Pistole NERF pro kluky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37136
9.9.20 20:46

@lucenka mame velkej kulomet, syn kdyz to dostal, tak to bylo vetsi nez on. Asi od 8 let je to urceny, ale chlap na vek nekoukal a koupil co se mu libilo, si s tim chtěl hrat spis sam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
9.9.20 20:52

Taky máme a nemám s tím žádný problém. Lepší než když se syn s kamarádem mečujou s dřevěnýma měčema - to přímo šílím, když je vidím. Nerfka je pro mě lepší varianta.

@lucenka Ještě záleží jakou hlavičku ty náboje mají, jestli tu klasickou nebo s přísavkama, ty bolí míň nebo spíš vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
10.9.20 06:53

Kluci mají zásobu nejrůznějších Nerf pistoli. Dostávají je asi od 5-6 let. A jak se s nimi na zahradě s kamarády vyblbnou. Stavi si různé barikády apod. Jsou to kluci, tu svoji přirozenou agresi potřebují někde vybít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
10.9.20 07:36
@Flyingfrog píše:
@suvik Jaké mají brýle?

Obycejny pracovni bryle z Hornbachu, staly cca 80 kc myslim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
10.9.20 07:39

JInak kluci maji tu nejobycejnejsi pistoli a pak jednu zasobnikovou. Chteli i ty obrovsky, ty mi prijdou jako totalni kravina, ale chteli to, tak si na to setrili sami, zas zakazovat jsem jim to nechtela jen kvuli tomu, ze me pripadaji zbytecny a predrazeny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
10.9.20 08:00
@suvik píše:
Obycejny pracovni bryle z Hornbachu, staly cca 80 kc myslim..

Díky. :-) Pořídím. Vůbec by mě to nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
10.9.20 08:29

Zhruba od těch 8 do 14 frčel Nerf a kupovali jsme je - s kamarády se syn vyblbnul, nyní je používá mladší syn, myslím si, že většina z těch pistolí přežila, mladší je používá od pěti let. Od těch 14, 15 let přešel starší syn na airsoftové a paintballové pistole :D, zlaté nerfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
10.9.20 22:31

Milujeme nefky všichni tři. S osmiletym chodíme i střílet u nás na hřiště, když tam nikdo není. Mladší nechodí, neumí mířit a všechno ho hrozně bolí, tak aby nedělal scény. Ten jenom na terč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9795
11.9.20 19:34

Mají kluk i holka. Nevadí mi to. My jsme jako děcka po sobě házeli kdečím, hráli si na zlodějě a četníky, indiány a kdoví co ještě a kupodivu z nikoho nevyrostl ani sériový vrah a dokonce ani příslušník ozbrojených sil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
13.9.20 18:30

Kluk i holka od nějakých sedmi let nerfky měli, vyhráli jsme si všichni, kluka to stále drží, dělají si s kamarády turnaje, holku už ne. Začíná to bavit i čtyřletého. Za mě stokrát lepší nerfka, než sedět u pc či s mobilem v ruce. Vždyť to je právě dětství. My po sobě házeli kde co, to byla největší sranda. A nijak nás to nepoznamenalo. Děti to dělají také, koule ze zmrzlého sněhu bolí mnohem víc, než pěnový náboj a v kurzu je oboje, akorát dnes už sníh moc není a to jsme na horách. Když se poštěstí děcka se koulují celý den, jen jim od mala říkám, že ne na hlavu a neházet kameny. Jsem rád, že se umí zabavit a vyblbnou se, jen co nesnáším, když vytáhnou doma jsou slizy, z toho je bordel, hrůza. Ať si se slizem hrají venku, bohatě stačí, že to doma vyrábí :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí