Píštěl u miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
252
10.7.18 23:25

Píštěl u miminka

Dobrý večer, máte někdo zkušenosti s píštělem nad zadečkem u miminka. Dnes si toho všiml přítel a na internetu píšou, že se to řeší operací, z čehož já mám samozřejmě strach.. Tak mě zajímá zda je ta operace nutnost nebo se to i v nějakých případech neřeší, popř. zda se to dá řešit i jinak. Předem děkuji za odpovědi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4396
11.7.18 00:08

A dr si toho nevsimla? Moje dr to kontroluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
11.7.18 00:26

Prave ze ta nase doktorka na to vubec nekouka.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
11.7.18 00:42

Já se na to doktorky taky musela zeptat, protože sama o tom nic neříkala. Prý se jen kontroluje jestli to není zanícené a nic z toho nevytéká, když nic tak to neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44178
11.7.18 05:40

Kamaradky chlapecek sel akutne na operaci asi ve 3 mesicich. Hnisalo to a měl teploty. Oni to hlidali,operaci planovali pozdeji,mel to pry velké,ale kdyby to bylo v klidu,nechteli zatezovat mimino narkozou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16878
11.7.18 05:49

Znama je ted v nemocnici s 3tydennim(ted uz 4 vlastne) miminkem a taky maji podezreni na pistel, nejdriv to vypadalo jako absces a davali mu atb kapackou a kdyby se to vratilo, budou mu to pry operovat. Taky to mel na zadecku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
11.7.18 10:55

Náš malý měl píštěl nad zadečkem. Vytékal z ní dokonce hnis. Ale jinak mu nic nebylo, teploty neměl, ani ho to nějak neobtěžovalo nebo nebolelo. Byl spokojené, pohodové mimino. Ale měli jsme domluveno, že se zoperuje kolem 8. měsíce věku. Na dotaz, jestli se to může spravit bez operace, mi bylo řečeno, že ne, ale že jde o drobný zákrok. Připravovali jsme se na pobyt v nemocnici, když tu najednou se už píštěl nenaplnila, postupně se úplně ztratila. Teď je chlapci 10 let a nemá žádné problémy. My jsem pro to nic neudělali, nevím, proč se píštěl ztratila. Ale u nás tomu tak bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí