Uvařené mléko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
3.10.24 10:04
@LusyV20 píše: Více

No vidíš, a to je ta chyba. Milionkrát si to vyřval. A není blbej, pamatuje si to. Teď už to jemně nepůjde, pokud ho to chceš do porodu odnaučit, včera bylo pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.10.24 10:05

No tak fajn, pokud je temperament omluvou pro vše, tak škoda každé rady. Tak mu dávej noční mlíko třeba až do nástupu do školy, když by jinak dělal vyrvál. A hodně štěstí do budoucna s výchovou :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
3.10.24 10:11

@unuděná Ty zas nebereš, že opravdu některé dítě je temperamentní. :* Ale to je s tebou zbytečné. První je důležité pochopit, že každé dítě je jiná. A nemusíš se bát, já udržuji ve výchově hranice. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
3.10.24 10:13

Takže celá diskuze tady je vlastně zbytečná - dítě je prostě temperamentní a tečka. Takže já souhlasím s @unuděná dávej mu mliko dále a bude :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4474
3.10.24 10:13

Hele, ale tohle je fakt chyba. Taky jsem si párkrát dřív řekla, že přece nevadí, když v něčem párkrát polevím a zkusíme to příště. Ty děti v tom pak mají pěkný bordel a zkouší hranice. Protože jednou je to tak a podruhé tak. Jednou to jde a podruhé zase ne…
Když jsem něco řekla, vysvětlila jsem to a už fakt neustupuju. Maximálně hledám nějaký kompromis (teď třeba ta voda), ale už bych mu po jeho breku mlíko nedávala… Prsa bolí, mlíko je ráno k snídani a v noci můžeš mít vodu. Chce to jeden, dva dny vydržet a ustálí se to. ;)
A jo, mám tvrdohlavé dítě, u kterého už od mala nefungovalo odvést pozornost a bylo schopné kvůli něčemu řvát průběžně i 2 hodiny. Teď už je to lepší, ale pořád je dost citlivá a ubrečená, když není po jejím a má den blbec. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
3.10.24 10:14

@izabe :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Když myslíš :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
3.10.24 10:15

Nemyslím, ale vím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7292

@LusyV20 tak mu nedávej nic! Tak si hold pár dní pobrečí. Moc to neodkládej.. čím budeš dýl těhotná tím to bude pro tebe vyčerpávající…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21771

Všichni ostatní máme děti na baterky, jen ty máš temperamentní. Tak jo, hodně štěstí, do budoucna budeš jej dost potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
3.10.24 10:18

@Paní.Norrisová Na odstavení ráno jsem tolik ještě „netlačila“, protože jsem první zkoušela upravit uspání- abych ho už neuspávala kojením, což se podařilo a teď začínám to ranní řešit. Párkrát jsem zkoušela dát něco jiného, jak zareaguje. Určitě už začnu být přísná a postupně to posouvat, aby vydržel do 7 hodin. Jen jsem hledala nějakou možnost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.10.24 10:18

Já mám dvě děti, každé povahově naprosto odlišné, přesto mají stejně nastavené hranice, které držíme. Ano, to jedno neustále zkouší, jestli někde není nějaká skulinka a vzteká se, vymezuje, když není. To druhé to pokojně akceptuje. Výchova je o tom nepovolit jen proto, abych měla klid. A to je přesně to, co ty teď děláš. Řve, řve, řve, tak si po milionté vyřve tu svou flašku s kravským mlékem. A teď si myslíš, že najednou s klidem ho toho zbavíš, než se narodí druhé dítě? Jak prosímtě? Má tě v hrsti, ví, že ho nenecháš dlouho ječet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7292
3.10.24 10:19

ty jsi rodič!!!ty se rozhodni a nedej… takto to můžeš zkoušet i po dvoumilinkrát… on ví že si to vyřve!!! A časem si bude vyřvávat další a další věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.24 10:21

Měla jsem od roku, v ložnici u postele, v hrníčku nalité krabicové mléko. Nalila jsem ho před spaním studené a nad ránem ho dítko pilo v pokojové teplotě. Nikdy nebylo zkažené. Je fakt, že jsme nikdy neměli v ložnici víc jak 20 °C.

• Citovat
  • Upravit
4474
3.10.24 10:46

Chápu, ale psala jsi, že jsi to už milionkrát zkoušela.. Ono nabídnout a pak mu dát to, co chce, tak je jasné, že to bude trvat o to dýl a o to víc si to bude vymáhat.
Jinak já bych to v termosce celou noc neměla. Ještě mě napadlo, co ohřívačka na stolek vedle postele, jestli teda chceš to mléko fakt dávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
3.10.24 10:59

@Paní.Norrisová Já jsem mu totiž před nějakou dobou „upravovala“ spánek, protože se budil klidně každou půlhodinu až hodinu, takže jsem mu tenkrát nabízela čaj a vodu a to nechtěl. A dneska jsem mu zkusila UM a to už vůbec ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí