Pistole NERF pro kluky

Agulka66
9.9.20 19:55

Pistole NERF

Dobrý den, jaký máte názor na kupování pistolí klukům v pubertě? Myslím např. pistole od značky NERF.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37136
9.9.20 20:02

Proc by ne, pokud o to stoji? Nevim co je v pubertě, jestli 11 letemu nebo 17 letemu :think: osobne mi nevadi koupit klukovi pistoli, starsi s tim delaji i nějaké turnaje, lepsi behat venku s pistoli nez sedet doma u pc :D ma to mekke naboje, tak nehrozi zadne zraneni, leda by se nejak blbe z blízka trefili do oka, staci mit bryle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22063
9.9.20 20:07

Nemám s tím vůbec problém – syn je také má a se spolužáky se s nimi vyblbnou. Lepší, než aby po sobě házeli šiškami nebo kamením, jak to dělali kluci za mého dětství. Souboje a různé bitvy holt ke klukům patří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11180
9.9.20 20:08

Koupila jsem dceři k 7. narozeninám, hrozně si to přeje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
9.9.20 20:12

Nelíbí se mi to, ale už to domu taky přitáhli. A prostřelili tím už dveře. :cert: Nechci, aby s tím stříleli po sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
9.9.20 20:14

@Lama Lama nerfkou prostrelili dvere? To je mate z papiru ne? Dyt je to penove, syn s tim strili vsude po byte a nerozbil nikdy nic, kolikrat sme s tim strileli i po sobe, to clovek ani neciti, kdyz to na nej doleti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
9.9.20 20:18

@Lama Lama těmi polystyreno-gumovými projektily prostřelit dveře? :think: tak to chce talent a nebo lepší dveře..
jinak moje dcerka nerfku má, bere si to ven s kamarády.. je to neškodný, když poučíte, že na hlavu a nejlépe vůbec po sobě navzájem se nestřílí.. u nás si děcka malujou terče a pohoda ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
9.9.20 20:23
@Anupriya píše:
@Lama Lama těmi polystyreno-gumovými projektily prostřelit dveře? :think: tak to chce talent a nebo lepší dveře..
jinak moje dcerka nerfku má, bere si to ven s kamarády.. je to neškodný, když poučíte, že na hlavu a nejlépe vůbec po sobě navzájem se nestřílí.. u nás si děcka malujou terče a pohoda ;) :palec:
Já nechci, aby prostě po sobě stříleli. Nejde o škodnost. Dveře máme ty papírový ( teda z venku to vypadá jako dřevo)
@Kriss Tina píše:
@Lama Lama nerfkou prostrelili dvere? To je mate z papiru ne? Dyt je to penove, syn s tim strili vsude po byte a nerozbil nikdy nic, kolikrat sme s tim strileli i po sobe, to clovek ani neciti, kdyz to na nej doleti :think:

NO, dyt jo, to jsou takové ty papírové, co vypadaj jako dřevo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
9.9.20 20:26

@Lama Lama jo tak jasně, to je každého rodiče volba.. já třeba nesnáším slizy.. je to oslizlý po celým bytě a z koberce to jde těžko dolů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
9.9.20 20:27

Neměla bych s tím žádný problém. Je to neškodná zábava. Kluk taky nějakou nerfku má.

• Citovat
  • Upravit
28294
9.9.20 20:36
@Kriss Tina píše:
@Lama Lama nerfkou prostrelili dvere? To je mate z papiru ne? Dyt je to penove, syn s tim strili vsude po byte a nerozbil nikdy nic, kolikrat sme s tim strileli i po sobe, to clovek ani neciti, kdyz to na nej doleti :think:
…a tak to bych polemizovala :D, takova dobre mirena celkem boli. A muj muz mel par peknych razitek na plesi. Za me je to sranda. Maji teda povinnost mit na sobe bryle, kdyz chteji strilet po sobe. Poradaji nerf valky. To malem zbori vzdycky barak. Strasne se u toho smejou. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
9.9.20 20:38

@suvik me to teda neboli, dostala sem do hlavy asi z pul metru a jenom to tuklo, kdyz na me strili z nekolika metru, tak to ani nezaznamenam :mrgreen: syn to dostal ke tretim narozkam a vyradili sme se s tim hlavne my dospely :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
9.9.20 20:42
@Kriss Tina píše:
@suvik me to teda neboli, dostala sem do hlavy asi z pul metru a jenom to tuklo, kdyz na me strili z nekolika metru, tak to ani nezaznamenam :mrgreen: syn to dostal ke tretim narozkam a vyradili sme se s tim hlavne my dospely :lol:

Ono strašně záleží, kterou tu pistolku máš. Pokud pro prtata, tak to nebolí. Ale z různých těch kulometů, velkých samopalů, brokovnice, už to cítit je.

• Citovat
  • Upravit
14106
9.9.20 20:44

Dětem jsem je koupila. 5 a 8 roků. Střílí do plechovek. Do sebe mají zákaz a kupodivu to i pětiletý ďábel dodržuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
9.9.20 20:45

@suvik Jaké mají brýle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie