Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, z vasich prispevku jsem nejdrive mela dobry dojem
Abychom to vysvetlila, ted behem tehu me to tam dole celkem dost boli a taky je to tim, ze pritel se neobtezuje s nejakou predehrou…tak kolikrat mu dam a cekam az se konecne udela a jemu to tak trvaaaaa…ale na druhou stranu verim, ze pokud si to chcete uzit, tak ani nemate moznost ![]()
@Ringle píše:
Holky, z vasich prispevku jsem nejdrive mela dobry dojemAbychom to vysvetlila, ted behem tehu me to tam dole celkem dost boli a taky je to tim, ze pritel se neobtezuje s nejakou predehrou…tak kolikrat mu dam a cekam az se konecne udela a jemu to tak trvaaaaa…ale na druhou stranu verim, ze pokud si to chcete uzit, tak ani nemate moznost
Zkoušela si ho zastavit, zabavit ho jinak a pak pokračovat?
Mi tak do 5 min. býval manžel do doby než jsem si mu stěžovala, že to je málo, nelíbí se mi to
, tak teď se snaží pěkně dýl
.
@terinka4444 píše:
Tohle je snad ještě smutnější, než když se chlap snaží a dlouho nevydrží.
Tohle jsem zažila s expřítelem - byl schopný do toho (vlastně do mě) bušit dvě hodiny a nic! A to byla hrůza… Jak mu taktně říct, že už mě to prostě nebaví, později že už fakt nemůžu? Druhý den jsem vždycky ani nemohla dát nohy k sobě. Ale on měl teda fakt nějaký problém - ejakulovat jsem ho v životě nezažila.
Já jsem kdysi slyšela, že má muž cvičit s penisem, jako když je v normálu s ním jakoby hýbat nahoru a dolů samozřejmě bez pomoci rukou.Ale nezkoušeli jsme to, máme podobný problém ale naštěstí je manžel pozorný a někdy předběhnu já jeho, ale jak jde o zásun tak hotovo do minuty.
My to máme taky rychlý, takže dáme 2- 3 čísla a to druhé trvá mnooohem déle ![]()
Zde je třeba reklamovat u matky Přírody, Boha.. nebo nevím koho. Krátká doba od zásunu je za účelem oplození. Je tady jasně upřednostněno rozmnožení druhu. Proto u většiny chlapů je po zásunu blízko výron semene.. Mimochodem, chlapi z toho taky žádnou radost nemají! Vždyť i jejich rozkoš se tím významně zkracuje a často i definitivně končí!!!
@lihow píše:
Krátká doba od zásunu je za účelem oplození. Je tady jasně upřednostněno rozmnožení druhu.
Fakt jo? Tak to asi někdo zapomněl říct medvědům ![]()
@magor-magor píše:
Fakt jo? Tak to asi někdo zapomněl říct medvědům
Vůbec nechápu souvislosti, snad jen připomenu že medvěd je při kopulaci méně ohrožen jinými „dravci“ pokud mu to trvá déle, očemž bohužel ale nemám žádné informace, neb medvědí „sex“ mě zatím minul..
No jo, ale tak to je nefér, koukněme třeba na králíky, že, sice vydrží krátce, omdlévají, ale zase mohou hned a víckrát za sebou.
@terinka4444 píše:
No jo, ale tak to je nefér, koukněme třeba na králíky, že, sice vydrží krátce, omdlévají, ale zase mohou hned a víckrát za sebou.
nedokážu si představit že by to chlapi měli stejně a omdlévali by u toho
to by byla potom sranda
No nefér je to hlavně proto, že hlavní cílem zjevně nebyla oboustranná dokonalá spokojenost, ale oplození.. Zvěři je to jedno, ale lidi dostali do vínku mozek, tak teď o tom můžou přemítat a „řešit“ to…
Tak já naštěstí ani jeden protipól neznám ![]()
Můj muž má asi dobré sebeovládání nebo co…Vydrží bez problému to co já - obvykle 10 - 15 minut…ale klidně i třičtvrtě hoďky ![]()
Pravda, nevyjde to úplně vždycky, ale kdyžtak dáme druhé kolo ![]()
Tak u nás máme také spíš opačný problém. Přítel se snaží, tedy hlavně já se snažím a dvě hodinky utečou a on se prostě neudělá. Já už taky celá vyřízená, pak už to vzdáme. Ještě jsme se o tom nebavili, jsme spolu krátce a sexovali jsme jen třikrát. Stydlivý není, aby měl nějaký blok třeba ze začátku. Fakt nevím, ale docela mě to mrzí a pořád na to myslím. Jestli jsem tam neschopná ho uspokojit, nevzrušuji ho. Nevím, ale vypadá, že je vždycky strašně vzrušený, to snad nehraje, někdy to už vypadá na náběh, ale pak stejně nic. A to jsem mu ho třeba koužila i přes půl hodiny. Fakt nevím, co už by na něj zabralo. Jen snad doufat, že se to zlepší. A nebo nebude nikdy ejakulovat jako tady už někdo psal.
Tenhle problém jsem řešila léta. Máme s manželem 2 děti a nikdy jsem s ním nedosáhla orgasmu. Je hodný, ale v posteli je sobec. Zasune a jede a na mne se neohlíží. Když se udělá já jsem v nejlepším a on zvadne. Říká, že u ženy není orgasmus důležitý. Vyřešila jsem to jinak. Našla jsem si u nás maséra, který dělá erotické masáže. Masíruje mně celé tělo 2h. včetně pohlaví a udělám se i 2×. Je moc příjemný a milý a umí takové hmaty jaké snad žádný muž neumí. Myslím, že u něj musí mít orgasmus každá. Třeba bys ve svém okolí něco takového také našla.