Pískoviště dřevěné nebo plast?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15319
6.2.10 10:14

Máme dřevěné a jsem s ním spokojená, ale máme oplocenou zahradu se psem, tedy bez koček. A k tomu dešti - ze suchého písku neuděláš bábovku. :wink: A mokrý písek v zavřeném plastu bych dětem k hraní nedala.
Míváme na návštěvu děti, celkem tu pak je pět dětí a v pohodě se vejdou. A sednou si na kraj pískoviště, dá se po celém obvodu.
Pískoviště se musí jednou za čas natřít a vyměnit písek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
7.5.16 18:54

@CokeLady máme podobné co máš v odkazu. Dělali jsme si ho sami a jestli se nepletu je 120×120 a dneska tam byly v pohodě 3 děti a 4 k nim lezlo z venku. U nás musíme mít kvůli kočkám zavírací, tak jsem šla do toho. Dřevo jsem si nechala nařezat a ohoblovat na pile a přišlo mě na 1000Kč, plus teda doma smontovat a natřít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
7.5.16 19:51

@CokeLady My máme to nejobyčejnější, rozměr si nepamatuju, ale není moc velké (je stejné, jako tohle na obrázku), ale vejde se tam pět dětí - naše a sousedovic :lol:

http://www.e-zahradninabytek.cz/…tepoklop.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
7.5.16 19:54

Mame drevene, vyrabl manzel. je 2× 1,2m asi, perfekni. vejde se tam několik deti, nebo si tam kluk jezdi s auty, bagruje…
u nas rozhodne dulezite poridit nejaky poklop, cizi kocky jinak chodi zasadne tam :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí