Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak můj muž vydržel i dvě hodiny, když byl připitý nebo hodně unavený třeba jsem přišli z akce to bylo na začátku vztahu, teď tak normálné kolem 15min a to mi kolikrát ani nestačí a mručím
a teď je z alkoholu spíš rychlejší no nevím teda čím to bylo
jinak 30vteřin je šílené ![]()
Ahoj, mam podobny problem, pritel se take hned udela, asi je to tim, ze dloouho nemel zadnou pritelkyni a ted ma me a ja ho pry moc vzrusuju..tak nevim no
Když jsem měla první sex se svým přítelem tak v té době byl kolem pěti měsíců bez sexu a výdrž měl. Prvních několik měsíců jsme se milovali i pětkrát denně (to bylo jen dvakrát), většinou tak třikrát. Teď se milujeme jednou až třikrát do týdne a trvá nám to i přes hodinu. Má problémy to udržet, ale snaží se aby mě udělal
Prý existuje cvičení na prodloužení… určitě bych to zkusila najít na netu.
@kajuska03 píše:
Když jsem měla první sex se svým přítelem tak v té době byl kolem pěti měsíců bez sexu a výdrž měl. Prvních několik měsíců jsme se milovali i pětkrát denně (to bylo jen dvakrát), většinou tak třikrát. Teď se milujeme jednou až třikrát do týdne a trvá nám to i přes hodinu. Má problémy to udržet, ale snaží se aby mě udělalPrý existuje cvičení na prodloužení… určitě bych to zkusila najít na netu.
Jistě vím o Tantře, ale prý jsou i jiný. Zkus manžela ukecat. No já teď po porodu zase hodně špatně dosáhnu orgasmu, což mě trápí.
@kajuska03 píše:
Jistě vím o Tantře, ale prý jsou i jiný. Zkus manžela ukecat. No já teď po porodu zase hodně špatně dosáhnu orgasmu, což mě trápí.
To zní skvěle
Určo bych si s chlapem promluvila, že mě ten sex prostě nevyhovuje. Je dost sobecké když se chlap udělá a už nebere ohledy na partnerku.
@kajuska03 píše:
To zní skvěleUrčo bych si s chlapem promluvila, že mě ten sex prostě nevyhovuje. Je dost sobecké když se chlap udělá a už nebere ohledy na partnerku.
Vzhledem k velkým rozdílům mezi mužskou a ženskou sexualitou nemusí znamenat tato situace nutně chlapovo sobectví.
@erinv píše:
Lihow.. dobrá.. a co to tedy znamená?
Myslím tím to, že řada chlapů má spíš problém svůj orgasmus oddálit, kvůli partnerce například. Prostě jim to jde často samo a rychleji nežli sami chtějí (nastavení přírody kvůli oplození/rozmnožení) a proto bych to neoznačoval za sobectví. Je prostě lepší jí udělat raději před ejakulací, protože pak klesne vzrušení u většiny rychle na nulu. Prostě je lehké z ženské strany říct, „on se rychle sobecky udělá“, protože realita může být prostě jiná.
@lihow píše:
Vzhledem k velkým rozdílům mezi mužskou a ženskou sexualitou nemusí znamenat tato situace nutně chlapovo sobectví.
@Evelinde píše:
Máš pravdu že nemusí. Chápu, že chlap. když to na něj přijde, nemůže to zastavit. Ale přece jsou i jiné způsoby. Může pomoci ženě jazykem, nebo rukou. Pokud má opravdu zájem tak se to dá. Ale třeba v mém případě o tom manžel nechce ani slyšet. Preferuje klasickou soulož a nic jiného dělat nechce. Říká že žena orgasmus v podstatě nepotřebuje. Tak co to podle tebe je? Já myslím, že to je sobectví a bezohlednost.
Jestli to máš takhle, tak to bezohlednost je, ovšem řada místních přispěvatelek to může mít spíše tak, jak jsem to popsal. Že by chtěli, ale je to ze strany jejich partnerů prostě hůře ovlivnitelné. Mužská sexualita je prostě v tomhle jasně zranitelnější, křehčí, hůře ovlivnitelná i ovladatelná. A víš proč? Oboustranné potěšení ze sexu nebylo zjevně u „tvůrce“ prioritou. Tou bylo rozmnožení druhu. Bez risku a otálení.
@lihow píše:
Jestli to máš takhle, tak to bezohlednost je, ovšem řada místních přispěvatelek to může mít spíše tak, jak jsem to popsal. Že by chtěli, ale je to ze strany jejich partnerů prostě hůře ovlivnitelné. Mužská sexualita je prostě v tomhle jasně zranitelnější, křehčí, hůře ovlivnitelná i ovladatelná. A víš proč? Oboustranné potěšení ze sexu nebylo zjevně u „tvůrce“ prioritou. Tou bylo rozmnožení druhu. Bez risku a otálení.
@lihow píše:
To souhlas..
myslela, jsem, že nepovažuješ za sobectví, to že se chlap prostě udělá a neřeší, zda při či před byla uspokojena partnerka.. ![]()