Gramatické chyby v Článcích

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Hodaka
15.9.11 13:39
Lizbeth píše:
Je to provokace jako vyšitá..Další diskuze o sto stranách.Hurááááá. :potlesk:

dítě spí, aspoň mi to uteče :mrgreen:

• Upravit
22074
15.9.11 13:41
Hodaka píše:
Lizbeth píše:

A já budu muset pro dítě do školky, mně uteče těch sto stran :cry: :cry: :cry: :mrgreen:

• načítám...
7257
15.9.11 13:42

Ach jooooooo, první příspěvek a hned takhle blbej :roll: :roll: :roll:

• načítám...
5misa6

Hodaka,asi neozve,všechny co diskutujeme máme skoro stejný názor,a byla by asi jediná co by nezapadala.

• Upravit
3839

Chápu překlepy, hovorové výrazy i nespisovné koncovky.

Hrubky mně vždycky hrozně praští do očí a kolikrát si říkám, jak to, že to autorka příspěvku nevidí? Ale jak tak čtu, asi budu jedna z mála, komu to tady vadí…

• načítám...
542
15.9.11 13:44

achjo a co kdyš sem cizynka a pochazet z gondurasu? ale moc se my libyt tvoje přestivka :mrgreen:

• načítám...
12978
15.9.11 13:45
Black_Orchids píše:
Chápu překlepy, hovorové výrazy i nespisovné koncovky.Hrubky mně vždycky hrozně praští do očí a kolikrát si říkám, jak to, že to autorka příspěvku nevidí? Ale jak tak čtu, asi budu jedna z mála, komu to tady vadí…

Myslím, že nejsi jediná a že to vadí spoustě lidí, jen nikdo nemá tu potřebu vykřikovat do tmy: Pište správně česky..( trochu arogantní ne?)

• načítám...
648
15.9.11 13:45
Tea 24 píše:
achjo a co kdyš sem cizynka a pochazet z gondurasu? ale moc se my libyt tvoje přestivka :mrgreen:
:potlesk: :potlesk: :palec: :palec:
  • načítám...
5misa6
15.9.11 13:46

Teo tys tom dala korunu:-DD

• Upravit
5799

ach jo :roll:

• načítám...
2892
Hrubky praští do očí i mě,ale proč to proboha řešit!?Vždyť sem se chodí kvůli úplně něčemu jinému,než řešit tohle!Proč se sem vůbec takový rýpal registruje?Tohle mi opravdu hlava nebere!Maminky se sem přijdou vyzpovídat ze svých trablů a pak tady ty dotyčné najdou tohle?Tak trochu na zvracení ne?Tohle mě fakt žere!
Black_Orchids píše:
Chápu překlepy, hovorové výrazy i nespisovné koncovky.Hrubky mně vždycky hrozně praští do očí a kolikrát si říkám, jak to, že to autorka příspěvku nevidí? Ale jak tak čtu, asi budu jedna z mála, komu to tady vadí…
  • načítám...
kahaja
15.9.11 13:48
Black_Orchids píše:

Taky někdy kroutím hlavou, co je někdo schopný vyplodit, ale buď ten příspěvek dál nečtu, nebo si v duchu představím naší češtinářku ze střední, jak by to s ní s prominutím jeblo o zem, a v duchu se zasměju :mrgreen: Ale zakládat kvůli tomu diskuzi? :nevim: Jedině, že si zakladatelka chce založit on-line placenou jazykovou školu se zaměřením na spisovnou češtinu..... to by pak možná dávalo smysl… :think:

• Upravit
2868
achjo píše:
Překlepy se můžou vyskystnout (perislaltika), ale napsat hned v úvodním článku těhotenství: v malé pánvY, cigaretové Splodiny atd. je naprosto nepřípustné. Má cenu číst dál? Nemyslíte, že to sráží důvěryhodnost stránek?

To nemáte nic lepšího na práci,nez zakládat tak přiblblou diskuzi?Tak někdo píše hrubky no a co jako?Proč bych se nad tím pozastavovala.Tak to tady nečtěte a nebudete sem muset psát a pohoršovat se. :jazyk:

• načítám...
755

Mě tedy hrubky do očí fakt „bijí“ … Ale rozhodně se nepohoršuju nad pisatelkou, někdo prostě buňky nemá, to zase dokážu pochopit… :wink: Pokud je to srozumitelně napsané, tak ať si hrubky klidně jsou… Spíš mi vadí, když nedokážu nějak pochopit smysl věty, když se mele páté přes deváté, žádné čárky, smysl nikde… Ale nehroutím se z toho :think: … časté to tu není… :jazyk:

Jo a někdy se mi povede taky nějaká perlička, to zase jako jooooo… :lol:

• načítám...
Hodaka
15.9.11 13:52
BohunkaP píše:
Hodaka píše:
Lizbeth píše:
A já budu muset pro dítě do školky, mně uteče těch sto stran :cry: :cry: :cry: :mrgreen:

ti udělám výpisek :lol:

motika píše:
Ach jooooooo, první příspěvek a hned takhle blbej :roll: :roll: :roll:

kterej :nevim:

Tea 24 píše:
achjo a co kdyš sem cizynka a pochazet z gondurasu? ale moc se my libyt tvoje přestivka :mrgreen:
:palec: :mrgreen:
  • Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová