Rychle se udělá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9743
7.3.13 17:21

Možná se potom v hospodě chlubil, že za noc 4× souložil. Ale už neřekne, že to bylo: tam, zpátky, tam, zpátky a konec zvonec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evelinde
7.3.13 19:32
Já už jsem to tady psala několikrát i na jiných diskuzích, protože jsem z toho taková celá nadšená(někteří mě tady kritizují, že dělám reklamu, ale koho to nezajímá, nemusí to číst) S manželem jsme 15 let a sex probíhá tak, že „zasune a jede.“ Když jsem v nejlepším, tak skončí, odvalí se a spí. Mockrát jsem jej prosila, že zkusíme jinou polohu(preferuje jen misonářskou),nebo orální sex. Říká, že orální sex je fuj, dolu by mě nikdy nesáhnul a zezadu to dělají jen zvířata. Že ženy vlastně ani orgasmus nepotřebuje, že největší odměnou ženy je narození dítěte. Dlouho jsem se trápila, až jsem si u nás v Hradci Králové našla maséra, který dělá erotické masáže. Chodím tam 1× za měsít(manžel to platí, myslí, že chodím na normální masáž) P. masér mě dělá 2h masáž celého těla včetně masáže pohlaví. Je velice jemný slušný, profesionál a mám i 2× orgasmus. Ale dost intenzivní. S manželem jsem orgasmus nikdy nezažila, jedině když jsem si to udělala sama, ale to mě už moc nebaví. Teď jsem konečně šťastná a na masáž se vždy moc těším.
@maminka189 píše:
@Evelinde Mohu se zeptat jak si to vyřešila? U nás to teda není 15-20 vteřin ale stejně…
  • Citovat
  • Upravit
23864
7.3.13 19:54

@Evelinde můžu se tě zeptat? Masér ví, že máš orgasmus nebo to je přímo cíl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
7.3.13 21:30

@anoli30 Ty jo to zní zajímavě, ale já bych se styděla :oops: a bez pohlavního styku…nejsem spokojená :oops: To můžu jít do sprchy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzana victorie
7.3.13 22:19

udela se za par vteřin

Já už jsem to tady psala několikrát i na jiných diskuzích, protože jsem z toho taková celá nadšená(někteří mě tady kritizují, že dělám reklamu, ale koho to nezajímá, nemusí to číst) S manželem jsme 15 let a sex probíhá tak, že „zasune a jede.“ Když jsem v nejlepším, tak skončí, odvalí se a spí. Mockrát jsem jej prosila, že zkusíme jinou polohu(preferuje jen misonářskou),nebo orální sex. Říká, že orální sex je fuj, dolu by mě nikdy nesáhnul a zezadu to dělají jen zvířata. Že ženy vlastně ani orgasmus nepotřebuje, že největší odměnou ženy je narození dítěte. Dlouho jsem se trápila, až jsem si u nás v Hradci Králové našla maséra, který dělá erotické masáže. Chodím tam 1× za měsít(manžel to platí, myslí, že chodím na normální masáž) P. masér mě dělá 2h masáž celého těla včetně masáže pohlaví. Je velice jemný slušný, profesionál a mám i 2× orgasmus. Ale dost intenzivní. S manželem jsem orgasmus nikdy nezažila, jedině když jsem si to udělala sama, ale to mě už moc nebaví. Teď jsem konečně šťastná a na masáž se vždy moc těším. :? :? :( Tak tohle je bomba čist, i já bych si nechala libít masaž a jeje a ještě erotickou sakra, to by bylo něco,, ja bohužel musim to vytrpět a kor teď jsem TĚHOTNA, ALE NIKDY JSEM TAK NETRPěLA SEX JSEM MELA ZA DEN I KDYSI 2 A ČLOVĚK JAK STARNE TAK NECHCE dělat chyby i když sex chyby jak sul, :zed: :zed: a podvadět mého nechci, ale myslim na to, ale asi blbnu

• Citovat
  • Upravit
zuzana victorie
7.3.13 22:23

Citovala jsem paní evelinde nějak se mě to zkopčelo… jinak se omlouvám, ale opravdu mate se bomba když to tak zvládnte utajit, já mám mit těhotenskou masaž na konci měsice, a jestli to bude maser to bude bomba užiju si to at mám pupik

• Citovat
  • Upravit
23864
7.3.13 22:23

Neblbneš jen jsi normální, ženská, která má ráda sex. A jen přemýšlíš jak to vyřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evelinde
8.3.13 08:54
Samozřejmě že to ví. :D Ty jsi mě teda pobavila. :mrgreen: To by musel být slepý a hluchý, kdyby to nevěděl. :lol: Docela jsem u toho hlučná a neležím jako prkno. Samozřejmě, že to je cíl. Proto to je erotická masáž. Ale je to také klasická masáž celého těl (asi 2h.) a erotická masáž je toho součástí. Pokud chceš vědět něco víc, můžeš mě napsat zprávu do „soukromých zpráv.“
@anoli30 píše:
@Evelinde můžu se tě zeptat? Masér ví, že máš orgasmus nebo to je přímo cíl?
  • Citovat
  • Upravit
Evelinde
8.3.13 08:57
@maminka189 píše:
@anoli30 Ty jo to zní zajímavě, ale já bych se styděla :oops: a bez pohlavního styku…nejsem spokojená :oops: To můžu jít do sprchy :D

Také jsem si to dlouhé roky dělala ve sprše, ale s tímhle se to absolutně srovnat nedá. Umí takové hmaty jaké by asi žádného chlapa nenapadly. A navíc ve sprše chybí ta chlapská ruka. Takhle to je mnohem vzrušující. To víš, že jsem se poprvé styděla, ale už jsem si zvykla. Je to moc krásné a přála bych to zažít všem ženám, které se trápí, jako jsem se trápila já.

• Citovat
  • Upravit
Evelinde
8.3.13 09:01
Já nemám pocit, že bych manžela podváděla. S masérem nesouložím, masér je při masáži oblečený, chová se slušně. A když mě manžel tolik let zanedbával, tak co bych se tím zabývala. Milence nechci, protože jsem dost citlivá a obávám se, že bych se zamilovala a rozvrátila rodinu. Tohle mě připadá jako rozumnější řešení. Třeba v tvém okolí jsou také někde takové masáže? Nevím kde bydlíš?
@zuzana victorie píše:
Já už jsem to tady psala několikrát i na jiných diskuzích, protože jsem z toho taková celá nadšená(někteří mě tady kritizují, že dělám reklamu, ale koho to nezajímá, nemusí to číst) S manželem jsme 15 let a sex probíhá tak, že „zasune a jede.“ Když jsem v nejlepším, tak skončí, odvalí se a spí. Mockrát jsem jej prosila, že zkusíme jinou polohu(preferuje jen misonářskou),nebo orální sex. Říká, že orální sex je fuj, dolu by mě nikdy nesáhnul a zezadu to dělají jen zvířata. Že ženy vlastně ani orgasmus nepotřebuje, že největší odměnou ženy je narození dítěte. Dlouho jsem se trápila, až jsem si u nás v Hradci Králové našla maséra, který dělá erotické masáže. Chodím tam 1× za měsít(manžel to platí, myslí, že chodím na normální masáž) P. masér mě dělá 2h masáž celého těla včetně masáže pohlaví. Je velice jemný slušný, profesionál a mám i 2× orgasmus. Ale dost intenzivní. S manželem jsem orgasmus nikdy nezažila, jedině když jsem si to udělala sama, ale to mě už moc nebaví. Teď jsem konečně šťastná a na masáž se vždy moc těším. :? :? :( Tak tohle je bomba čist, i já bych si nechala libít masaž a jeje a ještě erotickou sakra, to by bylo něco,, ja bohužel musim to vytrpět a kor teď jsem TĚHOTNA, ALE NIKDY JSEM TAK NETRPěLA SEX JSEM MELA ZA DEN I KDYSI 2 A ČLOVĚK JAK STARNE TAK NECHCE dělat chyby i když sex chyby jak sul, :zed: :zed: a podvadět mého nechci, ale myslim na to, ale asi blbnu
  • Citovat
  • Upravit
zuzana victorie
8.3.13 14:36

Bydlim na znojemsku. a nevim jak dlouho to takhle vydržim, hold to trva dva roky, jednu dobu to bylo fajn snad jen 2-3 mesice za celou dobu, ale jinak trpim jak trdlo, ale muj je hodnej na deti proto jsem hodna i ja na něj, :*

• Citovat
  • Upravit
Evelinde
10.3.13 10:48
To manžel je také hodný. Stará se o rodinu, pracuje, pomůže mě v domácnosti. Ale sex? To je hrůza. Trpěla jsem 15 let!!! Třeba bys to také mohla vyřešit podobně jako já. Přemýšlej o tom. Než se dál trápit!
@zuzana victorie píše:
Bydlim na znojemsku. a nevim jak dlouho to takhle vydržim, hold to trva dva roky, jednu dobu to bylo fajn snad jen 2-3 mesice za celou dobu, ale jinak trpim jak trdlo, ale muj je hodnej na deti proto jsem hodna i ja na něj, :*
  • Citovat
  • Upravit
1823
10.3.13 11:55

@Evelinde proč by měl každý svůj problém „řešit“ jako ty??? potřebuješ snad pro svůj vlastní pocit alibi, že to tak jako ty dělá každý??? NE, nedělá..

To co děláš ty, je cesta jak se příležitostně uspokojit.. Nebo si rozšířit obzory v dosaženém prožitku.. až potud ti tleskám.. :kytka: ale řešení???

Řešení = je konečný stav.. a 99,99% lidí nechce dát za 10 orgasmů ročně to co za 14 denní luxusní dovolenou all inclusive! Pro většinu z nás je cílem mít sex a uspokojení jako součást sdílení s druhým človekem, pokud možno kdykoli citíš potřebu a chuť.. a dokud toho člověk nedosáhl, pak nemůže mluvit o vyřešení problému!

Za tohle by měl člověk bojovat do padnutí.. I za cenu dočasného diskomfortu.

A tak jak tu čtu tvoje příspěvky, ZDALEKA jsi nevyčerpala všechny možnosti.. Pouze si tu obhajuješ svojí obezličku z zblbnutí a nutíš to všem jako super nápad a řešení všech problémů v sexu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evelinde
10.3.13 14:30
Bože co ty jsi za ženskou??? Musím se stále opakovat! Není to řešení pro všechny je to řešení pro mne. Každý to může vyřešit po svém. Je to jen jedno z řešení, které nabízím. Třeba to bude zrovna řešení pro „Zuzanu victorii,“ ze Znojemska. A třeba také ne. Třeba si najde milence, nebo od partnera odejde, já nevím. Píše že trpí jako „trdlo,“ já jsem také trpěla a už jsem v pohodě. Nemusím mít luxusní dovolenou, stačí mě normální a k tomu pravidelná erotická masáž. Možná stále nechápeš, že to je klasická masáž celého těla, která trvá 2h. Ta erotická je jaksi navíc. Za to platím jen o trochu víc. U vás v Praze bys možná za normální masáž platila víc, než já v Hradci za Erotickou.
@erinv píše:
@Evelinde proč by měl každý svůj problém „řešit“ jako ty??? potřebuješ snad pro svůj vlastní pocit alibi, že to tak jako ty dělá každý??? NE, nedělá..

To co děláš ty, je cesta jak se příležitostně uspokojit.. Nebo si rozšířit obzory v dosaženém prožitku.. až potud ti tleskám.. :kytka: ale řešení???

Řešení = je konečný stav.. a 99,99% lidí nechce dát za 10 orgasmů ročně to co za 14 denní luxusní dovolenou all inclusive! Pro většinu z nás je cílem mít sex a uspokojení jako součást sdílení s druhým človekem, pokud možno kdykoli citíš potřebu a chuť.. a dokud toho člověk nedosáhl, pak nemůže mluvit o vyřešení problému!

Za tohle by měl člověk bojovat do padnutí.. I za cenu dočasného diskomfortu.

A tak jak tu čtu tvoje příspěvky, ZDALEKA jsi nevyčerpala všechny možnosti.. Pouze si tu obhajuješ svojí obezličku z zblbnutí a nutíš to všem jako super nápad a řešení všech problémů v sexu..
  • Citovat
  • Upravit
zuzana victorie
10.3.13 17:29

par vteřin

Kdysi jsem taky takoveho mela partnera, ale je to 14let spatky byla jsem pro něj prvni, ale jen pul roku to klapalo sexu, a nakonec jsme serozešli dělal si to sam,, dnes vim že jsem onehda udelal chybu, ale zustali jsme přatele… nynějši přitele mam moc rada, a hl, on me male prcky.. taky jsem uvažovala o rozchodu, i ze začatku brečela, a neměla jsem se komu sveřit… občas jsem něco placla. nakonec opravdu antidepresiva měl, ale jen aby se trocha zrovnal, a nakonec kotvičnik aj i sirup je to v kapkach a chvilinku to šlo, ale všechno moc škodi přestzalo se to kapat a zase to stejne… několikrat jsme o tom mluvili a on je trochu zanadava po sexu, jako že ho to trapi, ach jo… Myslim si že by to bylo fajn chodit na takou masaž ale tady to je tak že všichni si vidi do taliře, na jedne straně města si prdnete a druhy to vi, a jezdit to je těžky a propo muj je bej, policajt, a hodně lidiček tam vtom oboru znam, a to proto že jsem byla nejednou reality šou. :( řekla jsem memu jestli se někdy pohadame tak jen skrz sexa nebo si najdu masera a on prdlajs si moja

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky