Pití vody - 5 měsíců

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.2.22 16:53

Pití vody - 5 měsíců

Zdravím,
je to 7 dní, co jsem začala dceři dávat příkrmy. Doktorka říkala, že jí nemám bránit a co sní, to sní. Jinak podle potřeby, ať se dojí UM. Předevčírem mi poprvé snědla celou skleničku a tak jsem jí chtěla dát zapít to vodou. Vodu mi plivala, nechtěla, dala si sotva lžičku. Zkoušela jsem jí to dávat po lžičkách, ve flašce s nejmenším průtokem, ale nic z toho nechce. Dneska jsem jí zkusila udělat i čaj, že jí třeba vadí, že je to bez chuti a nabízet v průběhu dne. Trochu si cucne, ale hned se začne ksichtit, nechce a plive to. Když už si dá pár loků, tak se jí ta voda hned navaluje a zvrací ji.
Je něco čím bych jí mohla pomoct si na tu vodu zvyknout a aby ji hlavně nezvracela? UM jí dávat po skleničce příkrmu nechci (to mi ublikává téměř od narození).

Děkuji za každou radu. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76159
3.2.22 17:20

5měsíční dítě nepotřebuje v únoru pít vodu, voda se nabízí, když je vedro, venku nad 30 stupňů, pro 5měsíční je hlavní potrava i pití mléko, ať mateřské nebo UM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.22 17:27

@stinga
Myslela jsem, aby zapila trochu ty příkrmy. Ale i tak to plive.

• Citovat
  • Upravit
76159
3.2.22 17:34
@Anonymní píše:
@stinga
Myslela jsem, aby zapila trochu ty příkrmy. Ale i tak to plive.

tak jí to opravdu nenuť, je to zbytečné, z vody tak malé dítě nic nemá a je to zbytečně těžké do žaludku, což vidíš i na tom, že vodu blinká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.22 20:04

@stinga
Takže ji po příkrmu nemám nic dávat a zkusit to později?

• Citovat
  • Upravit
76159
3.2.22 20:25
@Anonymní píše:
@stinga
Takže ji po příkrmu nemám nic dávat a zkusit to později?

po příkrmu za chvíli dej menší množství UM, s vodou to opravdu zkus až později, v létě až bude horko a dítě bude větší, anebo v létě dávat ty čajíky vlažné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.22 21:37

@stinga
Právě mi říkala doktorka to s tou vodou, že už jí UM dávat nemám, ať jí nepřecpávám. Ale děkuju moc za rady a zkusím to. Od malá naštěstí je taková, že si vypije, co potřebuje a víc bych do ní nedostala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko