Pískavice, řecké seno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
41
20.7.24 07:27

Pískavice řecké seno

Ahoj holky, mám dotaz berete někdo bylinky na podporu kojení?
Jak dlouho po porodu jste brali,? Je dobrý to pak vysadit ze dne na den? :roll: :) :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3907
20.7.24 11:06

Brala jsem a fakt to pomohlo. Ale musela jsem ji brát hodně. Brala jsem to hned po porodu asi měsíc a krásně se mi rozjelo kojení a pak kdykoliv jsem měla nějaké problémy (růstový spurt) na podporu.
Vysadit ze dne na den to určitě jde, jsou to jenom bylinky :) A jako takové mají i dost individuální vliv na člověka. Někomu zabere troška, jiný potřebuje hodně, dalšímu nebudou fungovat vůbec.
Za sebe můžu říct, že mi dost pomohly. Ale dávkování neporadím, protože každý výrobce a každý člověk to má jinak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
20.7.24 11:52

Brala jsem v kombinaci s něčím, ale asi si už nevzpomenu s čím. Vysadila jsem, když jsem si myslela, že mám mléka dost a v pohodě. Nemělo by to ničemu vadit, pokud nepoužíváš kloboučky a přikládás k prsu často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
20.7.24 12:06

Nemají se vysazovat naráz, ale postupně. Každopádně bych se řádila jak o množství tak vysazeni s LP. Já je brala asi 1 měsíc? prostě než jsem měla pocit, že nemám problém ohledně kojení ( množství MM). Ale před jsem to konzultovala s LP. Jinak brala jsem u 1 dětí x. U ostatních nebylo potřeba.
Jinak se to bere ještě s 1 přípravkem dohromady.
Ale určitě bych to nebrala preventivně nebo tak.

• Citovat
  • Upravit
10822
20.7.24 12:16
@jahodacervena píše: Více

Benedikt lekarsky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie