Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak pokud si myslíš, že jsi těhotná tak nepij, nebo jen malinko, prostě se neožer,
Já myslím že si můžeš v klidu dát…když bys byla těhu, tak je to úplně v začátku ![]()
Jedna ci dve sklenicky neuskodi a kdyz nechces, tak o alkoholu to preci neni
je to preci jen a jen na tobe!!
Já bych si dala, přecejen i kvůli divným řečem, ale přesně, nezlila bych se jak dán. Ale zas bych to moc neřešila. Kdybys rodičovství neplánovala nic nevíš a taky bys pila. Takových je…
No takže těhotná jsi chvilku, pokud jsi. Klidně se zbourej jak dán, nic se neděje ![]()
Akorát teda nechápu tu potřebu chlastat, to už se vážně lidi neumí bavit bez %
to je tak smutný.
Dát si můžeš, ale říká se, že když se snažíš o mimino, měla by ses chovat a stravovat tak, jako kdybys už byla. Takže záleží to jen a jen na tobě
@K.Black píše:
No takže těhotná jsi chvilku, pokud jsi. Klidně se zbourej jak dán, nic se nedějeAkorát teda nechápu tu potřebu chlastat, to už se vážně lidi neumí bavit bez %
to je tak smutný.
Ale já nikde nečetla, že se neumí bavit bez alkoholu ![]()
Neplaš:-)dej si do nalady ny zase zitra musime zacit se snazenim dostala jsem ovulacni injekci tak se taky nechci uplne zridit:-)
V takovém počátku můžeš, ale nezlij se. Miminku by to uškodit nemělo, ale na druhou stranu nebudeš pak mít obavy a těžký svědomí?? Já bych asi nepila…
Desátý den bych zkusila test
Možná se najde duch. Na začátku je to buď a nebo… Takže v těhotenství alkoholu jen trošku
![]()
Tak děkuju holky, uklidnily jste mě
Jinak se umím bavit i bez alko, ale tak Silvestr je Silvestr, každý mě zná tak, že normálně piju do menší nálady a akorát by se všichni vyptávali
Rozhodně se nechci zřídit do němoty, mám pak silný kocoviny, takže pár skleniček snad neuškodí ![]()
Já netestuju dřív jak den po zpožděné MS, nechci být zase zklamaná a dělat si falešné naděje ![]()
No jo já bych nepila, ale já nepiju ani jindy, přijde mi to jako zbytná věc. Ale nějaká sklenička snad neuškodí. Každopádně tady se říká, že se pije jako Dán a Dánům to vadí a říkají, že se pije jako Švéd
tak nepij jako Dán, ani jako Švéd ![]()
Ahoj holky, mám takový problém. Možná někomu přijde hloupej, ale potřebuju radu
S přítelem se snažíme o mimčo a dnes jsem 10DPO. Nemám nějaké extra příznaky, jen jsem měla včera celý den píchání na břiše a dnes když se silně nadechnu zapíchá mě pod levým prsem a mám také docela návaly a bolí mě hlava
BT se mi drží nahoře, minulý cyklus když jsem byla 10DPO už mi klesla, ale tento cyklus se stále drží nahoře a tak bych potřebovala radu, zda mám dnes na Silvestra popíjet, či ne
Děkuju vám za odpovědi a nechce si prosím hloupé komentáře