Mám přes den budit miminko?

72
11.10.24 19:11

Mam přes den budit miminko ?

Ahoj
Chtěla bych se zeptat, mám doma týdenní holčičku.
V porodnici jsme buduli každé 3 hodiny.
Když malá usne, je schopná spát i třeba 4-5 hodin a to i přes den. V noci mi spala 5 hodin to už ji nebudím. Mám ji ale budit přes den když spí tak dlouho? Zase aby pak spala raději v noci :) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35763
11.10.24 19:15

Záleží jak přibírá a kolik má pocuranych plinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16263
11.10.24 19:16

@Anicka776 Pokud je v pohodě váha, hezky jí a přibírá, nebudila bych ;) Ale váhu zjistíš až na další kontrole, předpokládám :) Je fakt, že přes den syn taky spal i přes 3h, tak že začátku jsem občas budila. Ne ale pořád, prostě pocitově

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17131
11.10.24 19:24

Já teda když mi spaly děti dýl jak 4h, budit musela, jinak by mi asi bouchla mlíkárna :mrgreen: Prsa jsem měla nalitá tak, že už to bylo nepříjemný a bála jsem se zánětu - jednou se mi i zdálo, že mi leze teplota. Odstříkat/odsát mi moc nešlo, max ve sprše trochu do částečné úlevy, ale dokud něco nevypily, měla jsem pocit, že exploduju. Navíc je to vždycky úplně ohodilo, jak to teklo proudem. Obě by byly do těch 3 měsíců spaly klidně 5-6 h. v kuse. Ty 4h byly ještě ok, pak už jsem byla stejně jak na trní, kdy se vzbudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
11.10.24 19:30

Ja budila a dodrzovala rezim bdelych oken a spanku. Zpetne se to vratilo tak, ze dite zacalo jeste v sestinedeli spat celou noc bez buzeni. Budou ji 3 a rezim ma stale, vyzaduje ho vlastne sama. Je to slozitejsi na rozplanovani dne, ale za me to za to stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16263
11.10.24 19:44

@Jahudka82 Pravda, někdy jsem budila dítě, jindy jsem do úlevy využila odsávačku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4321
11.10.24 20:09

Ja jsem budila a myslim si ze nam to docela pomohlo k příjemnému režimu ale kazdy to ma jinak 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
11.10.24 21:09

Mám 3 děti a dítě NEBUDIT :mrgreen: ne vážně pokud je v pořádku a přibírá tak já svoje 3 kojene děti na krmení nikdy nebudila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
11.10.24 21:37

Já vám nevím ale já bych miminko nebudila.. Představ si kdyby tebe pořád někdo takhle budil. Nepřijde mi to normální teda. Neriskovala bych. Vzbudila bych dítě zrovna v tom nejlepším a ono by pak bylo protivné z nevyspání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4481
12.10.24 10:56
@DandátkoP píše: Více

Jak jsou ty děti jiný… Já nebudila, režim nechávala jen na dceři, neřešila bdělá okna a celou noc, max jedno probuzení bylo od cca 9 měsíců. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6913
12.10.24 13:08

Já jsem obě děti budila ve dne po 3 hodinách na kojení.
Z důvodu plných prsou, ale hlavně proto, aby se zorientovaly v tom, kdy je den a kdy noc. V noci jsem nebudila vůbec, při kojení nerozsvícela, nemluvila.. Vše fungovalo parádně. V noci se budily 1× kolem třetí, pak spaly do rána. V necelém roce obě spaly celou noc a je tomu dodnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.24 18:50

Určitě nebudit, až bude mít hlad probudí se samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat