ABKM intervaly krmení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
13.11.24 23:17

ABKM intervaly krmení

Dobrý den, mám dotaz k intervalu krmení:

Dceři je 1měsíc a 2 dny, cca přeď 5 dny jsme přešli na Nutrilon Allergy Care Syneo+1 - lékaři se domnívají, že je dcera ABKM (měla nitky krve ve stolici, byli jsme 3 dny v nemocnici na pozorování, již druhý den byla stolice v pořádku. ) Současně s krmením podáváme Espumisan nebo Baby Calm (střídáme) V nemocnici na tento nutrilon reagovala velmi dobře, krásně papala i usínala, dny téměř bez pláče.

Poslední dva dny - po propuštění z nemocnice -
začala být dcerka hodně plačtivá téměř vždy - po probuzení, při usínání, při krmení, při nošení…jediná poloha kde je v klidu je, když leží na bříšku, položená na mě, jako žabička.
Přijde mi že jí nevyhovuje ležet v postýlce na zádech (v nemocnici takto spala jako dudek) - asi jak má napnuté bříško z plynatosti - sem tam pomůže nahřívaný polštářek s jadérky…ale i tak ze spaní „pokňourkává“ jaké má bolení…

Espumisan jsme zkusili nahradit Baby Calm kapkami, ale žádná sláva… stále ji trápí bříško, vylučování stolice, ale močí často. Někdy zkoušíme masáž, cvičení nožkami, mazat Pupíkem bříško…
Dál bereme probiotika z dr. maxe (jejich značky) a vigantol

V jakém intervalu mám krmit - někdy trvá i 2 - 2,5h než dcerku nakrmíme a uspíme a vlastně bychom měli za chvíli krmit zase…Mám ji budit? V nemocnici doporučují, že mám budit - ale tam hezky spala a nebyla plačtivá v průběhu celého dne…

Zatím dcera přibývá na váze dobře (nyní cca 4,1kg) a na jedno krmení vypije cca 70ml (z připravených 90ml+ 3 odměrky UM)

Prosím o radu či tip - už nám zbývá jen rektální rourka a té bych se ráda vyhla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1824
14.11.24 06:54

Tak v první řadě vyměnit vigantol. O něm se moc dobře ví, že děti staví. Pak zkus vysadit i baby calm, synovi nedělal dobře. Každému diteti to prostě nesedí.
Na jídlo ji nebuď, pokud ti to v nemocnici neřekli.
Moc ale nechápu, jak při um může trvat krmení 2h :think: každopádně um se po 30 minutách už dávat nemá.
A rourku normálně použij, nenech ji trapit se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko