Miminko 4,5 měsíce má pořád hlad

11
14.9.24 12:34

Miminko 4,5 mesice má pořád hlad

Ahojky, mam chlapečka 4,5 jmse ma um přes den mi vypije 210 až 270ml a na noc nekdy i přes 330ml což mi přijde hodně. Ale nedejte mu jinak řve jak tur. Přes den už mu začínám dávat příkrm zeleninovy ale se lžičkou moc kamarád zatím není takže skoro nic nesní. Tak nevím jestli mu to mléko nestačí nebo já už nevím🤷‍♀️ 🤷‍♀️ 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16456
14.9.24 12:47
@Zuzu34 píše: Více

Každé mimi je jiné. Může mít hlad, nebo jen žízeň :nevim: Pokud se po větší dávce uklidní a je spokojený, dej kolik potřebuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.9.24 12:59

@Dahlia0409 to já mu samozřejmě dám, jen mi kolikrát přijde ze po 2h už by zase jedl a to přece nemůže mit strávené a hlavně kolikrát když mu dám treba po 3,5h tak mi ani nechce otevřít pusu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.9.24 13:00

@Dahlia0409 a s toho kolikrát si úplně doslovně žere ručičku🤦‍♀️ 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
14.9.24 13:17

Myslím, že dostává slabé mléko. Měla jsem to u prvního taky. Byl nedonošený. Doktorka nás držela stále na feminaru. Když jsem chtěla napsat sunar, který je silnější, odpověděla, že je nedonošený, že to nejde. Vypil víc, než by v těch pár měsících měl, přibíral, ale brečel hlady. Zlobila se, že mu tolik dávat nemám, že musí pít menší množství. Povídám, to bude řvát celé dny a noci. Nakonec jsem si to vydupala a bylo po breku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.9.24 13:31

@Pe.M.1 akorát že malý není nedonošeny. Na to že má 4,5 mesice tak má 9kg neni tlustý ale je veliký. No jenže jaké mléko mám zkoušet máme bebu comfort 1 neblinka nemá zácpu vůbec nic. Jen toho prostě hrozně moc vypije a to se nezdá leze to pěkně do peněz. Příští týden jde na druhé očkování tak to zkusím říct doktorce a uvidím no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16456
14.9.24 14:09

Tak ono UM do peněz leze, zadarmo to není :nevim: Je to jedlík, no. Co zkusit Sunar třeba? Nevím, jaké UM je třeba víc hutnější :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8676
14.9.24 14:34

No jo, ale s tím nic nenaděláš, že to leze dost do peněz :nevim: lepší než ho nechat trápit hlady. Dávej mu um podle potřeby, moc toho poradit jinak nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
14.9.24 14:37

U nás to pro konzervativní doktorku byl důvod. Že v kojeňáku řekla,,se feminar normálně dává půlročním dětem". Jako co má na to nezkušená prvorodička říct? My měli asi 3.5 měsíce. Při představě, že to takhle povedeme další 2.5 měsíce mě obcházely mrákoty. Ono se řekne, že při kojení člověk neví, kolik dítě vypilo a zda mu to stačilo. Při UM se ví, kolik ml v láhvi bylo, když dítě má evidentně hlad, aspoň se ví, že to chce něco silnějšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
14.9.24 14:38

Tehdy byla umělá výživa na předpis. Dneska si ten druh můžete zvolit samy, což je výhoda. Slyšela jsem z více stran, že je nejkvalitnější Nutrilon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.9.24 15:04

@izabe no však ja vím hlady by jsem ho nenechala brečet to vubec. No neda se každé obdobi jednou zakončí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.9.24 15:06

@Pe.M.1 no ale o tom ze všech stran slyším ze to skoro každé dítě zabetonuje tak se mi do toho jit obravdu nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.24 18:52

Slabé mlicko, vyzkoušejte třeba jinou znacku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat