Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
http://www.sexshop.cz/…l-d10347.htm co zkusit něco takového? Jinak je i kondom co má tyhle účinky.
A co zkusit hned za chviličku další kolo
?? To už bývá o poznání (třeba i o dvacet minut) delší
!!! Ale je to taky možná kus od kusu ![]()
Nijak… dopadlo to tak, že jsem začala zahýbat, pak jsme se rozešli… podle mě to nejde nijak zvlášť prodloužit, kondomem tak o minutu maximálně…
Tak já taky anonymně, dvě minuty jsou luxus, můj manžel zvládá tak 30 vteřin
žádnou radu nemám, už 15 let, naučil se používat pomůcky a uspokojovat mně jinak, takž sex s ním je skvělý, orgasmů mám víc za sebou, ale klasického zásunu si moc neužiju. Ale zase je můj jediný sexuální partner, tak nevím, o co přicházím
jsem ti neporadila, viď? Jen v tom nejsi sama.
Jen mě napadlo, kondom by to mohl prodloužit ![]()
To zní dost hrozně
.
@olusinka píše:
http://www.sexshop.cz/…l-d10347.htm co zkusit něco takového? Jinak je i kondom co má tyhle účinky.
@Anonymní píše:
Tak já taky anonymně, dvě minuty jsou luxus, můj manžel zvládá tak 30 vteřinžádnou radu nemám, už 15 let, naučil se používat pomůcky a uspokojovat mně jinak, takž sex s ním je skvělý, orgasmů mám víc za sebou, ale klasického zásunu si moc neužiju. Ale zase je můj jediný sexuální partner, tak nevím, o co přicházím
jsem ti neporadila, viď? Jen v tom nejsi sama.
Jen mě napadlo, kondom by to mohl prodloužit
ten stejně budeme používat kojím…a prášky neberu..Já si chci užít sex, orál atd nic nenahradí, pěknej sex..
My teda souložíme každý den, takže přítel má výdrž. Pokud to nejde každý den, tak mu to před sexem udělám pusou a další kolo už je delší. Jinak přítel má polohu, kdy se udělá hnedka a zase jiné, kdy mu to tak nejde, takže i toho využíváme ![]()
Existují i kondomy se znecitlivujícím gelem. My ho jednou koupili omylem místo normálního a chlap se s ním hodně nadřel než se udělal
např. http://www.ruzovyslon.cz/…omy-tlumive/ ale dělá je i durex a asi jiné firmy.
Já bych to nezahazovala, ten kondom jsem zkoušela a prodloužil sex z 5 minut na půl hodiny.
U chlapu to jde snadno prodlouzit, musi casto masturbovat a proste pak to nebude mit tak citlivy…
Ahojda tak ja to mam taky tak do pul minuty nekdy trochu dyl!
Uz sem si zvykla bohuzel nekdy ne ale mame take pomucky tak musime pomuckama!
Kolikrat sem mu rikala o takovych gelech ale on rikal ze radsi ne pac stim pak nechce mit opacny problem!!!
@Krakan píše:
U chlapu to jde snadno prodlouzit, musi casto masturbovat a proste pak to nebude mit tak citlivy…
tak to teda nefunguje!! To mame vyzkouseny a je to este horsi!!! ![]()
Sex denne, maximalne obden a vydrz je super, po tejdeni pauze na prd ![]()
Ahoj radši anonymně, přítel se při sexu strašně rychle udělá, je do dvou minut. Já se nestihnu ani rozehřát. Nevíte o nějaké radě??Třena nějaký krém nebo tak..Udělání před sexem jsme zkoušely s tím mám problém osobní to sem psát nechci..Je to velmi intimní..Tak poradte jak ste na to vystály vy aby déle postály:_)