Pískající indukce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pískající indukce
Zdravím všechny! Vybírám momentálně indukční desku do nové kuchyně a narazila jsem na názor, že některé indukce „pískají“. Máte s tím někdo zkušenosti? Kterým značkám se vyvarovat? Předběžně jsem si vybrala indukci SMAKLIG z Ikea (výrobce Electrolux), ale nemůžu nikde najít zkušenosti těch, co už ji mají. Chci aby na desce byly 4 plotýnky, měla funkci „přemostění“ a booster (rychlý ohřev). Další podmínka je jednoduché ovládání a cena max. 10 000. Umí mi někdo poradit? Případně nemáte někdo přímo desku SMAKLIG? Díky všem za rady a zkušenosti!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak to mě nikdy nenapadlo zkoumat
Když nad tím tak přemýšlím, tak ta naše je taková hlučná a když vařím vodu v konvici, tak píská
Ale zase při normálním vaření nic nehlučí, jen cvaká termostat při nižším výkonu ![]()
Edit: konvice píská
ale než se uvaří tak to má takový bzučivý zvuk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě píská baumatic, ale jen když vařím na dvou plotýnkách vedle sebe
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My mame Electrolux a piska, ale jen kdyz varis na vyssi stupne na vice plotynkach
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hodně často bývá problém v nádobí, které se používá a ne v indukcích. souvisí to s nekvalitním dnem toho nádobí, ale přesně si nepamatuju ten mechanismus, kvůli kterému to vzniká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám Electorlux píská, když vaříme vodu v konvici. Včera to trochu dělalo u tenké pánve, ale bylo spíš bzučení. U těžkých hrnců a pánví to nedělá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme Baumatic a nepíská, spíše tak trošku hučí. ![]()
@Katchus píše:
Tak to mě nikdy nenapadlo zkoumatKdyž nad tím tak přemýšlím, tak ta naše je taková hlučná a když vařím vodu v konvici, tak píská
Ale zase při normálním vaření nic nehlučí, jen cvaká termostat při nižším výkonu
Edit: konvice píská
ale než se uvaří tak to má takový bzučivý zvuk.
Jooo, konvice mi taky píská, ale u té je to dobře, aspoň vím, že už můžu zalít kávu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit