Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lihow píše:
Já bych tedy ehm doporučoval, abyste tedy, ehm, se spojily s Evelinde a ona už vám dá přímý kontakt na ty masáže, co tu všude dokola zmiňuje. Možná to bude kontakt přímo na ní/něj? No to už je fuk.
Ano to je rozumné slovo!!!
Kdo bude chtít, dám mu kontakt. Líbí se mě, jak tady p. „Lihow“ píše jako takový zkušený poradce i v jiných diskuzích. Např že orgasmus u ženy a u muže probíhá jinak, že muž je brzy hotový a žena potřebuje delší čas. Že to je tak zařízeno přírodou. Takovéto rady bych potřebovala když jsem byla mladá, kdy jsem o sexu nic nevěděla. Ne teď když mám 2 děti! Myslím, že většina žen, které jsou tady má děti a partnera, takže tyto věci jistě dobře znají. Ale moudrý p.„Lihow,“ nám to vysvětlí. A všichni mu tady naslouchají a obdivují jej jak je chytrý. Možná „Ervin“ bude naštvaná, že se do něj navážím. Stále jej omlouvá a „chrání.“ Ale na „hrubý pytel hrubá záplata.“ P. Lihow mne tady uráží a soustavně napadá, tak se bráním.
@erinv píše:
@Evelinde psát v diskusi „Tantra masáž-máte zkušenosti!" o tantra masáži mi přijde normální..![]()
![]()
narozdíl od tvého oblejzání všech diskusí, kde se jen zmíní sex.. s jedním totožným příspěvkem bez ohledu na kontext.. to je no.. řekněme.. radši nic.. chytrýmu napověz.. a dál to znáš ne..
Evelinde, ty sem nechodíš druhejm pomáhat a radit, jak řešit problém.. ty sem chodíš ukájet sama sebe.. a jenom sebe.. abych tě citovala - protože JSI TOHO PLNÁ..
![]()
![]()
Každej druhej už tě tu posílá do hajzlu.. a ty seš pořád jak hrošice onanistka..
![]()
![]()
@erinv píše: @lihow ..tvůj pseudonym byl odhalen.. není proč se dále skrývat.. Sherlocku Holmesi..![]()
![]()
Myslíš tím, že je odhalen pseudonym P. Lihow? To mne velmi těší, že už se nebude skrývat! ![]()
@Evelinde ..jééé, no tak to ti gratuluju..
a přeju ti, aby neskončila obratem uzamčená a v uzavřené skupině.. ![]()
@smoulinka71 píše:
No ale co mu radíš?
Já neradím chlapovi, ale píšu tady jen jak jsem se tolik let trápila a jak jsem problém vyřešila. Není to řešení pro každého. Ale můj manžel neprojevil za 15 let soužití ani sebemenší snahu to změnit. Jak to tady pročítám, tak někteří muži jsou zřejmě ochotni se pokusit ženě vyhovět. To je správné a je to lepší než to vzdát a najít si erotického maséra. Já jsem to už vzdala. Ale to neznamená, že to tak musí udělat i ostatní ženy. Je to jen jedno z možných řešení!
@Evelinde ve vší ustě.. já bejt tvůj manžel.. tak tě taky bleskově „vojedu“ a mizim.. páč v tobě je tolik citu pro situaci, jako rychlosti v cikánskym kolotoči..
..a teď nechci bejt hnusná.. ale být tebou, dojdu si kromě maséra i k psychologovi..
@lihow píše:
Vzhledem k velkým rozdílům mezi mužskou a ženskou sexualitou nemusí znamenat tato situace nutně chlapovo sobectví.
ne? A co to teda může znamenat?
No, ale když partnerka potřebuje sex a nikoli ty nekoitální praktiky, co pak?
@erinv píše:
@Evelinde ve vší ustě.. já bejt tvůj manžel.. tak tě taky bleskově „vojedu“ a mizim.. páč v tobě je tolik citu pro situaci, jako rychlosti v cikánskym kolotoči..![]()
..a teď nechci bejt hnusná.. ale být tebou, dojdu si kromě maséra i k psychologovi..
@Venetia píše:
ne? A co to teda může znamenat?
Ahoj řeknu to takhle 30 sekund?? Paráda!!! Memu přitel stačí 15 sekund a je to zase opět všechno v haji stačí jednou zasunout a už to je.. :/
@5lik píše:
Ahoj řeknu to takhle 30 sekund?? Paráda!!! Memu přitel stačí 15 sekund a je to zase opět všechno v haji stačí jednou zasunout a už to je.. :/
tak znecitlivující krém ![]()
No ale co mu radíš?