Pískoviště

1078
24.5.06 16:02

Pískoviště

Ahojky,

Nyní řeším celkem velký problém. Bydlím v Ostravě - Porubě poblíž oblouku a u našeho domu jsou dvě pískoviště. V jednom už tedy skoro není písek, ale v tom druhém by se něco našlo. a to je právě ten problém. Mám strach, že v tom písku jsou různé „špatné“věci (sklo apod.) a nebo výkaly různého skupenství od zvířat. Kde mám tedy se svou 14-měsíční dcerou chodit? Jak to řešíte vy?

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
24.5.06 16:14

Ivulko, my chodime na Francouzskou nebo jsme zazadali obecni urad a mame za domem nove piskoviste. (Bydlime na vozovne)
Vim, ze je neco na Havlicaku…
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
24.5.06 16:28

Ahoj Ivulko,
já jsem z Brna, Lucinka bude mít v červnu 2 roky a loni ji písek nezajímal. Letos se do něj zamilovala;) A tak řeším „kam s ní“.
Před týdnem nám na „naše“ sídliště navezli na každé pískoviště hromadu nového písku, tak jsem se zaradovala. Poslala jsem na jedno z nich (přímo před domem) tchýni s malou a ty se později vrátily s tím, že nejdřív Lucinka odkudsi vytáhla střep (kterých je tu všude spousta) a potom zase babička objevila injekční stříkačku (bez jehly)…
A tak když už jdu na písek snažím se ho obhlídnout, koukám, co má Lucinka v ruce a když odcházíme, umývám jí ruce, protože psů i koček je tu spousta…
Občas zajedeme na nějaké oplocené pískoviště, ale vzhledem k tomu, že plot není překážka pro narkomany, stejně nejsem klidná.
Pískoviště, které by mělo horní kryt, jsem ještě neobjevila.
Bydlíme v přízemí a proto jsme se s manželem rozhodli, že Lucce uděláme malé pískoviště na balkoně. Není to sice úplně běžné ;), ale budu vědět, v čem se mi dítě vrtá.
Ven na písek s ní ale stejně občas zajdeme, aby byla v kontaktu s dětmi…
To jsem se rozepsala! Ale mě to fakt dost trápí:( Čistá pískoviště a spokojené dětičky přeje Ch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
24.5.06 16:47

Že ty bydlíš, tam, jak je místo dvora krpál-smetiště svažující se k oblouku? 8O
Doporučuju Havličák, 2 pěkné, čisté dětské hřiště s oplocením; nebo na 5. obvodě na Bulharské za KB mezi paneláky - toho, co más v dosahu. A co dvory v okolí?

Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
24.5.06 20:10

Ahoj.

Bydlím na rohu Hlavní a Francouzské. Chodím za soud. Jsou tam 4 různá hřišťátka, pěkná a protože jsou hned u domů, zdá se mi, že i docela čistá. Jinak na Havličáku u Panorámky je taky pěkné, ale bývá tam neúnosně plno. V některých dvorech se teď dělají nová dřevěná pidihřiště, která mají malá pískoviště s dřevěnými kryty. Jedno je mezi ul. Čkalovovou a ul. Španielovou za Stanicí mladých přírodovědců - podobná by se možná nešla i jinde.

Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect