Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Evelinde píše:
Tak za prvé. O technikách jak prodloužit sex, píšu dost podrobně(alespoň těm, s kterými si píšu e-mailem) - Vážně? Proč tedy neporadíš něco z těchto technik zde zakladatelce????Kdokoliv tady, mě může napsat zprávu do „soukromých zpráv“ a můžeme si o tom popovídat. Je to právě při erotické masáži(ty techniky jak prodloužit sex) - A jaký efekt to má na tvého manžela??? Tady přispíváš do diskusí a co si s kým píšeš do mailu se nepočítá, CHÁPEŠ??.
Za druhé „čím to může být způsobeno“ píšu také. - Kde to píšeš??? Nikde jsem o tom nečetla???? Čtu jen o TVÉ masáži, nikde nic o tom, PROČ se muž rychle udělá…
Nedostatečná předehra v čemž je můj manžel mistr! - Jak souvisí TVOJE PŘEDEHRA s tématem MUŽ SE RYCHLE UDĚLÁ????
A za třetí „o stejném problému.“ Ty snad nic nechápeš. - Toto je manipulativní a agresivní věta z tvé strany.
Není to diskuze na téma „rychle se udělá?“ Celou dobu tady píšu o tom, že se manžel rychle udělá a já z toho nic nemám. - Zakladatelka/y ale chtěly poradit tipy, JAK PRODLOUŽIT MUŽOVU VÝDRŽ, případně jak SYNCHRONIZOVAT PROŽITEK V PARTNERSKÉM SEXU.
Takže jak můžeš napsat takovou blbost, že ten problém já nemám? Jsi úplně „mimo mísu.“ - Další urážka a manipulace!
Jak můžeš napsat - další manipulace. , že to co tady píšu není "k užitku zakladatelce? - Zakladatelky žádaly radu jiného druhu, to co tu provádíš je odbočení od tématu, stejně jako v mnoha dalších tématech, kam přispíváš se svým jediným příspěvkem - masáží!
Když tady píše o stejném problému, který mám já! - Založ si vlastní diskusi na svoje téma. Tím prospěješ nejvíce, neb tvoje rady ohledně masáže budou dohledatelné pro kohokoli, kdo bude hledat podobné téma kdykoli v budoucnu.
Stále mě tady napadáš a sleduješ vše co tady napíšu. - Diskutuji s tebou, protože toto je diskusní forum. Cítím nepříjemný nátak z tvé strany na jediné řešení, které nabízíš v rámci řešení partnerských problémů v sexu.
Já se jen vyjadřuji v diskuzích, které se týkají mého problému. - Jsi opakovaně agresivní a urážíš uživatele, kteří mají jiný názor, viz výše.
Pokud ti to vadí, můžeš diskutovat třeba tam kde se povídá o plenkách, nebo kojení. Nikdo tě nenutí sledovat co já kde píšu!!! - Protože s tebou nesouhlasím neznamená, že nemohu svobodně přispívat do jakékoli diskuse a reagovat na jakýkoli příspěvek v ní. Pokud kamkoli napíšeš, dáváš mi tím souhlas na to reagovat. Pro tvou informaci, přispívám do diskusí sexu, o nevěře, domácím násilí, náboženství, zdraví, dokonce jsem si tu zahrála i slovní fotbálek.. Co ty?
@erinv píše:
Agresivita o které mluvíš, je hlavně z tvé strany. Nikdo jiný mne tady takovýmto způsobem nenapadá. Myslím to dobře a už, jak jsem psala jsem navázala kontakt s několika ženami, které tady diskutují a o tomto problému si píšeme e-mailem. Tam můžu podrobně vysvětlit různé techniky a způsoby uspokojení a povídáme si tam i o jiných věcech než jen o sexu. Tady se moc rozepsat nemohu. V práci na to nemám čas, jedině doma. A pokud jsem tady připojená, tak manžel často kouká co dělám na pc(dost na mne žárlí) a když tady vidí ty smajlíky, tak myslí, že jsem na nějaké seznamce. Vidím, že moje příspěvky tě hodně rozčilují. To ale není můj problém. Jak jsi si jistě všimla, jsi v tom osamocená.
@Evelinde píše:
Agresivita o které mluvíš, je hlavně z tvé strany. Nikdo jiný mne tady takovýmto způsobem nenapadá. Myslím to dobře a už, jak jsem psala jsem navázala kontakt s několika ženami, které tady diskutují a o tomto problému si píšeme e-mailem. Tam můžu podrobně vysvětlit různé techniky a způsoby uspokojení a povídáme si tam i o jiných věcech než jen o sexu. Tady se moc rozepsat nemohu. V práci na to nemám čas, jedině doma. A pokud jsem tady připojená, tak manžel často kouká co dělám na pc(dost na mne žárlí) a když tady vidí ty smajlíky, tak myslí, že jsem na nějaké seznamce. Vidím, že moje příspěvky tě hodně rozčilují. To ale není můj problém. Jak jsi si jistě všimla, jsi v tom osamocená.
Holky, že se vám chce se takhle přežírat ![]()
@Evelinde píše:
tak si mě donutila zareagovat…musím říci, že erinv rozhodně není osamocená…já to totiž vidím v podstatě stejně jako ona, akorát nemám čas se s tebou dohadovat…
na začátku jsem si říkala, že je fajn, že sis nějak vyřešila svůj problém (někdo se může nechat ispirovat, pokud si to srovná se svým svědomím)…ale když jsem v každé diskuzi o sexu našla tentýž zkopírovaný příspěvek od tebe, tak jsem si říkala, co blázníš…
a ted na jakýkoliv problém v sexu reaguješ doporučením masáže, ačkoliv to vůbec nebývá pro zakladatelku řešení…často chtějí ten sex. problém vyřešit v rámci manželského soužití (zapojit u řešení i partnera)…
dále netřeba psát, protože bych opakovala to co píše erinv…
@Maartina7 píše:
tak si mě donutila zareagovat…musím říci, že erinv rozhodně není osamocená…já to totiž vidím v podstatě stejně jako ona, akorát nemám čas se s tebou dohadovat…
na začátku jsem si říkala, že je fajn, že sis nějak vyřešila svůj problém (někdo se může nechat ispirovat, pokud si to srovná se svým svědomím)…ale když jsem v každé diskuzi o sexu našla tentýž zkopírovaný příspěvek od tebe, tak jsem si říkala, co blázníš…
a ted na jakýkoliv problém v sexu reaguješ doporučením masáže, ačkoliv to vůbec nebývá pro zakladatelku řešení…často chtějí ten sex. problém vyřešit v rámci manželského soužití (zapojit u řešení i partnera)…
dále netřeba psát, protože bych opakovala to co píše erinv…
Mě manžel říkal, že si pomáhá tím, že při sexu myslí na úplně obyčejné věci např.: fotbal, co bude zítra v práci atd. A někomu pomáhá, když si představí něco strašně asexuálního ![]()
@erinv píše:
Plácáš do vody.. a chybí fakta.. @Evelinde
@Evelinde psát v diskusi „Tantra masáž-máte zkušenosti!" o tantra masáži mi přijde normální..
narozdíl od tvého oblejzání všech diskusí, kde se jen zmíní sex.. s jedním totožným příspěvkem bez ohledu na kontext.. to je no.. řekněme.. radši nic.. chytrýmu napověz.. a dál to znáš ne.. ![]()
Evelinde, ty sem nechodíš druhejm pomáhat a radit, jak řešit problém.. ty sem chodíš ukájet sama sebe.. a jenom sebe.. abych tě citovala - protože JSI TOHO PLNÁ..
Každej druhej už tě tu posílá do hajzlu.. a ty seš pořád jak hrošice onanistka..
![]()
@Evelinde A hle, koho tady nepotkám.
No podle tebe by měl tedy chodit na ty masáže její muž, aby se mu prodloužila erekce a on mohl uspokojit svoji partnerku?
Já bych tedy ehm doporučoval, abyste tedy, ehm, se spojily s Evelinde a ona už vám dá přímý kontakt na ty masáže, co tu všude dokola zmiňuje. Možná to bude kontakt přímo na ní/něj? No to už je fuk.
@lihow píše:
Já bych tedy ehm doporučoval, abyste tedy, ehm, se spojily s Evelinde a ona už vám dá přímý kontakt na ty masáže, co tu všude dokola zmiňuje. Možná to bude kontakt přímo na ní/něj? No to už je fuk.
Jo jako že by Evelinde byl chlap a lákal tu na erotické masáže???Ty jsi na to kápl. ![]()
@lihow ..tvůj pseudonym byl odhalen.. není proč se dále skrývat.. Sherlocku Holmesi..
![]()
@smoulinka71 píše:
@Evelinde A hle, koho tady nepotkám.No podle tebe by měl tedy chodit na ty masáže její muž, aby se mu prodloužila erekce a on mohl uspokojit svoji partnerku?
Psala jsem jen k tématu „Rychle se udělá,“ protože mám stejný problém.