Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky mám na vás prosbu poradíte nějaké písničky které se dají poslouchat nějaké pomalejší spíše klidně české i zahraniční zítra mě čeká pšt a půl hodiny cesta jedním autobusem samozřejmě si beru časopisy knížky telefon s internetem ale i ty písničky se budou hodit nebo i jiné tipy jak se zabavit v autobuse díky moc poprosím jen příspěvky k danému tématu věci mimo mi opravdu nepomohou
A co třeba audioknihy? Z hudby nevím, co máš ráda, ale co třeba Kryštof? To je teď docela populární.
Ahojky, já bych si udělala nějakej mix toho co máš ráda
rozhodně ne, jen jednoho nebo dva interprety - protože to tě po chvíli přestane bavit…
Nechceš radši mluveny slovo? Muzes poslouchat nějakou knížku nebo hru..
To mas těžko každý má jiný apetit.
Musíš si na youtube najít ty co se líbí tobě.
Mi se třeba líbí písničky 80, 90 i moderní, vše krom dechovek ty nesnáší me uši, nedá se to poslouchat.
Samozřejmě neznám tvůj vkus, ale na dlouhé cesty doporučuju Adriana von Zieglera . Já bez něj nikam nejezdím už dobře dva roky.
To musíš vědět ty, co ráda posloucháš. Nebo se taky můžeš na chvíli ztišit a být jen sama se sebou, kdy jindy se ti to podaři?
Bohužel nejedu se žlutými autobusy tak proto to řeším něco si stahuju ale tak mě napadlo zeptat se i tady
Ráda poslouchám Donutila
, z youtube se toho dá stáhnout docela dost
Prave, ja ti zas doporucim klasiku a spiritual kvintet - budes se trapit s oblibenou hudbou nekoho jinyho?
Nějakej mix, Já osobně mám ráda Rihannu, Katy Perry, Pink, Aliciu Keys atp. Kryštof, Klus..Je toho fakt hodně
Ale dobré jsou i audioknihy, samozřejmě můžeš číst i jen normální knížku, ale já osobně bych se
![]()