Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Překlepy se můžou vyskystnout (perislaltika), ale napsat hned v úvodním článku těhotenství: v malé pánvY, cigaretové Splodiny atd. je naprosto nepřípustné. Má cenu číst dál? Nemyslíte, že to sráží důvěryhodnost stránek?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Podle mě ne, i autor článku je jen člověk, i když by si měl na hrubky dávat větší pozor, protože prezentuje stránky. Ale já bych si toho ani nevšimla, mě ta gramatika taky moc nejde ![]()
Jéééé,zase nějaká chytrá.I takové chyby se můžou stát!Řekla bych,že sem maminky chodí z jiného důvodu,než hledat ve slovech hrubky! ![]()
No možná to důběru stránkám nepřidá, ale asi není v moci administrátorů, aby cenzurovali a opravovali všechny příspěvky.
Navíc se tu scházejí lidé různých etnik a s různou inteligencí, kterým možná není dáno psát správně česky
Někdo prostě na češtinu je a někdo ne
. Osobně se mi občas také stane, že mi nějaké to písmenko ujede,v tom případě lze příspěvek editovat, tak se snažím vždy chybu opravit ![]()
Určitě dělám chyby, určitě se překlepnu a určitě mě mají lidi raději než ACHJO.
Lizbeth píše:
Určitě dělám chyby, určitě se překlepnu a určitě mě mají lidi raději než ACHJO.
Náhodou je tady diskuse nově založená ,,jaký zpevnovač na nechty'' a jak jsme se zasmály.Takže chybování je lidské:-D
já si sem teda chodím pro rady a i se zasmát, ale že bych kontrolovala hrubky a zakládala o tom diskuzi, to mě nenapadlo ![]()
megham33 píše:
Náhodou je tady diskuse nově založená ,,jaký zpevnovač na nechty'' a jak jsme se zasmály.Takže chybování je lidské:-D
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat