Budíte miminka?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Absolutně nechápu jak někdo může budit miminko ze spánku, to se na mě opravdu nezlobte. Co kdyby Tě takhle uprostřed spánku někdo budil? Byla by jsi nadšená? Zřejmě ne. Určitě nebudit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebudit, když k tomu není žádný důvod.
Já jsem musela syna v šestinedělí budit. On byl týden na JIP, kde bral ATB do žil. Pak doma jsem mu dávala ATB ve stříkačce. Bylo třeba, aby pravidelně pil. Takže jeho jsem budit po dobu brání léků musela. Jak jsem mohla přestala, tak začal spát celou noc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Miminko spí celou noc, prospívá normálně, ale je potřeba ho vzbudit co 3 hodiny na krmení. Doktorka je svazačka nebo dozorkyně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud prospívá, přibírá nebudit…mě první dítko spalo v tomto věku od 7 večer do 4-5 do rána…fakt jsem ji nebudila…buď ráda že spí a spi taky…ono se to může velice rychle změnit…např. mladší mi spal do cca 6m taky pěkně, na kojení se v noci budil 2×…pak jako když mi někdo vyměnil dítě…budil se s železnou pravidelností co 2h, přičemž často trvalo hodinu než znovu usnul, takže reálné vlastně noc. probihala tak že byl hodinu vzhůru a hodinu spal a zas hodinu vzhůru a hodinu spal…já jsem tedy spala tak cca v 30minutovych intervalech pokud se mi vůbec podařilo usnout…jediné co mě zachraňovalo bylo že večer po prvním usnutí dal většinou aspoň 3h v kuse…jo a vstaval v 5…
Příspěvek upraven 29.10.24 v 16:38
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebudit! Budit má teoreticky význam u třeba nedonošených dětí s nízkou váhou kde je ta strava velmi důležitá. Normální dítě se probudí až bude mít hlad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě nebudit, takhle jsme to měli i s malým krasne spinkal klidně celou noc, kdyby měla hlad, tak se vzbudí. V nemocnici nám furt říkali abychom bude-li, ale naše paní doktorka říkala, že to žádný význam pro to dítě nemá, že je pro nej lepší, když se poradně prospí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebudit. Kdyby mě někdo o půlnoci budil a snažil se mi cpat jídlo tak budu fakt naprdla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky devcatka,
Nejde mi vubec o to, ze bych k ni musela vstat - to bych ani v noci nemusela, rada ponocuji takze byvam vzhuru klidne do 4 do rana
parkrat jsem se ji snazila vzbudit na papani ale ona spala tak tvrde, ze nepomohlo nic - prebaleni, hybani s ni, marna snaha 
Prospiva hezky, jen doktorka stale jede retoriku - krmit po 3 hodinach, takze pred ni nerikam, ze v noci ji fakt po 3 h na papani nebudim.
mame 3 mesicni holcicku, je skvela, vydrzi spat pres noc i 9 hodin. Otazka je- budit nebo nechat spinkat?
Proto jsem rezignovala na to ji buditc, kdyz se nevzbudi sama.
Dekujii