Rychle se udělá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3108
7.12.12 08:14

Tak můj muž vydržel i dvě hodiny, když byl připitý nebo hodně unavený třeba jsem přišli z akce to bylo na začátku vztahu, teď tak normálné kolem 15min a to mi kolikrát ani nestačí a mručím :lol: a teď je z alkoholu spíš rychlejší no nevím teda čím to bylo :mrgreen: jinak 30vteřin je šílené :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.12 08:21

Pomohl sex 2-3× denně ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.13 18:22

Ahoj, mam podobny problem, pritel se take hned udela, asi je to tim, ze dloouho nemel zadnou pritelkyni a ted ma me a ja ho pry moc vzrusuju..tak nevim no

• Citovat
  • Upravit
339
26.2.13 04:27

Když jsem měla první sex se svým přítelem tak v té době byl kolem pěti měsíců bez sexu a výdrž měl. Prvních několik měsíců jsme se milovali i pětkrát denně (to bylo jen dvakrát), většinou tak třikrát. Teď se milujeme jednou až třikrát do týdne a trvá nám to i přes hodinu. Má problémy to udržet, ale snaží se aby mě udělal :-) Prý existuje cvičení na prodloužení… určitě bych to zkusila najít na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evelinde
26.2.13 08:20
Cvičení na prodloužení erekce? To by mě zajímalo! Ale nejsem si jistá, jestli by byl manžel ochoten to cvičení zkusit. On je takhle spokojený. Hodinu jo? To ti závidím. U nás to je pár minut.
@kajuska03 píše:
Když jsem měla první sex se svým přítelem tak v té době byl kolem pěti měsíců bez sexu a výdrž měl. Prvních několik měsíců jsme se milovali i pětkrát denně (to bylo jen dvakrát), většinou tak třikrát. Teď se milujeme jednou až třikrát do týdne a trvá nám to i přes hodinu. Má problémy to udržet, ale snaží se aby mě udělal :-) Prý existuje cvičení na prodloužení… určitě bych to zkusila najít na netu.
  • Citovat
  • Upravit
339
26.2.13 09:16

Jistě vím o Tantře, ale prý jsou i jiný. Zkus manžela ukecat. No já teď po porodu zase hodně špatně dosáhnu orgasmu, což mě trápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evelinde
26.2.13 09:44
Byl by to zázrak, kdyby mně po 15 letech manželství manžel konečně přivedl k orgasmu. Asi mu to je jedno. Nechce o tom se mnou mluvit a myslí si, že tak jak to spolu děláme je O. K. Asi je to marné. Co chodím na ty erotické masáže tak to je fakt nádhera. Ještě se mě nestalo, abych tam neměla orgasmus. Já vím jsem jako „nevěrnice“ a někdy se až za to stydím. Teď už ani nemám potřebu manžela přemlouvat, aby se víc snažil. Ale chápu, že to dobré není. Ale pro mne to už je jako droga. Vždycky se na tu masáž moc těším!
@kajuska03 píše:
Jistě vím o Tantře, ale prý jsou i jiný. Zkus manžela ukecat. No já teď po porodu zase hodně špatně dosáhnu orgasmu, což mě trápí.
  • Citovat
  • Upravit
339
26.2.13 10:26

To zní skvěle ;-) Určo bych si s chlapem promluvila, že mě ten sex prostě nevyhovuje. Je dost sobecké když se chlap udělá a už nebere ohledy na partnerku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
27.2.13 07:40
@kajuska03 píše:
To zní skvěle ;-) Určo bych si s chlapem promluvila, že mě ten sex prostě nevyhovuje. Je dost sobecké když se chlap udělá a už nebere ohledy na partnerku.

Vzhledem k velkým rozdílům mezi mužskou a ženskou sexualitou nemusí znamenat tato situace nutně chlapovo sobectví.

• Citovat
  • Upravit
1823
27.2.13 07:43

Lihow.. dobrá.. a co to tedy znamená? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
27.2.13 07:49
@erinv píše:
Lihow.. dobrá.. a co to tedy znamená? :think:

Myslím tím to, že řada chlapů má spíš problém svůj orgasmus oddálit, kvůli partnerce například. Prostě jim to jde často samo a rychleji nežli sami chtějí (nastavení přírody kvůli oplození/rozmnožení) a proto bych to neoznačoval za sobectví. Je prostě lepší jí udělat raději před ejakulací, protože pak klesne vzrušení u většiny rychle na nulu. Prostě je lehké z ženské strany říct, „on se rychle sobecky udělá“, protože realita může být prostě jiná.

• Citovat
  • Upravit
Evelinde
27.2.13 07:49
Máš pravdu že nemusí. Chápu, že chlap. když to na něj přijde, nemůže to zastavit. Ale přece jsou i jiné způsoby. Může pomoci ženě jazykem, nebo rukou. Pokud má opravdu zájem tak se to dá. Ale třeba v mém případě o tom manžel nechce ani slyšet. Preferuje klasickou soulož a nic jiného dělat nechce. Říká že žena orgasmus v podstatě nepotřebuje. Tak co to podle tebe je? Já myslím, že to je sobectví a bezohlednost.
@lihow píše:
Vzhledem k velkým rozdílům mezi mužskou a ženskou sexualitou nemusí znamenat tato situace nutně chlapovo sobectví.
  • Citovat
  • Upravit
lihow
27.2.13 07:57
@Evelinde píše:
Máš pravdu že nemusí. Chápu, že chlap. když to na něj přijde, nemůže to zastavit. Ale přece jsou i jiné způsoby. Může pomoci ženě jazykem, nebo rukou. Pokud má opravdu zájem tak se to dá. Ale třeba v mém případě o tom manžel nechce ani slyšet. Preferuje klasickou soulož a nic jiného dělat nechce. Říká že žena orgasmus v podstatě nepotřebuje. Tak co to podle tebe je? Já myslím, že to je sobectví a bezohlednost.

Jestli to máš takhle, tak to bezohlednost je, ovšem řada místních přispěvatelek to může mít spíše tak, jak jsem to popsal. Že by chtěli, ale je to ze strany jejich partnerů prostě hůře ovlivnitelné. Mužská sexualita je prostě v tomhle jasně zranitelnější, křehčí, hůře ovlivnitelná i ovladatelná. A víš proč? Oboustranné potěšení ze sexu nebylo zjevně u „tvůrce“ prioritou. Tou bylo rozmnožení druhu. Bez risku a otálení.

• Citovat
  • Upravit
Evelinde
27.2.13 08:13
Tomu rozumím a chápu to. Jde o souhru obou partnerů a hlavně o vůli potěšít toho druhého. To já ve svém manželství vůbec neznám. Proto jsem začalo po dlouhém trápení chodit na ty masáže i když mě tady někteří odsuzují, že to je nevěra. Ale na jiných diskuzích jsem třeba četla, jak mají některé ženy se svým partnerem úžasný sex, jak je pozorný a jak se snaží je uspokojit. Takže když se chce, tak to jde! Co bych za to dala, kdyby to u nás takhle fungovalo. Vím, že ty masáže jsou taková náhražka, ale už jsem se rozhodla, že se dál trápit nebudu.
@lihow píše:
Jestli to máš takhle, tak to bezohlednost je, ovšem řada místních přispěvatelek to může mít spíše tak, jak jsem to popsal. Že by chtěli, ale je to ze strany jejich partnerů prostě hůře ovlivnitelné. Mužská sexualita je prostě v tomhle jasně zranitelnější, křehčí, hůře ovlivnitelná i ovladatelná. A víš proč? Oboustranné potěšení ze sexu nebylo zjevně u „tvůrce“ prioritou. Tou bylo rozmnožení druhu. Bez risku a otálení.
  • Citovat
  • Upravit
1823
27.2.13 08:42
@lihow píše:

To souhlas.. :pankac: myslela, jsem, že nepovažuješ za sobectví, to že se chlap prostě udělá a neřeší, zda při či před byla uspokojena partnerka.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí