Kašičky na noc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kašičky na noc
Ahojky maminky,
Poraďte mi metodu, jak dávat dítěti kaši na noc aby déle spalo.
Dřív jsem dávala kaši a spaní se zlepšilo. Pak se cca po 1 měsíci spaní zhorsilo až jsem musela vyřadit kaši a spal krásně.
Dnes jsem znovu zařadila kaši a bum 3 hodiny od jídla a už byl vzhůru a chtěl papat. Nic jiného nezabralo(čaj, uspávání atd). A než jsem ho uspala byly tři hodiny 🙈 🙈
Prosím poraďte
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kolik je dítěti? Jak spí přes den? V kolik chodí spát a ráno vstává? Kasi vaříš domácí, příp. z ceho ji děláš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kaše se na noc nemá dávat, děti ji špatně tráví, jsou to jenom cukry a rozhodně to není návod na lepší spánek…mám už druhé nespavé dítě, jsou noci lepší a noci horší…kojí se přes 14měsíců, někdy si cucne 3× a jindy třeba 7×…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Julianovak No, kase v tom bude ne úplně podstatná, krom toho, ze to jidlo celkem na prd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Miminka se prostě v noci budí. Půlročnímu bych kaši nedávala vůbec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus místo kaše masozeleninový příkrm. A je potřeba, aby dítě jedlo pořádně i přes den a nemělo potřebu to dohánět v noci. Stejně tak mám zkušenost, že když spí dostatečně přes den, je i noční spánek lepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše: Více
Ano miminka se budí, buzení je normální. Ale pokud má doma to co já - celou noc se neklidně vrtí a kníká o prsa. Chápu, že hledá cokoliv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Julianovak píše: Více
Dát spíše jiné jídlo, polévku, nebo zeleninový příkrm třeba. Kaše na večer není nejvhodnější. A děti se obvykle budí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit