Pískající indukce

2326
2.4.14 08:53

Pískající indukce

Zdravím všechny! Vybírám momentálně indukční desku do nové kuchyně a narazila jsem na názor, že některé indukce „pískají“. Máte s tím někdo zkušenosti? Kterým značkám se vyvarovat? Předběžně jsem si vybrala indukci SMAKLIG z Ikea (výrobce Electrolux), ale nemůžu nikde najít zkušenosti těch, co už ji mají. Chci aby na desce byly 4 plotýnky, měla funkci „přemostění“ a booster (rychlý ohřev). Další podmínka je jednoduché ovládání a cena max. 10 000. Umí mi někdo poradit? Případně nemáte někdo přímo desku SMAKLIG? Díky všem za rady a zkušenosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19609
2.4.14 08:59

Tak to mě nikdy nenapadlo zkoumat :lol: Když nad tím tak přemýšlím, tak ta naše je taková hlučná a když vařím vodu v konvici, tak píská 8o Ale zase při normálním vaření nic nehlučí, jen cvaká termostat při nižším výkonu :think:

Edit: konvice píská :mrgreen: ale než se uvaří tak to má takový bzučivý zvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
2.4.14 09:12

Mě píská baumatic, ale jen když vařím na dvou plotýnkách vedle sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
2.4.14 09:20

Mně nic nepíská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
2.4.14 09:46

My mame Electrolux a piska, ale jen kdyz varis na vyssi stupne na vice plotynkach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
2.4.14 10:31

Hodně často bývá problém v nádobí, které se používá a ne v indukcích. souvisí to s nekvalitním dnem toho nádobí, ale přesně si nepamatuju ten mechanismus, kvůli kterému to vzniká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
2.4.14 10:58

Nám Electorlux píská, když vaříme vodu v konvici. Včera to trochu dělalo u tenké pánve, ale bylo spíš bzučení. U těžkých hrnců a pánví to nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
2.4.14 12:54

Máme Baumatic a nepíská, spíše tak trošku hučí. :nevim:

@Katchus píše:
Tak to mě nikdy nenapadlo zkoumat :lol: Když nad tím tak přemýšlím, tak ta naše je taková hlučná a když vařím vodu v konvici, tak píská 8o Ale zase při normálním vaření nic nehlučí, jen cvaká termostat při nižším výkonu :think:Edit: konvice píská :mrgreen: ale než se uvaří tak to má takový bzučivý zvuk.

Jooo, konvice mi taky píská, ale u té je to dobře, aspoň vím, že už můžu zalít kávu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí