Miminko nechce žádný silikon
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
miminko nechce žádný silikon
Ahoj maminky,
jdu si zase pro radu. Po menším poporodním boji jsme se už úspěšně sladili. ![]()
Teď jsme v druhém měsíci, je to naprostý zlatíčko, směje se, chce pozornost, kolíky už nemá, ale trápí mě jedna věc, dost často se mi stává, že dostávám z masticidy horečku a potom nemám mléko. Malý už 3 týdny odmítá jakýkoliv silikon(flašku) a taky nechce žádný dudlík. Zkoušeli jsme snad 5 druhu přísavek/dudlíků a nic, radši si cucá palečky nebo rukavice/peřinu. Poradíte mi čím nebo spíše jakým způsobem bych malého v době nedostatku mléka mohla krmit? Horečku mám 1× týdně, byla jsem v nemocnici na krvi a prý to není na antibiotika. Taky bych byla raději, kdyby malej cucal dudlík než svoji ruku/rukavici - dává si všechno do pusy, ale jakmile tam přijde do pusy silikon tak nahodí znechucenou grimasu a vyplivne to ven.
Předem děkuji za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A zkusila jsi kaučukové dudlíky? Takové ty tmave…jinak když nechce nechce…nedonutis ho…krmit jak je psáno stříkačkou přes malicek, nebo by to mohlo jit z panakove skleničky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tancez dudliku jsme meli snad dvacet. Různe druhy, tvary, silikon, kaučuk. Spesl, kytičku… a stejne mala flusala první ligu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit