Rychle se udělá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Evelinde
16.3.13 14:46
Chodím do kosmetického salonu, kde jsou i jiné služby(kosmetika, pedikura, kadeřnictví..) Psala jsem to tady už i v jiných diskuzích. S manželem jsme spolu 15 let, máme dvě děti a nikdy mne nepřivedl k orgasmu. Musela jsem si to celou dobu dělat sama. Je to přesně, jak se píše v téhle diskuzi „Rychle se udělá.“ Když jsem ho prosila, abychom to zkusili změnit, tak mě řekl, že žena vlastně ani ten orgasmus nepotřebuje. Že když muž dosáhne vyvrcholení je žena šťastná, že jej uspokojila a víc nepotřebuje. Tak jakápak nevěra! Je v sexu hrozný sobec. Přece se nebudu celý život trápit. Není to žádný bordel. Dělá tam hlavně klasické masáže a ty erotické jen tak, jak bych to řekla… bokem. Je to masáž celého těla a trvá to 2h. Ta masáž pohlaví je toho součástí. Mám vždy 2× krásný orgasmus. Je slušný, je oblečený, neobtěžuje. Prostě se mě to líbí. Když mě napíšeš zprávu do „osobních zpráv,“tak ti můžu napsat odkaz na webovou stránku, kde je vše i ceny. Tady to psát nemůžu. Nesmí se to.
@Deníííí píše:
@Evelinde hmm, zní to zajímavě.., ale :oops:

problém v sexu nemáme, ale ráda zkouším nové věci a to chodíš k nějakému soukromému nebo do salónu? Jdu mrknout, jestli něco takového máme u nás :mrgreen: ´..trošku mi to zavání nevěrou..nevnímáš to tak? To jak kdyby partner šel do „bordelu“ akorát tam dal nápis masérský dům a slečnu, která by ho masírovala oblíkl do bílého :mrgreen:

A nečetla jsem celou diskuzi, kolik to cca stojí? :jazyk:
  • Citovat
  • Upravit
1823
17.3.13 08:16
@Evelinde píše:
Tak za prvé. O technikách jak prodloužit sex, píšu dost podrobně(alespoň těm, s kterými si píšu e-mailem) - Vážně? Proč tedy neporadíš něco z těchto technik zde zakladatelce???? 

Kdokoliv tady, mě může napsat zprávu do „soukromých zpráv“ a můžeme si o tom popovídat. Je to právě při erotické masáži(ty techniky jak prodloužit sex) - A jaký efekt to má na tvého manžela??? Tady přispíváš do diskusí a co si s kým píšeš do mailu se nepočítá, CHÁPEŠ??.

Za druhé „čím to může být způsobeno“ píšu také. - Kde to píšeš??? Nikde jsem o tom nečetla???? Čtu jen o TVÉ masáži, nikde nic o tom, PROČ se muž rychle udělá… 

Nedostatečná předehra v čemž je můj manžel mistr! - Jak souvisí TVOJE PŘEDEHRA s tématem MUŽ SE RYCHLE UDĚLÁ???? 

A za třetí „o stejném problému.“ Ty snad nic nechápeš. - Toto je manipulativní a agresivní věta z tvé strany. 

Není to diskuze na téma „rychle se udělá?“ Celou dobu tady píšu o tom, že se manžel rychle udělá a já z toho nic nemám. - Zakladatelka/y ale chtěly poradit tipy, JAK PRODLOUŽIT MUŽOVU VÝDRŽ, případně jak SYNCHRONIZOVAT PROŽITEK V PARTNERSKÉM SEXU. 

Takže jak můžeš napsat takovou blbost, že ten problém já nemám? Jsi úplně „mimo mísu.“ - Další urážka a manipulace! 

Jak můžeš napsat - další manipulace. , že to co tady píšu není "k užitku zakladatelce? - Zakladatelky žádaly radu jiného druhu, to co tu provádíš je odbočení od tématu, stejně jako v mnoha dalších tématech, kam přispíváš se svým jediným příspěvkem - masáží! 

Když tady píše o stejném problému, který mám já! - Založ si vlastní diskusi na svoje téma. Tím prospěješ nejvíce, neb tvoje rady ohledně masáže budou dohledatelné pro kohokoli, kdo bude hledat podobné téma kdykoli v budoucnu. 

Stále mě tady napadáš a sleduješ vše co tady napíšu. - Diskutuji s tebou, protože toto je diskusní forum. Cítím nepříjemný nátak z tvé strany na jediné řešení, které nabízíš v rámci řešení partnerských problémů v sexu. 

Já se jen vyjadřuji v diskuzích, které se týkají mého problému. - Jsi opakovaně agresivní a urážíš uživatele, kteří mají jiný názor, viz výše. 

Pokud ti to vadí, můžeš diskutovat třeba tam kde se povídá o plenkách, nebo kojení. Nikdo tě nenutí sledovat co já kde píšu!!! - Protože s tebou nesouhlasím neznamená, že nemohu svobodně přispívat do jakékoli diskuse a reagovat na jakýkoli příspěvek v ní. Pokud kamkoli napíšeš, dáváš mi tím souhlas na to reagovat. Pro tvou informaci, přispívám do diskusí sexu, o nevěře, domácím násilí, náboženství, zdraví, dokonce jsem si tu zahrála i slovní fotbálek.. Co ty? 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evelinde
17.3.13 08:38
@erinv píše:

Agresivita o které mluvíš, je hlavně z tvé strany. Nikdo jiný mne tady takovýmto způsobem nenapadá. Myslím to dobře a už, jak jsem psala jsem navázala kontakt s několika ženami, které tady diskutují a o tomto problému si píšeme e-mailem. Tam můžu podrobně vysvětlit různé techniky a způsoby uspokojení a povídáme si tam i o jiných věcech než jen o sexu. Tady se moc rozepsat nemohu. V práci na to nemám čas, jedině doma. A pokud jsem tady připojená, tak manžel často kouká co dělám na pc(dost na mne žárlí) a když tady vidí ty smajlíky, tak myslí, že jsem na nějaké seznamce. Vidím, že moje příspěvky tě hodně rozčilují. To ale není můj problém. Jak jsi si jistě všimla, jsi v tom osamocená.

• Citovat
  • Upravit
1823
17.3.13 08:56

Plácáš do vody.. a chybí fakta.. @Evelinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
17.3.13 09:24
@Evelinde píše:
Agresivita o které mluvíš, je hlavně z tvé strany. Nikdo jiný mne tady takovýmto způsobem nenapadá. Myslím to dobře a už, jak jsem psala jsem navázala kontakt s několika ženami, které tady diskutují a o tomto problému si píšeme e-mailem. Tam můžu podrobně vysvětlit různé techniky a způsoby uspokojení a povídáme si tam i o jiných věcech než jen o sexu. Tady se moc rozepsat nemohu. V práci na to nemám čas, jedině doma. A pokud jsem tady připojená, tak manžel často kouká co dělám na pc(dost na mne žárlí) a když tady vidí ty smajlíky, tak myslí, že jsem na nějaké seznamce. Vidím, že moje příspěvky tě hodně rozčilují. To ale není můj problém. Jak jsi si jistě všimla, jsi v tom osamocená.

Holky, že se vám chce se takhle přežírat :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
17.3.13 13:20
@Evelinde píše:

tak si mě donutila zareagovat…musím říci, že erinv rozhodně není osamocená…já to totiž vidím v podstatě stejně jako ona, akorát nemám čas se s tebou dohadovat…
na začátku jsem si říkala, že je fajn, že sis nějak vyřešila svůj problém (někdo se může nechat ispirovat, pokud si to srovná se svým svědomím)…ale když jsem v každé diskuzi o sexu našla tentýž zkopírovaný příspěvek od tebe, tak jsem si říkala, co blázníš…
a ted na jakýkoliv problém v sexu reaguješ doporučením masáže, ačkoliv to vůbec nebývá pro zakladatelku řešení…často chtějí ten sex. problém vyřešit v rámci manželského soužití (zapojit u řešení i partnera)…
dále netřeba psát, protože bych opakovala to co píše erinv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evelinde
17.3.13 15:51
Nic jsem nezkopírovala. Jen se objevil často někdo nový v diskuzi a zajímal se o to jak jsem ten problém ve svém vztahu vyřešila, tak jsem to psala znovu. Myslím, že pokud to jde vyřešit s partnerem, je to nejlepší řešení. Také bych to tak chtěla a 15 let jsem se o to pokoušela(dost podrobně jsem to tady vysvětlovala!) Nechci nikoho přesvědčovat, že chodit na erotickou masáž je nejlepší řešení(také jsem to psala!) Je to možná řešení pro mne, ale třeba i pro někoho jiného, kdo se do této diskuze zapojí a ani by ho to nenapadlo. Nikdy jsem nepsala a ani nepřesvědčovala zakladatelku, že to je řešení pro ni. Je to jen jedno z mnoha řešení.
@Maartina7 píše:
tak si mě donutila zareagovat…musím říci, že erinv rozhodně není osamocená…já to totiž vidím v podstatě stejně jako ona, akorát nemám čas se s tebou dohadovat…
na začátku jsem si říkala, že je fajn, že sis nějak vyřešila svůj problém (někdo se může nechat ispirovat, pokud si to srovná se svým svědomím)…ale když jsem v každé diskuzi o sexu našla tentýž zkopírovaný příspěvek od tebe, tak jsem si říkala, co blázníš…
a ted na jakýkoliv problém v sexu reaguješ doporučením masáže, ačkoliv to vůbec nebývá pro zakladatelku řešení…často chtějí ten sex. problém vyřešit v rámci manželského soužití (zapojit u řešení i partnera)…
dále netřeba psát, protože bych opakovala to co píše erinv…
  • Citovat
  • Upravit
1189
17.3.13 21:02

Mě manžel říkal, že si pomáhá tím, že při sexu myslí na úplně obyčejné věci např.: fotbal, co bude zítra v práci atd. A někomu pomáhá, když si představí něco strašně asexuálního :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evelinde
18.3.13 08:25
Prosimtě erinv Musim te upozornit. Ty jsi tady takový „hlídač,“ najdi si prosimtě diskuzi „Tantra masáž-máte zkušenosti! Nějaká "Jivika“ tam už dlouho propaguje erotickou Tantra masáž. Dokonce to tam popisuje a také tam píše. „Holky bylo to úžasné napište mě do soukr. zpráv dám vám kontakt.“ Píše tam o tom pořád dokola. To bys neměla nechat jen tak!!! :lol: Měla bys ji hned zpucovat co si to dovoluje a že ostatní diskutující tím obtěžuje!!! :oops: Ty to tady máš vše na povel a hlídáš to, tak jsem tě jen chtěla upozornit(a prosímtě propátrej celý, ale celý tenhle portál. Píšu i do jiných diskuzí, ne jen o sexu!!! :mavam: )
@erinv píše:
Plácáš do vody.. a chybí fakta.. @Evelinde
  • Citovat
  • Upravit
1823
18.3.13 11:21

@Evelinde psát v diskusi „Tantra masáž-máte zkušenosti!" o tantra masáži mi přijde normální.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: narozdíl od tvého oblejzání všech diskusí, kde se jen zmíní sex.. s jedním totožným příspěvkem bez ohledu na kontext.. to je no.. řekněme.. radši nic.. chytrýmu napověz.. a dál to znáš ne.. :poblion:

Evelinde, ty sem nechodíš druhejm pomáhat a radit, jak řešit problém.. ty sem chodíš ukájet sama sebe.. a jenom sebe.. abych tě citovala - protože JSI TOHO PLNÁ.. :poblion: :poblion: :poblion: Každej druhej už tě tu posílá do hajzlu.. a ty seš pořád jak hrošice onanistka.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
18.3.13 12:38

@Evelinde A hle, koho tady nepotkám. :lol: No podle tebe by měl tedy chodit na ty masáže její muž, aby se mu prodloužila erekce a on mohl uspokojit svoji partnerku?

• Citovat
  • Upravit
lihow
18.3.13 13:15

ehm

Já bych tedy ehm doporučoval, abyste tedy, ehm, se spojily s Evelinde a ona už vám dá přímý kontakt na ty masáže, co tu všude dokola zmiňuje. Možná to bude kontakt přímo na ní/něj? No to už je fuk.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
18.3.13 13:53
@lihow píše:
Já bych tedy ehm doporučoval, abyste tedy, ehm, se spojily s Evelinde a ona už vám dá přímý kontakt na ty masáže, co tu všude dokola zmiňuje. Možná to bude kontakt přímo na ní/něj? No to už je fuk.

Jo jako že by Evelinde byl chlap a lákal tu na erotické masáže???Ty jsi na to kápl. :)

• Citovat
  • Upravit
1823
18.3.13 13:57

@lihow ..tvůj pseudonym byl odhalen.. není proč se dále skrývat.. Sherlocku Holmesi.. :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evelinde
18.3.13 18:45
@smoulinka71 píše:
@Evelinde A hle, koho tady nepotkám. :lol: No podle tebe by měl tedy chodit na ty masáže její muž, aby se mu prodloužila erekce a on mohl uspokojit svoji partnerku?

Psala jsem jen k tématu „Rychle se udělá,“ protože mám stejný problém.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky