Rychle se udělá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lihow
6.12.12 10:42
@Evelinde píše:
Tenhle problém jsem řešila léta. Máme s manželem 2 děti a nikdy jsem s ním nedosáhla orgasmu. Je hodný, ale v posteli je sobec. Zasune a jede a na mne se neohlíží. Když se udělá já jsem v nejlepším a on zvadne. Říká, že u ženy není orgasmus důležitý. Vyřešila jsem to jinak. Našla jsem si u nás maséra, který dělá erotické masáže. Masíruje mně celé tělo 2h. včetně pohlaví a udělám se i 2×. Je moc příjemný a milý a umí takové hmaty jaké snad žádný muž neumí. Myslím, že u něj musí mít orgasmus každá. Třeba bys ve svém okolí něco takového také našla.

Ušetři nás tvé všudypřítomné reklamy „Evelinde“…

• Citovat
  • Upravit
1957
6.12.12 10:45
@lihow píše:
Ušetři nás tvé všudypřítomné reklamy „Evelinde“…
Že bych taky honem něco nabídla? 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evelinde
6.12.12 11:08

Pán zřejmě pečlivě sleduje všechny diskuze týkajíci se partnerských vztahů. Proč asi???

• Citovat
  • Upravit
2867
6.12.12 11:40
@Evelinde píše:
Pán zřejmě pečlivě sleduje všechny diskuze týkajíci se partnerských vztahů. Proč asi???

Třeba proto, že to píšeš do všech podobných diskuzí a to téměř stejnými slovy a opravdu to vypadá jako cílená propagace? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evelinde
6.12.12 12:16

Ano, píšu to do podobných diskuzí. Včera jsem večer několik takových diskuzí přečetla, vypsala jsem si názvy diskuzí, protože si myslím, že to tu je od toho, aby jsme si pomohli a dali tip, jak podobnou situaci řešit. „musíme si pomáhat ne?“ Ale proč pán sleduje všechny diskuze na podobné téma netuším. Uvažovala jsem o tom, že to bude vypadat jako reklama, ale to si musí každý přebrat sám. Nemám tady odkaz na žádnou webovou stránku, ani tel. číslo, ani jméno, tak proč by to měla být reklama? Ano je to reklama na erotickou masáž, protože se mě to moc líbí a jsem z toho nadšená. Stejně tak tady některá žena může nadšeně popisovat návštěvy sauny, nebo něco podobného. Také by to v tom případě vypadalo jako reklama?

• Citovat
  • Upravit
Evelinde
6.12.12 12:35

Teď mne ještě napadlo, že možná pán brousí po podobných diskuzích, protože jej vzrušuje číst jak tady některé ženy dost detajlně popisují jak to doma dělají se svým manželem, nebo partnerem. Potom se u PC ukájí a dělá mu to dobře. Proč by jinak slí :nevim: dil na diskuzním foru pro ženy?

• Citovat
  • Upravit
lihow
6.12.12 12:52
@Evelinde píše:
Teď mne ještě napadlo, že možná pán brousí po podobných diskuzích, protože jej vzrušuje číst jak tady některé ženy dost detajlně popisují jak to doma dělají se svým manželem, nebo partnerem. Potom se u PC ukájí a dělá mu to dobře. Proč by jinak slí :nevim: dil na diskuzním foru pro ženy?

Pokud z mých příspěvků máte pocit mého slídění a skrytého ukájení se, rád vás u něj ponechám. Jen bych připomněl, že se svým názorem jste tady narozdíl ode mne trošku osamocen..

• Citovat
  • Upravit
2867
6.12.12 13:04
@Evelinde píše:
Teď mne ještě napadlo, že možná pán brousí po podobných diskuzích, protože jej vzrušuje číst jak tady některé ženy dost detajlně popisují jak to doma dělají se svým manželem, nebo partnerem. Potom se u PC ukájí a dělá mu to dobře. Proč by jinak slí :nevim: dil na diskuzním foru pro ženy?

to není diskuzní fórum pro ženy, ale pro rodiče i nerodiče :-)
je to o zdraví, o vztazích o dětech o domácnosti…témat k povídání je tu hodně a tento pán přispívá už dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evelinde
6.12.12 15:16

No řekla bych že to je hlavně pro ženy ale netvrdím, že by tady nemohli psát muži. Na jednoum diskuzním foru jsem to i obhajovala. když tam jedna psala jakto, že tady jsou i muži. Muži jsou také otcové a vychovávají děti. Proč by tady nemohli být 8o Ale pán cíleně vyhledává diskuze kde jsem něco napsala a vytváří pochybnost jestli jsem vůbec žena a že tady dělám reklamu a pod. Takže jak se říká „na hrubý pytel hrubá záplata.“ Jen se bráním nařčení. Nevěděla jsem, že tady je pán delší dobu. Jsem tady krátce.

• Citovat
  • Upravit
58
6.12.12 15:38

A co těsnící kroužky a vibrační kroužky? To by mělo taky oddálit konec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
6.12.12 15:41

Myslet na něco totálně asexuálního :) Tohle mi přijde stokrát lepší než dvě hodiny akce a výsledek v nedohlednu.. Tohle se dá přeci snad natrénovat.. :think:

Příspěvek upraven 21.08.13 v 10:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9273
6.12.12 15:54
@Evelinde píše:

já už mám taky pocit, že jsi chlap :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
6.12.12 16:22
@Zuzve píše:
A když to nemůže vydržet přítel, tak ze srandy říkám Mysli na malý mrtvý štěňátka a začnem se smát, je to hláška z nějakýho filmu.. Aneb myslet na něco totálně asexuálního :) Tohle mi přijde stokrát lepší než dvě hodiny akce a výsledek v nedohlednu.. Tohle se dá přeci snad natrénovat.. :think:

To ten můj jednou v nejlepším začal mumlat:„pánvička…pánvička…“ Hned jsem zastavila a zeptala se:„cože???“ „Jéé, promiň…já když už se to blíží a zdá se mi to brzo, tak začnu myslet na pánvičku, a to mi pomůže ještě vydržet“ :lol: :lol:…Tak nevím no, asi jsem hodně špatná kuchařka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
6.12.12 18:32

@Jaňule123 Ha ha ha haaa ty chlapy maj ty slasti života nějak propojený, ne? Jídlo a sex dohromady.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evelinde
7.12.12 07:58

Tak to je tvůj pocit. Každý si může myslet co chce. Mě je to už v podstatě jedno. Už se namáhat nebudu. Co bych z toho měla. Jsem teď spokojená. Příští týden jdu na masáž, EROTICKOU! a už se moc těším. Tak si holky tady pokecejte s tím „moudrým“ pánem. Mějte se pěkně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky