Volba umělého mleka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Volba umělého mleka
Zdravím,
syna (24dní) mám na UM. Zatím papáme Bebu comfort, ale zdá se mi, že má po tom pořád hlad. Má 3500g, podle váhy a pediatra má sníst cca 70ml na porci. Spořádá občas i 90ml. Ale hodinku po tom co tu dávku sní si začne pomlaskávat, cumlat ruce a plakat instolici má občas takovou zelenožlutou. Tak chci požádat o radu jaké mléko by mohlo být sytější než ta Beba.
Děkuji.
Příspěvek upraven 21.10.24 v 09:38
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Nikča12121996 píše: Více
A tech 90ml dá celých, když na to přijde? Víc už pak nechce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Těch 90ml dá jenom občas, většinou dá okolo 60-70ml. Víc nechce, většinou mi u toho usne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale hlásí se skoro vždy (pokud nespí) každé 2 hodiny i dřív, ale nevím jestli můžu dávat dřív aby mu nebylo zle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zaprvé, každé dítě je jiné a má jiné potřeby, dávkování na krabici je orientační. Dala bych mu tolik, kolik chce a tehdy, kdy má hlad. A zadruhé, zkus nepoužívat ten mateřský plurál, je to opravdu šílené, představa, že oba máte zelenožlutou stolici a papáte spolu Bebu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikča12121996 když má hlad, prostě mu mléko dej. Uvidíš sama, zda bude spokojený.
- Citovat
- Upravit
Mělijsme Beba comfort pro dceru, ta nikdy nevypila tolik kolik by podle tabulky měla. A syn teď podle stejných tabulek jí asi jako půlroční mimino. Taky ze začátku chtěl jíst i po dvou hodinách, kolem druhého měsíce si to sedlo na ty tříhodinové intervaly. Byla jsem z toho dost divoká, protože stejné UM stejná genetická výbava obou dětí ale spalování zřejmě každý jiné ![]()
Teď ve třech měsících má pět krmení denně a jako bonus děťátko celou noc spí ![]()
To nevím jestli je Bebou, ale obě děti se v osm nabumbaly zaklaply a spinkaly do půl sedmé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kromě mléka dáváš i vodu nebo čaj? Možná bych vyzkoušela dát to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@camuna píše: Více
A proc? To se delavalo driv, ale pro to dite to neni vubec dobrý…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosímtě kojenec, natož ani ne měsíční, čaj opravdu nepotřebuje! Kdyby bylo kdovíjak vedro a měla jsi pocit, že má žízeň, můžeš mu dát trochu vody, ale to opravdu není tento případ!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávala bych mnozstvi mleka dle potřeby miminka a ne dle tabulek… Syn jako miminko pil hrozne malo, ale prospival.
Dcera naopak pila mega davky, proste mela hlad. Shodou okolnosti v sestinedeli skoncila v nemocnici a tam me nutili davat ji UM dle tabulek (tedy mnohem mene, nez na kolik byla zvykla). Mala strasne brecela hlady a trvalo nekolik dni, nez mi lekari zacali davat davky UM, na jake byla zvykla. No a hned byla spokojena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to nedelej prosim te. Doktorka mi rikala, ze max na kakani par lzicek denne, ale to jsou spesl caje. Rozhodne ne na hlad a zizen.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit