Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mám pistel na uchu snad už od mimina. Nikdy jsem s ní neměla problém. Jen cca po třech týdnech ji vymacknu. Je tam takový podobný obsah jako v „bedarovi“ ![]()
@AlenaSu píše:
Mám pistel na uchu snad už od mimina. Nikdy jsem s ní neměla problém. Jen cca po třech týdnech ji vymacknu. Je tam takový podobný obsah jako v „bedarovi“
Na vrchni casti, na strane u hlavy?
Jj, jak je ucho prirostle k hlavě, tak v horní části. Taková dírka.
@AlenaSu píše:
Jj, jak je ucho prirostle k hlavě, tak v horní části. Taková dírka.
To ma i muj nejstarsi ![]()
https://www.mirror.co.uk/…bove-9297044
@Lenka_Hal angličtina není moje silná stránka. Co tam píšou? 😂
Mám 3pistele. Mám to jako pridruzeny problém ke Crohnove chorobe. Vyprdla bych se na gynekologa a zašla na gastro, ať se na to podivaji a pistel vylouci. Nelecenou pistel samo od sebe nevylecis a může to dělat jen samé problémy.
@AlenaSu No, ze to neni zase az takova zvlastnost, v UK to ma kolem 1%, v Americe vic lidi. Je to takovy vrozeny defekt, v miste kde usni chrupavka srusta s hlavou to proste behem vyvoje uplne neprirostlo. Ze to nicemu nevadi, maximalne se tam muze dostat infekce.
@mission84 před 2 měsíci jsem byla na klasické gyn. prohlídce a ultrazvuk i stery v pořádku (po dobu co chodím na gynekologii).
Mám za sebou dva císařské řezy, co se týče trávení i střev, tak se mi nezdá, že bych měla nějaký problém. Že se to udělá v takovém místě?
![]()
Prostě malinká dírka, která není zarudlá, hnis z ní neteče, nebolí…
Co se týče vyšetření?
Jak to probíhá? Docela se bojím ![]()
@mission84 a před měsícem jsem byla i u praktika na celkové prohlídce, výsledky krve také v pořádku. To si zase říkám, že by se to v krvi projevilo?
Ahojte,
.
Na sliznici u malých stydkých pysků v horní části se vytvořila taková,, dírka,, nebolí, neteče z ní hnis, jak dlouho tam je opravdu netuším (je na místě, kde není vidět na první pohled). Dírka je opravdu malá, pro pohmatu tam je takova tvrdší tobolka
Můj gynekolog to přirovnal k tomu, jak kdybych si píchla do ruky trn (že to tak vypadá). Že by to byla píštěl, o tom nic neříkal. Říkal ať se tím netrápím, že se sliznice hojí.
Od jedné paní, které jsem se zmínila o problému, tak říkala, že by to mohla být píštěl.
Po tom, co jsem si četla za informace na internetu nejsem vůbec dvakrát nadšená. Příznaky nemám z toho co je uvedené na odkazech.
Máte některá zkušenost? Děkuji moc