Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lihow píše:Že bych taky honem něco nabídla?
Ušetři nás tvé všudypřítomné reklamy „Evelinde“…
Pán zřejmě pečlivě sleduje všechny diskuze týkajíci se partnerských vztahů. Proč asi???
@Evelinde píše:
Pán zřejmě pečlivě sleduje všechny diskuze týkajíci se partnerských vztahů. Proč asi???
Třeba proto, že to píšeš do všech podobných diskuzí a to téměř stejnými slovy a opravdu to vypadá jako cílená propagace? ![]()
Ano, píšu to do podobných diskuzí. Včera jsem večer několik takových diskuzí přečetla, vypsala jsem si názvy diskuzí, protože si myslím, že to tu je od toho, aby jsme si pomohli a dali tip, jak podobnou situaci řešit. „musíme si pomáhat ne?“ Ale proč pán sleduje všechny diskuze na podobné téma netuším. Uvažovala jsem o tom, že to bude vypadat jako reklama, ale to si musí každý přebrat sám. Nemám tady odkaz na žádnou webovou stránku, ani tel. číslo, ani jméno, tak proč by to měla být reklama? Ano je to reklama na erotickou masáž, protože se mě to moc líbí a jsem z toho nadšená. Stejně tak tady některá žena může nadšeně popisovat návštěvy sauny, nebo něco podobného. Také by to v tom případě vypadalo jako reklama?
Teď mne ještě napadlo, že možná pán brousí po podobných diskuzích, protože jej vzrušuje číst jak tady některé ženy dost detajlně popisují jak to doma dělají se svým manželem, nebo partnerem. Potom se u PC ukájí a dělá mu to dobře. Proč by jinak slí
dil na diskuzním foru pro ženy?
@Evelinde píše:
Teď mne ještě napadlo, že možná pán brousí po podobných diskuzích, protože jej vzrušuje číst jak tady některé ženy dost detajlně popisují jak to doma dělají se svým manželem, nebo partnerem. Potom se u PC ukájí a dělá mu to dobře. Proč by jinak slídil na diskuzním foru pro ženy?
Pokud z mých příspěvků máte pocit mého slídění a skrytého ukájení se, rád vás u něj ponechám. Jen bych připomněl, že se svým názorem jste tady narozdíl ode mne trošku osamocen..
@Evelinde píše:
Teď mne ještě napadlo, že možná pán brousí po podobných diskuzích, protože jej vzrušuje číst jak tady některé ženy dost detajlně popisují jak to doma dělají se svým manželem, nebo partnerem. Potom se u PC ukájí a dělá mu to dobře. Proč by jinak slídil na diskuzním foru pro ženy?
to není diskuzní fórum pro ženy, ale pro rodiče i nerodiče ![]()
je to o zdraví, o vztazích o dětech o domácnosti…témat k povídání je tu hodně a tento pán přispívá už dlouho
No řekla bych že to je hlavně pro ženy ale netvrdím, že by tady nemohli psát muži. Na jednoum diskuzním foru jsem to i obhajovala. když tam jedna psala jakto, že tady jsou i muži. Muži jsou také otcové a vychovávají děti. Proč by tady nemohli být
Ale pán cíleně vyhledává diskuze kde jsem něco napsala a vytváří pochybnost jestli jsem vůbec žena a že tady dělám reklamu a pod. Takže jak se říká „na hrubý pytel hrubá záplata.“ Jen se bráním nařčení. Nevěděla jsem, že tady je pán delší dobu. Jsem tady krátce.
A co těsnící kroužky a vibrační kroužky? To by mělo taky oddálit konec ![]()
Myslet na něco totálně asexuálního
Tohle mi přijde stokrát lepší než dvě hodiny akce a výsledek v nedohlednu.. Tohle se dá přeci snad natrénovat.. ![]()
Příspěvek upraven 21.08.13 v 10:43
@Evelinde píše:
já už mám taky pocit, že jsi chlap ![]()
@Zuzve píše:
A když to nemůže vydržet přítel, tak ze srandy říkám Mysli na malý mrtvý štěňátka a začnem se smát, je to hláška z nějakýho filmu.. Aneb myslet na něco totálně asexuálníhoTohle mi přijde stokrát lepší než dvě hodiny akce a výsledek v nedohlednu.. Tohle se dá přeci snad natrénovat..
To ten můj jednou v nejlepším začal mumlat:„pánvička…pánvička…“ Hned jsem zastavila a zeptala se:„cože???“ „Jéé, promiň…já když už se to blíží a zdá se mi to brzo, tak začnu myslet na pánvičku, a to mi pomůže ještě vydržet“
…Tak nevím no, asi jsem hodně špatná kuchařka ![]()
@Jaňule123 Ha ha ha haaa ty chlapy maj ty slasti života nějak propojený, ne? Jídlo a sex dohromady.. ![]()
Tak to je tvůj pocit. Každý si může myslet co chce. Mě je to už v podstatě jedno. Už se namáhat nebudu. Co bych z toho měla. Jsem teď spokojená. Příští týden jdu na masáž, EROTICKOU! a už se moc těším. Tak si holky tady pokecejte s tím „moudrým“ pánem. Mějte se pěkně.
Ušetři nás tvé všudypřítomné reklamy „Evelinde“…