Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevíte prosím někdo, kde stáhnout písničky z pohádek v originále? Na ulozto jsem stáhla Písničky z pohádek a dětských filmů, ale je to všechno nazpívaný někým jiným a zní to fakt strašně ![]()
Kacenko, my ta CD „Písničky z pohádek a dětských filmů“ máme taky. Mě tam ten originál chybí (a to dost),ale dětem se písničky moc líbí a hrají se u nás stále, zpívají si je, tančí u toho.
Jé to bych taky chtěla. Klidně si ho i koupím, ale přijde mi, že prostě neexistuje. Manžel stahoval různě písničky po jedné. Ale všechno to mělo jinou hlasitost, tak jak to člověk poslouchál pořád šteloval volume.
Taky jsme stahovali po jedné písničce a ani to nebyli pořádný origináli, zkusím ještě zaúkolovat přítele jestli by něco nenašel, taky mi chybí pořádný písničky ![]()
Kacenka20 píše:
Nevíte prosím někdo, kde stáhnout písničky z pohádek v originále? Na ulozto jsem stáhla Písničky z pohádek a dětských filmů, ale je to všechno nazpívaný někým jiným a zní to fakt strašně
Kacenko a jaky konkretne pisnicky by jsi chtela?
No konkrétně…tak klasika třeba to, co je na těch CDčkách Písničky z pohádek a dětských filmů. Jenom prostě originálně nazpívaný ![]()
Kacenka20 píše:
No konkrétně…tak klasika třeba to, co je na těch CDčkách Písničky z pohádek a dětských filmů. Jenom prostě originálně nazpívaný
Napiš mi do SZ mejla, ti pošlu,co máme my, třeba to bude vončo ![]()
Jéje, mohla bych PajaDee taky o nějaký poprosit??? Mám úplně stejnej problém. Originální písničky jsem nikde nesehnala
Předem děkuju.
Ja si to stahuju pres konvertor z youtube - tam si najdu original, hodim do konvertoru ktery mi z toho udela mp3, takze je to pak v originale
akorat je problem si na vsecky ty pisnicky vzpomenout.. ![]()
tady je ten konvertor, hodi se do toho link z youtube a je to
http://www.youtube-mp3.org/it ![]()
Dorporučuji „Hity z českých filmů a pohádek“. Je to ke stažení třeba na uloz.to. Jediné, co jsem našla v originálních interpretacích, jinak souhlasím, že „remaky“ se nedají poslouchat ![]()
Mohla bych se zeptat, jestli je toto písnička z nějaké pohádky? Jedná se o Jdou po mne, jdou od Jaromíra Nohavici.
@blabla123 Původně určitě ne. Nohavica ji hrával už za komančů, byla taková alegorická.