Píšou si vaše holky deníčky?

rozmary
26.4.13 08:26

Píšou si vaše holky deníčky?

Ahoj, holčina si už od práznin píše deníček, není to klasickej deníček, ale hromada papírků s datumama. Každý den si tam dopisuje novinky a když píše, nemůžu kolem pomalu ani projít, abych náhodou něco neviděla :cert: :lol:.Nechává si to na stole ve velké šperkovnici, kdybych chtěla, mohla bych si to už stokrát přečíst, ale neudělám to, jsou to její tajnosti. Někdy by mě fakt zajímalo co si tam píše :think: :lol:.Mají to vaše holky taky tak? Psala jsem si deníček taky, ale určitě až později a dobře ho schovávala, aby ho nikdo nenašel.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4466
26.4.13 08:30

Já jsem si ho psala, máma ho našla a strašně mě seřvala, že si tam píšu blbosti a taky, že si do něj kreslím a pomlouvám jí tam. Tak jsem udělala co? Pomlouvala jí tam ještě víc. Byla pak vždycky hrozně vtipně nakrklá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
26.4.13 08:34

Já taky psala. Pokaždé, když jsme jeli někam na výlet, tak jsem si tam lepila účtenky na benzín nebo jízdenky z vlaku, občas jsem tam nalepila i nějakou fotku nebo pohled,, psala jsem si tam všechno,, škoda, že nevím kde může být, byla by to po létech pěkná vzpomínka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yamaha
26.4.13 08:35

@rozmary Tak asi tam nepíše nic tak tajnýho, když to nechává na stole :think:…a je super, že má důvěru, že jí do toho nikdo nepoleze :palec:…Nechala bych to být, a znervózněla až si to začne schovávat :nevim:…Ale já bohužel nemám dceru, ani zkušenosti s holčičím tajemstvím… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
26.4.13 08:35
@Žirafátko píše:
Já jsem si ho psala, máma ho našla a strašně mě seřvala, že si tam píšu blbosti a taky, že si do něj kreslím a pomlouvám jí tam. Tak jsem udělala co? Pomlouvala jí tam ještě víc. Byla pak vždycky hrozně vtipně nakrklá :lol:

Proto já to raději číst nebudu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
26.4.13 08:36

Psala jsem si ho, máma ho našla, přečetla a bylo peklo :cert: takže když si ho bude psát moje dcera, nepolezu jí tam, ptž to je prostě soukromé.

• Citovat
  • Upravit
72725
26.4.13 08:43

Já holku tedy nemám.. ale já sama jsem si ho psala, máma mi ho našla, přečetla a náležitě mi to celé okomentovala.. od té doby jsem nenapsala ani řádku a deník spálila.. škoda ho, mohla jsem se nasmát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
26.4.13 08:50

No joooo…má asi 4 deníčky…jeden na tajnosti (lásky a tak) jeden na zážitky, výlety školy v přírodě atd…a dva na blbosti, básničky, pohádky co vymýšlí…vždycky zaleze pod baldachýn u své postele a tajně píše… :mrgreen: Je to super…až s tím skončí, tak jí je schovám a ukážu jednou vnoučatům :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24603
26.4.13 08:51

Jéééé, tajný deníček,, já si ho vedla když mi bylo 14 až do skoro 18-ti let, ještě nedávno jsem si ho četla a sála jsem se jak blázen co za nesmysli jsem tam psala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44341
26.4.13 08:56

Já jsem si psala, ráda jsem psala a ráda píšu doteď :D Deníček píšu jen dětem a jen důležité události. Na slohové sepisování každého dne už nemám čas :kytka:

Ráda bych, aby k tomuto moje děti našly taky vztah, ale bojím se, že dnešní děti už toto neznají, že doba je jiná a děti taky jiné :)
Myslím si, že to není špatná věc. Dítě si utřídí myšlenky, procvičí se ve slohu a v psaní..

Važ si toho a buď ráda :kytka:
Taky souhlasím s tím, že by to nikdo neměl číst, i když to leží na stole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
26.4.13 09:00

Ja si taky psala, myslim skoro pet let :think: a nemuzu ho najit :cert: :cert: :cert: pevne doufam, ze si ho mamina neprecetla :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.4.13 09:02

Psala jsem si deník, chtěla jsem si ho vzít s sebou na tábor, ale našla ho mamka. Bylo doma pěknou dobu peklo, protože mi bylo v té době asi 9 let, někde ve škole jsem slyšela sprostý výrazy všeho druhu a když mě mamka naštvala, popsala jsem ji právě těmi výrazy. Prostě jsem věděla, že jsou to nadávky a neřešila, co znamenají. Bohužel si mamka přečetla, že je p. ča, d.vka nevěrná apod., což samozřejmě nikdy nebyla pravda.. Dlouho jsem získávala důvěru zpátky, moc mě to mrzelo, protože jsem jí fakt ublížila, ale stejně dodnes nechápu, proč nectila soukromí a nenechala ho prostě ležet. Bohužel, děti takové podobné věci píšou a stejně svoje rodiče milují.

• Citovat
  • Upravit
44341
26.4.13 09:09
@Anonymní píše:
Psala jsem si deník, chtěla jsem si ho vzít s sebou na tábor, ale našla ho mamka. Bylo doma pěknou dobu peklo, protože mi bylo v té době asi 9 let, někde ve škole jsem slyšela sprostý výrazy všeho druhu a když mě mamka naštvala, popsala jsem ji právě těmi výrazy. Prostě jsem věděla, že jsou to nadávky a neřešila, co znamenají. Bohužel si mamka přečetla, že je p. ča, d.vka nevěrná apod., což samozřejmě nikdy nebyla pravda.. Dlouho jsem získávala důvěru zpátky, moc mě to mrzelo, protože jsem jí fakt ublížila, ale stejně dodnes nechápu, proč nectila soukromí a nenechala ho prostě ležet. Bohužel, děti takové podobné věci píšou a stejně svoje rodiče milují.

Souhlasím s Tebou a nechápu mamku, že za 1. nectila soukroumí a za 2. nepochopila, že to nemyslíš tak vážně, jak jsi to napsala.

Deníčky jsou super věc. Dětem a puberťákům umožňují utřídit si myšlenky. Dítě se vypíše z nejhoršího, zklidní se. A potom už třeba nevidí tak zle nějaký konflikt s rodičem.
Toto je zářný příklad, proč by se deníčky neměly číst :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
26.4.13 09:16

Psala jsem si, začala jsem někdy v pubertě a vydrželo mi to celkem dlouho, spíš než deníček to byl takový stěžováček, dcera si s největší pravděpodobností píše něco podobného - vždycky po hádce zaleze a píše. Nelezu jí do toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.4.13 09:41

Dcera si chvilku psala denicek. ted ji planuju koupit ten s pisnickami a na heslo :mrgreen:. Ja ji teda soukromi respektuji a ocekavam to i od ni. Takze az na nejaky denicek prijde, tak ji ho cist nebudu. Ani moje mamka mi denicek necetla…nastesti :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí