Pískoviště Olomouc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
60
25.2.23 10:01

Pískoviště Olomouc

Ahoj maminky, blíží se jaro a já už přemýšlím, co budeme se synem dělat, až bude konečně hezky. Syn má 1,5 roku, takže bych s nim chtěla zkusit chodit na pískoviště, jenže nevím kam. Které máte odzkoušeno vy, kde se o ně starají? Případně typy na co si dát pozor. Nepocházím z Olomouce, takže zkušenosti na veřejném pískovišti nemám a kamarádky zatím děti nemají. Největší strach mám z toxoplazmózy apod, protože syn strčí do pusy úplně všechno. Díky za rady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5683
25.2.23 10:52

A ty nechodíš po procházkách, nedivas se kde co litá?

Jestli ne, tak nejvyšší čas s tím začít!

A co se týká toxoplazmozy a strkani věci do puseny- tak holt nebudeš cumakovat do mobilu a budeš hlídat své dítě a zároveň ho začneš učit a vychovávat. Toť celý problém, bože. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
25.2.23 11:58

Ahoj milá Ahep! Děkuji ti mockrát, že jsi mi odpověděla na mé dotazy. Příště buď té lásky a svůj PMS si řeš někde jinde, já na tvoje “inteligentní” kecy zvědavá nejsem. Měj se! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
25.2.23 12:03
@Hann298 píše:
Ahoj milá Ahep! Děkuji ti mockrát, že jsi mi odpověděla na mé dotazy. Příště buď té lásky a svůj PMS si řeš někde jinde, já na tvoje “inteligentní” kecy zvědavá nejsem. Měj se! :mavam:

A cos čekala kocko? Po přečtení tvého dotazů jsrm si akorát tak pomyslela něco o faktu, že čím vyspělejší technologie někteří používají, tím jsou oni sami vypatlanejsi.

A když nejsi zvědavá na odpovedi, tak nevypisuj vůbec na věř. diskusi ty svoje chore mozkové pochody cusbus ty jeden PMSyndrome! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
25.2.23 12:53
@Hann298 píše:
Ahoj maminky, blíží se jaro a já už přemýšlím, co budeme se synem dělat, až bude konečně hezky. Syn má 1,5 roku, takže bych s nim chtěla zkusit chodit na pískoviště, jenže nevím kam. Které máte odzkoušeno vy, kde se o ně starají? Případně typy na co si dát pozor. Nepocházím z Olomouce, takže zkušenosti na veřejném pískovišti nemám a kamarádky zatím děti nemají. Největší strach mám z toxoplazmózy apod, protože syn strčí do pusy úplně všechno. Díky za rady :palec:

Vyloženě na pískovistě kousek za Tržnici, vedle MŠ Michalské stromořadí (za budovami MP a hotelu). Jinak na Pirátskou loď za Šantovku. Každopádně už co byla starší mimino, tak sem vždy písek prohrábla lopatkou atp. Ale naše děti nejsou vyloženě dřepící typy 😃

• Citovat
  • Upravit
60
25.2.23 14:01

Díky moc za tipy! Co máme okolo baráku pískoviště, tak jsou dost tragický… buď ztrouchnivělý nebo pomalu bez písku… navíc loni jsem tam neviděla ani žádný děti a s mámou ho bábovičky asi taky nebudou bavit furt, navíc je dost komunikativní, tak ho o hraní s ostatními nechci připravit. Takže moc děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
25.2.23 15:42

To je velký pojem, Olomouc je velká například ti doporučim pískovište na novych sadech ale ty budeš bydlet například u nádraží což je blbost jezdit tak daleko, nějaký náznak okolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
25.2.23 17:11
@Ahep píše:
A ty nechodíš po procházkách, nedivas se kde co litá?

Jestli ne, tak nejvyšší čas s tím začít!

A co se týká toxoplazmozy a strkani věci do puseny- tak holt nebudeš cumakovat do mobilu a budeš hlídat své dítě a zároveň ho začneš učit a vychovávat. Toť celý problém, bože. :roll:

Kdyz nemas co nabidnout, nekdy je lepsi nepsat nic. Muzes si patlat babovicky s ditetem a stejne tu sekundu neuhlidas. Obzvlast kdyz mas treba ty deti dve, ze.

Jinak zakladatelko, ja te uplne chapu. Ja chodila jen na ta piskoviste, o kterych jsem vedela, ze si je maminky po hrani s detmi zaplachtuji. A to zijem v cistem meste, jenze ty kocicince jsou vsude, holt pisek kocky laka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
25.2.23 18:53

@Vagnerkanik my bydlíme na Nové Ulici, ale nevadí mi dojít/dojet někam dál, když to bude stát za to :) já hodně chodím, takže to spojím třeba s procházkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
25.2.23 18:59

@majki.r děkuji, konečně někdo normální :D já hlídám syna furt, ale stejně někdy strčí do pusy, když sedí a vyloženě se k tomu neskloní, tak nemám šanci mu v tom zabránit, to bych musela svázat ruce za zády… někdy ani nějaké smítko nevidím, hrajem si s autickem a lup, už to má v puse :D nikdy nesnědl nic škodlivého, ale na tom pískovišti z toho mám obavy, nepocházím ani z města, my měli pískoviště doma na dvoře… ono je hezký, že jsou některá pískoviště oplocená, ale pro kočky to moc velká překážka není… ta plachta je ideální, ale bohužel se nemám koho zeptat, tak se ptám tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
25.2.23 20:59
@Hann298 píše:
@Vagnerkanik my bydlíme na Nové Ulici, ale nevadí mi dojít/dojet někam dál, když to bude stát za to :) já hodně chodím, takže to spojím třeba s procházkou.

Jo nová ulice tam je to marný na dětských hřištích když najdeš konečně nějaký tak je obsazeno pubertakama protože jsou mezi školami :lol:. Ale mužů ti doporučit hřište na školním pozemku ZŠ Rooseveltova tam sedí i paní a půjčuje odrážedla, míč, bobovicky atd. Pak dále je hřiště na fotbalovém hřišti nové sady tam je i dost děti a o kousek dal je další hřiště ty už potkás po cestě :lol: vyloženě piskoviste které mají pod plachtou přes noc je to školní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
25.2.23 21:07

@Vagnerkanik tak teď jsi mě neuvěřitelně potěšila, moc děkuji! No právě okolo domu jsou rozpadlý hnusný pískoviště nebo jak píšeš, všude velký děcka, repráky řvou apod, takže to se ani nezastavuji. O té škole jsem ani netušila, že i půjčují věci je super, nemusím s sebou tahat tunu krámů 😁 měj se hezky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
25.2.23 21:14

@Hann298 jen netuším od kdy mají otevřené do školní hřiště, my už tam totiž nebydlime, nuze nemám přehled :D jinak prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
25.2.23 21:20

Hledej tedy hřiště s hlídací službou, protože jinak ta plachta může být úplně k prdu. Stačí když ji večer poslední rodič nezatahne.

• Citovat
  • Upravit
60
25.2.23 21:39

@Vagnerkanik to já už si zjistím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat