Pitný režim mimčo 6m
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
A prikrmy jako plnohodnotne jídlo nebo jste i pak trochu dokrmovali mlékem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kateřina19955 píše: Více
příkrmy dostala v 6 měsících, protože dřív je nechtěla - také doktorka a poučky říkaly, že nekojené dítě MUSÍ mít příkrmy ve 4 měsících
, ne nemusí, když to nepřijímá,
ale jestli po příkrmu dostala napít mléka, to už si nepamatuji, asi spíš ano - trošku mléka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obě kojene děti se mi rozpily nějak zasadneji až po odstavu, což u staršího bylo pomalu ve 2 letech, u mladsiho po roce…do té doby tak možná pár lžiček, starsi kolem roka pak vzal na milost lahev s brčkem a tu a tam si cucnul, ale žádné mega množství to nebylo… mladší jak byl odstaveny dřív tak na ni přešel taky.
Ale nikdy jsem nekojila podle hodin, takže když se chtěli nakojit po jídle, dostali na vyžádání
Nikdy jsem v tom nevidela problém ![]()
Příspěvek upraven 29.12.24 v 17:23
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga no vidíš, takže nějakou tekutinu k prikrmu eventuálně po prikrmu měl ![]()
A proto jsem to řešila to pití. No já to taky tak dělám, dám mu příkrm a pak dokojim… ale snad časem pak něco přijme. Každopádně díky za tipy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no ano, dokojíš, ale není potřeba voda ani čajíky, o to jde
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga no však já jsem byla u doktorky s malý měl 5m a týden a ona, že už je ale načase, abych mu dala nějaký příkrm.. oni asi jedou podle tabulek no..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od 4 měsíců mi dr taky říkala, že už klidně i u kojení můžeme začít dávat, že je to na mě. Dávala jsem od 5 měsíců a to vždy dva dny to stejné jídlo na oběd a dva dny jen kojení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga no já právě místo toho kojeni mu chtěla dát tu vodu nebo jak jako tekutiny ať nemusím dokojovat (ježíš to je hrozný slovo
) ale tak neda se, musím tak jed pořád teda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to brala jako jídlo nebo pití, když syn chtěl
Neřešila jsem, že když měl oběd, kojení nebude
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mně se vždycky u všeho, co dítě odmítalo, osvědčilo počkat - třeba za měsíc, za dva mu zase zkus tu vodu nebo čajík nabídnout, a možná spíš na lžičce než v láhvi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to je nějaký problém? Dcera má 15m a pije trochu vody z hrnečku, třeba max 50ml za den, zbytek tekutin má kojení a první se taky přes 2 roky kojila a ucucávala trochu vody z kalíšku a až po roce začala více pít…čaje pila až ve školce…
- Citovat
- Upravit
no přesně, ale mimina nejsou malí roboti podle tabulek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kateřina19955 a kdo stanovil intervaly kojení? Já ji po jídle vždy nakojím ![]()
- Citovat
- Upravit