Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Hodaka píše:Lizbeth píše:dítě spí, aspoň mi to uteče
Je to provokace jako vyšitá..Další diskuze o sto stranách.Hurááááá.
A já budu muset pro dítě do školky, mně uteče těch sto stran
![]()
Hodaka,asi neozve,všechny co diskutujeme máme skoro stejný názor,a byla by asi jediná co by nezapadala.
Chápu překlepy, hovorové výrazy i nespisovné koncovky.
Hrubky mně vždycky hrozně praští do očí a kolikrát si říkám, jak to, že to autorka příspěvku nevidí? Ale jak tak čtu, asi budu jedna z mála, komu to tady vadí…
achjo a co kdyš sem cizynka a pochazet z gondurasu? ale moc se my libyt tvoje přestivka ![]()
Black_Orchids píše:
Chápu překlepy, hovorové výrazy i nespisovné koncovky.Hrubky mně vždycky hrozně praští do očí a kolikrát si říkám, jak to, že to autorka příspěvku nevidí? Ale jak tak čtu, asi budu jedna z mála, komu to tady vadí…
Myslím, že nejsi jediná a že to vadí spoustě lidí, jen nikdo nemá tu potřebu vykřikovat do tmy: Pište správně česky..( trochu arogantní ne?)
Tea 24 píše:
achjo a co kdyš sem cizynka a pochazet z gondurasu? ale moc se my libyt tvoje přestivka
Black_Orchids píše:
Chápu překlepy, hovorové výrazy i nespisovné koncovky.Hrubky mně vždycky hrozně praští do očí a kolikrát si říkám, jak to, že to autorka příspěvku nevidí? Ale jak tak čtu, asi budu jedna z mála, komu to tady vadí…
Black_Orchids píše:
Taky někdy kroutím hlavou, co je někdo schopný vyplodit, ale buď ten příspěvek dál nečtu, nebo si v duchu představím naší češtinářku ze střední, jak by to s ní s prominutím jeblo o zem, a v duchu se zasměju
Ale zakládat kvůli tomu diskuzi?
Jedině, že si zakladatelka chce založit on-line placenou jazykovou školu se zaměřením na spisovnou češtinu..... to by pak možná dávalo smysl… ![]()
achjo píše:
Překlepy se můžou vyskystnout (perislaltika), ale napsat hned v úvodním článku těhotenství: v malé pánvY, cigaretové Splodiny atd. je naprosto nepřípustné. Má cenu číst dál? Nemyslíte, že to sráží důvěryhodnost stránek?
To nemáte nic lepšího na práci,nez zakládat tak přiblblou diskuzi?Tak někdo píše hrubky no a co jako?Proč bych se nad tím pozastavovala.Tak to tady nečtěte a nebudete sem muset psát a pohoršovat se. ![]()
Mě tedy hrubky do očí fakt „bijí“ … Ale rozhodně se nepohoršuju nad pisatelkou, někdo prostě buňky nemá, to zase dokážu pochopit…
Pokud je to srozumitelně napsané, tak ať si hrubky klidně jsou… Spíš mi vadí, když nedokážu nějak pochopit smysl věty, když se mele páté přes deváté, žádné čárky, smysl nikde… Ale nehroutím se z toho
… časté to tu není… ![]()
Jo a někdy se mi povede taky nějaká perlička, to zase jako jooooo… ![]()
BohunkaP píše:Hodaka píše:A já budu muset pro dítě do školky, mně uteče těch sto stranLizbeth píše:dítě spí, aspoň mi to uteče
Je to provokace jako vyšitá..Další diskuze o sto stranách.Hurááááá.![]()
![]()
![]()
ti udělám výpisek ![]()
motika píše:
Ach jooooooo, první příspěvek a hned takhle blbej![]()
![]()
kterej ![]()
Tea 24 píše:
achjo a co kdyš sem cizynka a pochazet z gondurasu? ale moc se my libyt tvoje přestivka
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dítě spí, aspoň mi to uteče