Večeře pro 8m dítě?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Večeře pro 8m dítě?
Ahoj všem, prosím co dát k večeři a jak dlouho před spaním 8m prckovi? Je kojený takže UM zvrací, mléčné kaše zvrací, kaše z kozího mléka nejí a nemléčné taky nejí
četla jsem že chlebík s lučinou- bez úspěchu. Kousky sní, ale ne v takovém množství. V noci se na kojení budí hodněkrát ne vždy má hlad někdy chce jen 🐐 🐐 sice ho kojím v polospánku ale ráda bych se po 8 měsících taky vyspala v kuse a neměla záda jak paragraf od té kojící polohy. Syn od 6m odmítá dudlík takže v noci chce mít dudlík živej 🙈 🙏🏻 🙏🏻 🙏🏻
Příspěvek upraven 27.11.24 v 18:31
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dělají se slané kaše od kendamil. Brokolice s něčím…
Ale nejspíš bych to řešila polívkou, velkými těstovinami, vařenou zeleninou na větší kusi. Ty chleby jsem nějak nepochopila. Lepí se to na patro. Nějakou placku třeba z květáku. Květákový mozeček, brokolicový. Míchaná vejce s ředkvičkou třeba nebo tou lučinou.
- Citovat
- Upravit
Ruzne zeleninove polevky, muzes je zahustit pohankou, vlockama, quinoou apod. Nebo treba zeleninove placky nebo treba cervenou cocku, ta nenadyma, apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zeleninové polévky na sto způsobu. Jednodruhové, vícedruhové.. mixované, nemixované… zahuštěné s čočkou, kuskusem, rýži.. nezahuštěné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: VíceČetla jsem že v tomto věku dávají chlebík s lučinou tak jsem to zkusila 😄 snědl jen lučinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paja438 píše: Více
No já taky a teda fuj. Všude se to lepi, v puse hrudky.
- Citovat
- Upravit
@Paja438 takhle dělám živý dudlík skoro 15m a dítě se nebudí hlady, ale chce maminku…ještě jsem se s druhým dítkem nevyspala, vstává každou noc 3× až 7×…kaše na noc určitě ne, blbě se tráví…
- Citovat
- Upravit
Dávala jsem taky kojené husté zeleninové polévky, budily se tak jako tak, je to spíš o pocitu být s mámou, cucnout si prsa..spaly u mě, takže jsem to neřešila..samoobsluha ![]()
Příspěvek upraven 27.11.24 v 21:05
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 píše: Více
Ano já to vím spí se mnou od narození, ale já u toho kojení vždy usnu se zádama podepřenýma polštářem. Záda volaj SOS🙈
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paja438 zkus nějaké protahovací cviky na bolesti zad. Ono to taky bude asi z nošení dítěte atd..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kojila jsem 3 tydny. Pak uz byla na UM a stejne v noci spi se mnou. Kdyz jsem odolna a vydrzim neusnout u postylky s flaskou, tak si ji k sobe beru az nad ranem. Ale zada mam zhuntovany fest. Posledni mesice mi pomohla fakt ignorace. Udelam si pohodli jake potrebuju a mlade se prizpusobi. Tzn ja si lehnu na bricho, roztecu se po posteli a dite si lehne kam na nej zbude misto.
Nebud v kreci. Udelej si pohodli, lehni si jak tobe je pohodlne a ver tomu, ze prcek se prizpusobi.
Ja se bezne budim se zadkem na hlave, ale hlavne ze zada mam rovny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit