Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Flirtuješ s ním, píšete si o sexu? Pokud si píšete jako kamarádi, všeobecně, problém bych neviděla. Ačkoli bych i chápala, že manžel by žárlil při provalení tohoto přátelství.
To, že se budeš vdávat, neznamená, že neexistují lidé mužského pohlaví okolo tebe. Jde o to, o čem si s ním píšeš.
Dá se říct že spolu flirtujeme a to je ten problém pořád na něho myslím píšeme si o všem posíláme si smajlíky v podobě obětí, polibku atd. Prostě mi pořád koluje v hlavě myslím co asi dělá vím že když se přítel o tom dozví je konec a to nechci nevím jak z toho ven včera jsem si říkala že mu nenapíšu ale opět ráno bylo ve mně to nutkání a běžela jsem zapnout notas a napsat mu psaly jsme si o 8 do 11 hod.
No asi bych to ukončila. Musíš vědět sama zda ti nějaké online dopisování stojí za to ztratit přítele (rodinu)! Pro mě je tohle stejné jako nevěra, tím tě neodsuzuji. Jen bych zapřemýšlela co je pro tebe důležité a čemu chceš dát přednost.
@Anonymní píše:
Vím taky se za sebe stydím rodina je pro mě přednější
Sama sis odpověděla a být tebou tak bych to ukončila, veškeré kontakty na drůhého bych vymazala a našla si společnou činnost nebo sport se snoubencem! Asi ti bude chvilku trvat zapomenout na druhého ale určitě to půjde! Pokud máš vedle sebe hodného chlapa se kterým je ti dobře tak bych to fakt ukončila! Ale bohužel nikdo neví co citíš a kam tě to táhne ![]()
@nicolle24
děkuju za radu něco stím udělám takhle to nejde včera jsem měla velkou depku pořád jsem se ptala přítele jestli mě miluje říkal že jo ale pořád jsem mě to neuspokojovalo nevím musím zapomenout mám rodinu a ta je moje všechno nechci aby moje dítko ztratilo tátu
@Anonymní píše:
@nicolle24
děkuju za radu něco stím udělám takhle to nejde včera jsem měla velkou depku pořád jsem se ptala přítele jestli mě miluje říkal že jo ale pořád jsem mě to neuspokojovalo nevím musím zapomenout mám rodinu a ta je moje všechno nechci aby moje dítko ztratilo tátu
To je podle mě správný přístup! Uvidíš že to překonáš! Jste na to tři! Jen si to nech pro sebe a příteli nic neříkej. V tomhle případě platí že nevědomost je lepší!
Tak se na to dopisování vykašli. Stojí ti za to zklamat důvěru svého snoubence a možná i rozbít rodinu? Vždyť toho druhého ani neznáš, co když je to nějaký plesnivý dědek, který si hraje na mladíka? Jestli se ptáš na radu, tak to okamžitě ukonči, než bude problém…
@nicolle24
děkuju moc
nikomu neřeknu ani slovo víš co je nejhorší ted brečím a nevím proč ![]()
@Anonymní píše:
@nicolle24
děkuju mocnikomu neřeknu ani slovo víš co je nejhorší ted brečím a nevím proč
Vyprdni se na brečení, pěkně se uprav a jdi někam mezi lidi, s kamarádkou na kafe nebo ke kadeřnici, to je na depku nejlepší a uvidíš že tak i rychleji zapomeneš
Nesmíš se v tom utápět ![]()
Ahoj, vim, ze je to tezke, ukoncit to. Proste si rekni, ze uz mu nenapises a nepis. Nejhorsi je, ze mezi vami nikdy nic nevznikne - rikas, ze je z velke dalky, ale muzes tim znicit svuj soucasny stav. Nestyd jste, vetsina z nas v necem takovem byla. Najdi silu a utni to! Za kazdy den, co mu nenapises si kup cokoladu, nebo neco co mas rada, odmenuj se, at mas motivaci! Preju hodne sily!!!
Ahoj já dělala to samé minulý rok. Manžela miluji nadevše, máme dvě krásné děti. Podařilo se mi zhubnout, prostě jsem zkrásněla a zatoužila být zase obdivována. Doma se mi žádné pochvaly a podobně nedostávalo, takže jsem si takto psala s kamarádem. Šlo pouze o flirt. V momentě kdy jsem cítila, že zacházím za jistou hranici jsem „flirt“ ukončila. Stejně jsem flirtovala i s kamarádama ve svém okolí. Nevěru v tom určitě nevidím. Žena si chce pořád dokazovat, že je žádaná a chtěná. Jakmile se to začne dotýkat hranic sexu tak PRYČ. Manžel zjistil, že jsem si takto dopisovala..jojo zlobil se..
ale od té doby se mi mnohem více věnuje. Že mi to sluší slyším od té doby každý den ![]()
Takže nevěra to určitě není..ale do jisté míry
teda ale na druhou stranu já zjistit, že si manžel s nějakou holkou píše tak ho rozsekám vejpůl ![]()
Holky předem se omlouvám za anonym ale nechci aby mě tu nikdo poznal.
ale něco ve mě touží po tom mu pořád psát
strašně se stydím je mi do breku
nechci přítelovi ublížit miluju ho. S tím klukem co si píšu je jiné je sním sranda má pochopení dobře se mi sním povídá píšeme si o všem nevím co dělat prosím poradte vím že mě ted všichni odsoudíte
stydím se sama za sebe 
Mám snoubence se kterým už mám datum svatby a máme dítko. Jsem štastná o tom žádný pochyb.Ale momentálně si píšu s jedním klukem který bydlí hodně daleko odemně seznámily jsme se náhodně. Vím že je to špatně že si sním píšu má mysl mi říká že to je špatně a pořád si říkám že mu nenapíšu