Písničky z pohádek

1247
30.11.11 23:17

Písničky z pohádek

Nevíte prosím někdo, kde stáhnout písničky z pohádek v originále? Na ulozto jsem stáhla Písničky z pohádek a dětských filmů, ale je to všechno nazpívaný někým jiným a zní to fakt strašně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2398
1.12.11 08:29

Kacenko, my ta CD „Písničky z pohádek a dětských filmů“ máme taky. Mě tam ten originál chybí (a to dost),ale dětem se písničky moc líbí a hrají se u nás stále, zpívají si je, tančí u toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
1.12.11 08:51

Jé to bych taky chtěla. Klidně si ho i koupím, ale přijde mi, že prostě neexistuje. Manžel stahoval různě písničky po jedné. Ale všechno to mělo jinou hlasitost, tak jak to člověk poslouchál pořád šteloval volume.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
1.12.11 10:35

Taky jsme stahovali po jedné písničce a ani to nebyli pořádný origináli, zkusím ještě zaúkolovat přítele jestli by něco nenašel, taky mi chybí pořádný písničky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
12.12.11 12:05
Kacenka20 píše:
Nevíte prosím někdo, kde stáhnout písničky z pohádek v originále? Na ulozto jsem stáhla Písničky z pohádek a dětských filmů, ale je to všechno nazpívaný někým jiným a zní to fakt strašně :zed:

Kacenko a jaky konkretne pisnicky by jsi chtela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
12.12.11 16:41

No konkrétně…tak klasika třeba to, co je na těch CDčkách Písničky z pohádek a dětských filmů. Jenom prostě originálně nazpívaný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
12.12.11 19:58
Kacenka20 píše:
No konkrétně…tak klasika třeba to, co je na těch CDčkách Písničky z pohádek a dětských filmů. Jenom prostě originálně nazpívaný :-)

Napiš mi do SZ mejla, ti pošlu,co máme my, třeba to bude vončo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.2.12 13:21

Jéje, mohla bych PajaDee taky o nějaký poprosit??? Mám úplně stejnej problém. Originální písničky jsem nikde nesehnala :-( Předem děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
1.8.12 10:18

Ja si to stahuju pres konvertor z youtube - tam si najdu original, hodim do konvertoru ktery mi z toho udela mp3, takze je to pak v originale :palec: akorat je problem si na vsecky ty pisnicky vzpomenout.. :dance:
tady je ten konvertor, hodi se do toho link z youtube a je to
http://www.youtube-mp3.org/it :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matyna02
5.10.12 14:22

pozdrav

Ahoj lidi je tu někdo kdo si chce pokecat :?: :think:

• Citovat
  • Upravit
cascia
22.6.13 19:58

Dorporučuji „Hity z českých filmů a pohádek“. Je to ke stažení třeba na uloz.to. Jediné, co jsem našla v originálních interpretacích, jinak souhlasím, že „remaky“ se nedají poslouchat :-)

• Citovat
  • Upravit
blabla123
4.6.15 20:18

Mohla bych se zeptat, jestli je toto písnička z nějaké pohádky? Jedná se o Jdou po mne, jdou od Jaromíra Nohavici.

• Citovat
  • Upravit
11565
4.6.15 20:54

@blabla123 Původně určitě ne. Nohavica ji hrával už za komančů, byla taková alegorická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
5.6.15 09:08

@Slečna Ferka Děkuji :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat