Školní plavání

86
25.4.13 13:25

Školní plavání

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli někdo víte jak je to se školním plaváním :think: Naše škola to dělá tak, že jezdí na celý týden a maji to i s ubytováním. Syn byl loni, vůbec se mu tam nelíbilo a ještě si tam odsud přivezl bradavice a pak jsme se jich vůbec nemohli zbavit, prostě z toho byl zklamaný a už tam nechce :,( Teď přišel ze školy s přihláškou na plavání a mám tu vyplnit důvod neúčasti, tak nevím co tam napsat :nevim: A dávat za to 3200,– se mi taky nechce :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3425
25.4.13 13:29

No tak já bych napsala, že na to nemám finance a je to. Na to ti nikdo nemůže nic říct a myslím, že nebudedeš jediná. Rodin, které nemají na tyto školní aktivity( lyžák atd.) je celkem dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
25.4.13 13:30

Důvod neúčasti: Loni dostal bradavice, nechci aby se něco podobného opakovalo.

• Citovat
  • Upravit
44357
25.4.13 13:31

Napsat můžeš, co chceš. Omluvou můžou být důvody zdravotní(neměli by vyžadovat potvrzení od lékaře) a i finanční(ne každý na to v dnešní době má).
Pokud se nestydíš, klidně napiš finanční důvody.

Nutit dnes nemůže nikdo nikoho k ničemu. Povinné není nic.

Jen mě tak zajímá, většinou bývá plavání 2 hodiny týdně celé pololetí. To oni na tom kurzu plavou víc hodin, nebo celé dopoledne každý den? Nebo to mají jako školu v přírodě a k tomu to plavání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
25.4.13 13:32

Uvedla bych zdravotni duvody a tecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
25.4.13 13:33

@Jana206
taky me to zarazilo - byt tyden nalozena v bazene mi prijde divne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
25.4.13 13:34

.

Příspěvek upraven 26.01.14 v 20:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44357
25.4.13 13:37
@tamata píše:
U nás ve škole měli všichni napsáno alergie na chlor :mrgreen:
:lol:

A jinak mi to taky přijde divné. Uvažovala bych o tom, kdyby to bylo jako zpestření školy v přírodě. Ale pokud syn nebyl spokojený, tak bych ho neposílala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
25.4.13 13:37
@nikol.ondrášovka píše:
Důvod neúčasti: Loni dostal bradavice, nechci aby se něco podobného opakovalo.

Nebo tak. Syn byl jednou na zkušební hodině plavání se školkou a přinesl si je taky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
25.4.13 13:41

Oni do 5dnů rozdělí ty hodiny co mají odplavat a podle toho chodí plavat. Jdou na snídani a pak plavat, pak rovnou na oběd, pak odpočinek na pokojích a zas plavání. Říkal, že mu učitelka řekla, že jediná omluva je od lékaře, přijde mi to nějaké divné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
25.4.13 13:41

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
25.4.13 13:42

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
25.4.13 13:43
@tamata píše:
U nás ve škole měli všichni napsáno alergie na chlor :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
25.4.13 13:45

No asi jo :think: teď chodíme asi měsíc k novému lékaři tak doufám že to půjde nějak udělat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
25.4.13 13:46

No, u nás to nebylo s pobytem, jednou týdně místo vyučování a dobré :palec: Nicméně naše ZŠ trvá na tom, že je to součást výuky a jediná možnost omluvy je potvrzení od lékaře. Bazén platí škola, my jen jízdné cca 450,– Kč a věřím, že jsou rodiče, pro které je i toto moc, kór v září (věci do školy, oblečení, družina, kroužky, obědy…). Na tvém místě bych zašla na kožní, nebo kde jste ty bradavice léčili a nechala si napsat potvrzení tam, že nedoporučuje apod. a pak už by NIKDO nemohl nic říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí