pohodě. Ta boule je vždycky hrozně napnuta a tvrdá a nutí mě jít na záchod

Tak to si normálně tvrdne břicho. Taky jsem to měla, ale více jsem to poznala až u druhého těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10907
15.11.16 14:11

@Pin-up Tak nikdo není úplně symetrický. Pokud to nějak nebolí… Mě třeba hodně bolí břicho a záda. Čůrat skrz to chodím docela často, ale nikdy to není do úlevy :-( Prostě mimino mi hodně naléhá na močový měchýř, potvrzeno lékařem a holt to musím vydržet. Takže břicho trošku na stranu, navíc pokud se to srovná, bych brala raději…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
15.11.16 14:11

Nemyslím že tvrdne břicho, je to plný močový měchýř když zatlacim na ta místa vybouleni musím rychle jinak bych to pustila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
15.11.16 14:14

Tak já nebudu moc plašit, děkuji za odpovědi… Za 14 dní jdu na KO tak si schválně nechám zaplnit mocak abych to mohla doktorce ukázat a budu vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
15.11.16 14:56

No a nemůže to být spíš od toho, jak je měchýř naplněný, že se tam nalevo posune děloha? Tak bych si to zdůvodnila já.

• Citovat
  • Upravit
15417
15.11.16 15:02
@Padme93 píše:
No a nemůže to být spíš od toho, jak je měchýř naplněný, že se tam nalevo posune děloha? Tak bych si to zdůvodnila já.

Taky bych řekla. A navíc podle popisu v tu chvíli děloha tvrdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
15.11.16 15:07

Je to tvrdý dokud se nevyprazdnim. Takže když se mi jó nechce z postele tak klidně i 10 minut proto si myslím ze to není tvrdnutí ale spíš napnutí, ale děloha to asi bude to jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
15.11.16 15:41

Já si myslím, že ti tvrdne břicho, mě to takhle taky začínalo akorát tedy až někdy kolem 16.tt vůbec jsem nevěděla o co jde, až když se to pořád opakovalo, tak mi to došlo a právě nejvíce mi to dělalo když byl plnej močák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
15.11.16 16:12

@Miči84 když se zvednu není to cítit zase si lehnu opět boule, zvednu nic. Tvrdnutí to nebude, bude to tím tlakem mocaku na dělohu. Měla jsem už dříve, že když jsem potřebovala hodně na záchod, tak se mi vyboulil podbrisek tedy mocak. Jen teď v těhotenství mě překvapilo ze je to jen vlevo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
15.11.16 17:40

@Pin-up ja mela vleze vzdy vlevo bouli a kdyz jsem si sedala, tak v te pozici mezi lehem a sednutim to vylezlo jeste vic, protoze v te pozici to nejvice pnulo a take to jakoby ztuhlo. Takze ja si nemyslim, ze je to tvrdnuti. To jen, jak je to tam nejak natlacene, tak to jakoby ztvrdne.

Příspěvek upraven 15.11.16 v 17:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
15.11.16 17:40

@Pin-up tak s tím zase zkušenost nemám já :nevim: mě se tohle před těhu nikdy nedělo, tak mě napadlo to tvrdnutí, pokud se to spraví když si stoupneš a pak opět vyboulí když lehneš a necítíš takový tlak jakoby na spodek, tak to asi fakt bude dělat jen ten plnej močák, který vytlačuje dělohu s mimčem k jedné straně. To by byla ta lepší varianta, protože tvrdnutí je nepříjemný, to se zaměnit nedá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.16 18:30

@Pin-up Ahoj, koukám na tu fotku a úplně mi připadá jak kdyby to bylo moje břicho :) Taky mě to kolikrát ráno překvapilo, že jsem ho měla takhle nakřivo, pak jsem si došla na WC a zase se to srovnalo. Myslím, že je to OK, prostě tím jak se děloha zvětšuje tak ostatní orgány se musí někam posunout. Teď začínám 22.tt a řekla bych, že už bříško nebývá tak viditelně křivé, i když někdy taky, asi podle toho jak se tam malej zrovna natočí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí