Uvařené mléko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Uvařené mléko
Zdravím ![]()
můj malý nechce místo MM nic jiného pít než kravské mléko. Chtěla bych mu ho dávat po probuzení místo kojení. Ale malý vstává po 4 hodině a kuchyň máme v prvním patře, takže než bych ho nachystala, tak by ani nechtěl spát. Tak se chci zeptat, jestli by uvařené mléko (např. kolem 22 hod) vydrželo do rána v termosce? Nezkazí se? Nikde na internetu to nemůžu najít. Děkuji ![]()
EDIT: Ranní odstav jsem ještě „natvrdo“ neřešila, protože jsem prioritně řešila uspávání bez kojení. Jelikož se povedlo, tak začínám řešit i ráno. Párkrát (během půl roku) jsem to zkoušela - jak bude reagovat na vodu, UM, ale bez úspěchu. Tak pro některé komentující - ne nemám benevolentní výchovu ![]()
Příspěvek upraven 03.10.24 v 10:35
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jak je starý? Pokud dost na kravské mléko, je i dost starý na to, aby v noci už nepil mléko vůbec. Než dělat takovéhle štráchy, radši bych ho odnaučila mléko pít. Pokud je to kojenec, tak mu nedávej kravské mléko, není pro něj vhodné. Uvař si do termosky vodu a namíchej mu vhodné UM až se vzbudí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola Brzo bude mít 2 roky a já jsem znovu těhotná a kojení mě teď velmi bolí, navíc se kojí už jen ráno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LusyV20 píše: Více
A po tom mléku ve 4 hodiny ještě usíná? Za mě nejvyšší čas ho tomu nočnímu mléku odnaučit (tohle není ranní mléko, 4 hodiny jsou prostě noc). Takže bych mu nabídla flašku s vodou a pár dní vydržela, než si zvykne, že mléko bude mít až ráno po probuzení. Uděláš službu sobě i jemu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To bych neriskovala, takhle dlouho mít teplé
raději bych si snad hodila do ložnice mikrovlnku, měla ho u postele vychlazené a po probuzení jen ohřála ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná Má skoro 2 roky, navíc UM hned poznáa nechce ho. Snažila jsem se ho uspat, ale chce prostě mléko a nenechám ho brečet 2 hodiny v kuse. A upřímně jsem ráda, že ho chce až po 4 hodině, dřív stával každou hodinu. Má holt špatné spaní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná On se ve 4 hodiny přisaje a cucá si tak do 7 hodin. Ať se snažím sebevíc, tak řve a dožaduje se mléka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mu to mléko zruš, je dost starý na to, aby vydržel v pohodě celou noc spát bez jídla pití.
Až budeš mít druhého novorozence, budeš velmi ráda, že v noci nemusíš vstávat ještě k batoleti, co už může chodit do školky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co jeho zuby. Zaděláváš mu na velké problémy se zuby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Keď ho tak kŕmiš dlhodobo, tak jasne že je jeho telo nastavené na to, aby bol o tej 4. hladný. Môžeš skúsiť to mlieko postupne riediť, až z neho bude už len voda. Ale rozhodne by som nenechavala teplé mlieko od 10 do štvrtej v termoske a potom ho podávala. To môže byt fakt nebezpečné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mado zuby si čistí a má je v pořádku. Na kontrolu chodíme. To se lehko řekne nedat mu, ale když nonstop řve, tak to ho nemůžu nechat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To už máš možná lepší koupit druhou mikrovlnku. Jestli se budí plus mínus ve 4 tak si nastav budík na půl 4 a bez ohřát mléko do termosky, pak to jen přeliješ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit