Jak naučit pít 2 leté dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
A z klasického hrníčku/ skleničky se nenapije? Když jí tam dáš trochu pití, podržíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Menton píše: Více
Zkoušela jsem a zvládne to, ale jen když se jí chce 🤦♀️ jinak bych za ní celý den běhala a když nechce, tak se z toho nenapije 😒
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Kojeneckou láhev bych zrušila a postupně ji učila pít z klasického hrníčku/ skleničky. Ve dvou letech už je velká, postupně se to naučí. V zimě určitě nebude dehydrovaná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych dala obyč hrneček a prostě to hlídej
zas už je fakt velká, a bude chtít dělat to, co uvidí u tebe.
A napadá mě, jestli je ještě v tomhle věku nutné davat lahvičku s UM. Možná by ti líp pila, kdybyste tu kojeneckou láhev úplně odbourali. Večer a ráno mliko do hrnečku a v noci už fakt může klidně i spát bez pauzy na občerstvení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hospodki píše: Více
Taky zvládne, ale jak říkám, cucne si a zdrha 🤦♀️ věnují se jí dost, ale chtěla bych, aby alespoň najít se dokázala sve pomocí 🙆♀️
- Citovat
- Upravit
@Menton píše: Více
To jediné mě uklidňuje, že teď na zimu to zas tak moc řešit nemusím, no zkusím tu flašku od kubika, z toho už jaks taks se občas napije i sama 🙏
- Citovat
- Upravit
@Teik310 píše: Více
Ona se probudi v noci a má úplný hystericky záchvat, dokud nedostane um. Zkoušela jsem caj, ale ten mi vypije až ráno, ale večer před spaním u toho usíná a v noci to vypije a spinká dál, jinak by mi hystercila až do umoru 😒
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Jasný, je potreba dávat si reálný cíle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme to učili na hrnicek, skleničku a když to neslo, tak brcko a malej se to naučil v pohodě, jediné, když je nemocné, tak vyžaduje lahvičky s dudlikem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, mám nedonosenou holčičku, v září ji byli 2 roky (mínus 2,5m). A problém tkví v tom, že mi pořád pije s flašky mam s dudlikem. Zkoušela jsem různé pitka, flašky s brčkem, dokonce i piticka s membranou jako Kubík a podobně a prostě jednou se napije a konec. Ze své flašky je schopna mi vypít i přes půl litru. Byl u ní úspěch, když mi vůbec začala pít něco jiného krom um, to už dávám jen večer a v noci, když se probudí. Sem tam ji naredim džus a dám do normální flašky, ale ani to ji nedonuti. Kdybych ji to odpoledne nedala do kojenecké, tak je schopna mi celý den nepit 🤦♀️ máte nějakou radu krom toho ji to nabízet a vysvětlovat? 🙏