Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sieta.m píše:
Ale já nikde nečetla, že se neumí bavit bez alkoholu
já to nemyslela na zakladatelku, ale všeobecně, asi jsem to oddělila málo ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
Já se takhle jednou na koncertě opila…a za 14 dní jsem držela v ruce pozitivní test. Jen mi zpětně přišlo divný, že mi stačilo tak málo…
To zní jako bys otěhotněla na tom koncertě ![]()
Ja vloni na Silvestra tehotna byla, ale jeste jsem to nevedela, neco mi ale naseptavalo, az nepiju a nekourim. Kdyz se neozeres do bezvedomi, ale budes jen stridme cucat a nemichat, bude to ok ![]()
Holky když tak říkáte, že 10DPO už by tam něco mohlo být tak to testovat nebudu
Kdyby tam totiž nic nebylo, tak mě to akorát zklame
Počkám do tý doby, dokavaď nebude zpožděná MS, měla by dorazit zítra, nebo pozítří ![]()
Holky kdybych Vam vycetla co vse sem vypila v prvnich 5tt, tak je to mazec…nevedela sem, ze sem tehu a chlastala sem hoodne…dr mi rekl, ze cca do 20dne od oplodn nejsem s plodem spojena a tudiz ho neovlivnim…
Já jsem dvakrtá otěhotněla, aniž bysme se nějak vyloženě snažili. Prostě jsme to neřešili, první měsíc u obou jsem pila…a docela hodně
. Myslim, že to spousta lidí ze začátku neví a pijou, koouří. Já i zvedala 110kg chlapa
. Ale pokud chceš mít svědomí čistý, nepij, jen si připij, záleží jaký životní styl vedeš do teď, pokud si dáš trochu do nosu každý víkend, dej si klidně i teď.
@Kallkapa píše:To zní jako bys otěhotněla na tom koncertě
nene musela jsem otěhotnět už před, jenom jsem to nevěděla ![]()
Holky, tak jsem jen tak decentně popíjela a nehrotila to
Jinak jsem dnes 11DPO a MS zatím nikde. BT byla dnes 36,8,takže mi zase stoupla o stupínek ![]()
@Anonymní píše:
Holky, tak jsem jen tak decentně popíjela a nehrotila toJinak jsem dnes 11DPO a MS zatím nikde. BT byla dnes 36,8,takže mi zase stoupla o stupínek
Tak co, už jsi dělala testík? ![]()