Šikmé bříško před močením

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72
15.11.16 20:46

@Peťulínka29 děkuju ti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.16 21:58

@Pin-up není zač, mě to právě kolikrát taky takhle po ránu dost překvapilo, ale myslím že to opravdu dělá ten plnej močák a zvětšující se děloha, je to tam všechno nějak posunutý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katrinever
28.3.22 22:54

Ahojte, všechny které jste měly takto zakřivené bříško do leva jste v pořádku donosily? Já s tím byla už jednou na kapačkách, moc se to nezlepšilo a vlastně mi nikdo neřekl co to je😀. Dnes v 22 tt jsem byla na screeningu, tam na to místo doktorka hodně tlačila ultrazvukem, protože tam zrovna je placenta a mimino bylo ještě k tomu zády a celkem to bylo bolestivé. Na UTZ ale nebylo vidět, že by se děloha nějak napínala, ani nebylo vidět že by na tom místě byla děloha tak vysoko. Ptala jsem se, zda to může být ta. placenta a bylo mi řečeno že ne, že je měkká a přizpůsobivá. Tak co to je?!😀 střeva? Je to někdy bolestivé, někdy ne ale celkově mám břicho větší na levo. Nemůže to být kýla?

• Citovat
  • Upravit
Stará známá
29.3.22 08:46
@Katrinever píše:
Ahojte, všechny které jste měly takto zakřivené bříško do leva jste v pořádku donosily? Já s tím byla už jednou na kapačkách, moc se to nezlepšilo a vlastně mi nikdo neřekl co to je😀. Dnes v 22 tt jsem byla na screeningu, tam na to místo doktorka hodně tlačila ultrazvukem, protože tam zrovna je placenta a mimino bylo ještě k tomu zády a celkem to bylo bolestivé. Na UTZ ale nebylo vidět, že by se děloha nějak napínala, ani nebylo vidět že by na tom místě byla děloha tak vysoko. Ptala jsem se, zda to může být ta. placenta a bylo mi řečeno že ne, že je měkká a přizpůsobivá. Tak co to je?!😀 střeva? Je to někdy bolestivé, někdy ne ale celkově mám břicho větší na levo. Nemůže to být kýla?

Kyla spise ne, ta byva v jizve, v pupku, v trislech… jak to mas s vyprazdnovanim? Toto v tehotenstvi casto vazne a zpusobuje neprijemne pocity.,,Boule,, v deloze tehotne je vetsinou misto, kde ma miminko zada.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky